Antonescu: Fofârlica asta începe să-l caracterizeze pe Ponta

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat într-un interviu acordat B1 TV că neasumarea unei opinii pe probleme importante, precum modificarea Codului Penal, este o „fofârlică” ce începe să îl caracterizeze pe premierul Victor Ponta.
Potrivit lui Antonescu, Ponta evită să îşi prezinte opinia asupra unor probleme importante, precum modificarea Codului Penal.

„Atitudinea corectă a principalului lider politic – cu excepţia preşedintelui – şeful celui mai mare partid parlamentar şi prim-ministru al ţării, ar trebui să spună clar: „Eu sunt de acord cu modificarea Codului Penal” – mai ales ca unul care a participat la angajarea răspunderii, era membru în guvern pe acest Cod Penal. „Trebuie să îl schimbăm sau nu, nu îl schimbăm”. Fofârlica asta începe să-l caracterizeze pe Victor Ponta în momente-cheie şi cred că este principalul impediment pentru ca Victor Ponta să urce o treaptă mai sus”, a apreciat Antonescu.

În același interviu, Antonescu l-a acuzat pe liderul PSD că este principalul vinovat pentru eșecul USL.

„Eu îl consider pe Victor Ponta principalul vinovat pentru marele eşec al Uniunii Social-Liberale, dar asta nu mă duce la sentimente, în plan uman, rele faţă de Victor Ponta. A făcut praf un proiect extraordinar. Nu-i port sâmbetele pentru asta”, a spus Crin Antonescu.

Fostul lider PNL a mai susținut că Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze, atunci când a pierdut alegerile prezidențiale.

„Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze când a pierdut prezidențialele, chiar dacă a doua zi, în condițiile în care partidul îl susținea și avea majoritate, se putea duce la Cotroceni să reclame mandatul de premier, dar vorbim aici de niște acte simbolice”, a spus acesta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.