Cazuri șocante în două zone ale României

O studentă la Medicină s-a aruncat duminică de la etajul 7 al unui bloc din municipiul Iași, potrivit primelor informații.

Tânăra a căzut pe spațiul verde din jurul blocului. A decedat la scurt timp după ce a fost transportată la spital, în ciuda eforturilor medicilor de-a o salva. Fata avea 26 de ani și era din Botoșani.

Deocamdată nu se cunosc motivele ce au determinat-o pe tânără să facă acest gest extrem. Polițiștii au deschis o anchetă.

Totodată, o adolescentă în vârstă de 17 ani din judeţul Constanţa s-a sinucis, sâmbătă, aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost scos la suprafaţă de către scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Mama fetei a anunţat autorităţile, sâmbătă după-amiază, despre dispariţia fiicei, după ce a găsit un bilet de adio în care adolescenta spune că îşi va curma viața. Motivul care a condus la gestul șocant nu este cunoscut momentan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.