Ce a înțeles Ponta din „circul” din Kiseleff

Fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook joi noaptea după ședința PSD soldată cu demisia a trei miniștri, că primul-ministru Mihai Tudose „a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldați ai “Cartelului de la Teldrum”, dar aceasta este „doar o repriză”. Ponta a enumerat trei concluzii ale sale în privința reuniunii, opinând că „membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea”.

„După ce ca avem circ în loc de guvernare – avem circ pe reprize :

Repriza 1 – Tudose a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldați ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh și Răzvan Cuc (acțiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a rămas Carmen Dan ca ultima redută a “Cartelului” / Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea ( și nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru în mai puțin de un an – ce iresponsabilitate!!!).
Repriza 2 – dacă în locul acestora ( mai ales SGG și MDRAP) Tudose rezistă și nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importantă – o să vedem maine
Concluzie 1 – încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda și a multor altora – “Daddy” se salvează întotdeauna doar pe el ( în special îmi pare rău pt Sevil dar cred că trebuia să se aștepte la asta) / iar idealiștii și naivii gen Liviu Plesoianu au avut încă o dovadă că așa zisa luptă a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriașă păcăleală!
Concluzie 2 – membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea și au căzut în ridicol la final / să supui la vot demisii e de cascadorii râsului – după acel vit să își dea totusi demisiile e de cascadorii plânsului / majoritatea celor de acolo îi cunosc, îmi sunt prieteni și îi respect – nu îi înțeleg cum participă la asemenea mascaradă !
Concluzia finală: și eu și mulți români am votat PSD în Decembrie 2016 pentru cu totul și cu totul altceva! Niciodată în politica noastră nu a fost așa o prăpastie între ce au promis niște oameni și ce au făcut; poate doar la Băsescu ( inventatorul și modelul lui Dragnea) ! Mare păcat!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Despre Ioana Radu Articolele 872
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*