Ceaușescu s-a dat de gol! De ce n-a mai făcut spume la gură

Protestatarul de serviciu Marian Ceaușescu, cel care îi atacă pe politicieni pe unde-i prinde, s-a făcut mielușel în fața primarului USR al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ceaușescu a mers la Parchet unde Armand a fost înștiințată că este suspectă. Protestatarul a jucat rol de reporter, iar la final i-a spus edilului: Sper să nu deveniți borfașă ca alți politicieni.  Asta în contextul în care Armand este în aceeași situație cu alți oameni politici – urmărită penal.

Pe pagina sa de Facebook, Ceaușescu a prezentat astfel momentul: Cloltilde Armand, a fost chemata la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 să dea declarație în plângerea penală depusă de fostul primar Tudorache Daniel.

Urmăriți VIDEO cu momentul

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ioana Radu 8409 Articole
Author

15 Comentarii

 1. N-are cum sa nu-ti fie mila de acest arierat mintal manipulat de oengistii rezist… Ma mir ca nu intervine nicio institutie de resort, sa-l puna cumva la adapost. E trist, totusi.

 2. Doare „ceusescule”, doare, Editat! N-ai înțeles esența, amărâtu-le, clotilde este borfașă, nemernicule fiind suspectă.

 3. Pe cati din usr i-a haituit, hartuit si blagoslovit? Pe niciunul! De ce? Pentru ca joaca financiar la usr! Ce e asa greu de inteles?

 4. Daca individul e prieten cu diaree pensata rares bogdan la ce va asteptati?ia si el un banutz de la sorosh.

 5. De ce il tot promovati pe debilul asta mintal? Vreti sa convingeti pe cineva ca e cazul sa-l interneze?

 6. Marian Moroșanu e anticomunist
  in rest are simpatii si antipatii.

  -mass-media necinstita a schimbat personaju:
  sho pă clotilde!

 7. Dar de ce o acuză fostul primar de rahat? Faptul că a depus un ins plîngere contra ei nu o transformă în infractoare, pînă ce nu se dă un verdict la judecătorie! Poate pentru că nu l-a pupat în kur pe fostul? Care-i șmecheria? Există vreun caz serios pe numele ei?

 8. Maxtor, daca ȘTII ca este anticomunist, de ce nu-i spui sa se duca in Israel sa strige JOS KOMUNIZMU la poarta kibutzurilor, alea fiind UNICELE COMUNITATI DE PE TERRA UNDE A EXISTAT COMUNISM SI EXISTA SI ACUMA?

 9. Dorin, userit spălat cu cenușă pe cap ,fata trebuia arestata de la hoția cu Bechtel,cu voturile numai zic trebuia sa fie lângă Nuțu, sa își depene amintirile guadelupeze,nu e o excroaca ,e mama lor .

 10. A fist batut de jandarmii lui Iliescu in cap si a ramas cu probleme mintale. Castiga si el un ban de la securitatea lui Sorosh. E cel mai mate manipulat din Romania. Manipulat ca carzelul cu zaharelu. Da noi ceilalti ne-am trezit.

 11. Nu mai dati importanta unui parazit hashtag rezist usr. Toti trebuie sa dispara din Romania!

 12. nu nu nuuuu!
  Cloti` e singura gagica care ii inghite mugetul lui Ceausescu,ptr ca nu intelege ca straina bine limba romana,asa ca zambeste continuu 😀 😀 😀
  parol Ceausecu, „nu te supara frate” ,dar trebuia sa mai rada baietii

 13. legal, dacă politia si-ar face datoria , l-ar amenda si pt recidivă, judecat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.