Ciolacu-Buze Mov, japonezul din Buzănhoff

despre vulcanii pesediști, noroioși & vulvăioși, din Munții Venus buzăieni

Deși fostul maidanez de vînătoare al teroristului Omar Haisam a încercat s-o-întoarcă-ca la Buzău, e clar că premierului Rumîniei îi put moldovenii. Fiindcă, în opinia semi-glumăreață a șefului pezedist al guvernului romînez, a fi din Moldova e o jignire : https://spotmedia.ro/stiri/politica/marcel-ciolacu-gafa-de-rasunet-buzaul-nu-e-in-moldova-si-va-rog-frumos-sa-nu-ma-jigniti-video. Chiar dacă, precum ne-a informat grijuliu & post factum chiar Maricelu’ Covrigălacu, mama lui e din Tecuci. Adică moldoveancă. Deci, cum ar veni, Marcelică Buze Mov a stuchit ( adică a scuipat, dacă nu aveți dicționar moldo-romînez ) chiar în scorbura de unde a ieșit. Dar asta e ; ca să parafrazesc o vorbă a unui poet moldovean mort , Mihai Ursachi pe numele lui, ,, un bou din Trei-cruci avea un motor, dar asta nu i-a folosit la nimic  ”. Cruci materne, evidentamente. Sau din alea care dau vești foarte proaste după anumite analize medicale. Nu, nu la cap.

După cum ne informează prompt între-netul, în județul Buzău, adică zona mahalalei mentale de unde provine ciolacul moldofob, există o chest’e numită ,, vulcanii noroioși de la Pâclele Mici ,,. Probabil că din acea pîclă mică și noroioasă ( adică glodoasă, pour les moldaves  ) a ieșit șeful idioților pesediști, mai degrabă decît din peștera anatomică maternă. Fiindcă e greu de crezut că poți ajunge șef al guvernului, ca jupîn al celui mai mare partid politic romînez, și să te balegi cu atîta dezinvoltură într-unul din principalele bazine de vot ale PSD. Dar, well ( cum ar zice rapsodul buzăian Șecspir ), cînd dl zeu te lasă să te faci de cacao, nici dracu’ nu te mai scapă.

Bicoz ( cum ar zice același rapsod chel și cu plete ) acest ultim găinaț bălegos al premierului pesedist Ciolacu ar putea fi ză turning point ( sau cum s’ mai dzîșe … ) al anului erectoral, adicăte un fel de lebădă neagră by PSD. Deși, dacă te uiți la penele mentale din dotarea bovinului ciolac, ar fi mai degrabă o gîscă neagră. În altă traistă electorală. If iu nău uat ai min.

Desigur, pentru orice om cu mintea la el, e clar că premierul pesedist e jignit din naștere, iar asta n-are legătură nici cu mama lui din Tecuci, nici cu tatăl lui din Buzău, ori din Fraierburg, sau de unde o mai fi. Vorba poporului : Ciolacu nu-i prost, așa e el. Cum nu poți face din coadă de cîine haissamist – funie de mătase civilizată, și nici din rahat sereistic ne-turcesc – bici retoric, la fel de greu e să faci din ciolac pesedist – om politic decent. Sau chiar om, dacă e să ne ciolăcărim oleacă, în ton cu premierul pesedist. Am gluuuumiiit, ievident, că doar nu numai ciolacii au dreptul la semi-glume de ma’ala.

Ca să încheiem foaia de observație medical-politică a pacientului ciolac : după ce va fi primit, pe linia ceferistică dinspre nordul buzăist, vagoanele de plăcuțe suedeze made in Moldova, e de așteptat ca discipolul înțeleptului daco-buzăian Veceneu să se trezească, măcar temporar, din tîmpenia congenitală ( sau fără ,, con ,, , deși franțuzește ar fi ok cu ). La fel cum ( poate naiv, desigur ) ar fi de așteptat și ca pesediștii cu oarece creier ( minoritari, ca în orice partid ) să priceapă că Nulică frînarul, adică micul vulcan noroios din Buzău, pîclos & maro, nu e deloc cea mai bună variantă de pesedist-șef. Mai ales că la toamnă vin încă două rînduri de alegeri, cu destui moldoveni pe listele de alegători. Deși, la cum merg treburile în tribul manevrat de plutonierul tractorist Paulache Stânescu, sînt mult mai mari șansele ca pesediștii să-și continuie marșul lor tîrno-falic cu contele de Montă Tristă Marcelică-ca-cap de coloană. Sau de colon.

În rest îi ghini, o plouat, s-o făcut ș’ ciolacii cît popușoii din ,, Povestea nulii ,, a lu’ Creangă.

7iasi.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Lucian Postu 164 Articole
Author

4 Comentarii

 1. L-ai tinut numai in palme pe respectiv,s-a zapacit, cred ca-si schimba sexul si devine Cio-Cio San in loc de Cio-Cio Lacu si imprumuta un arc de la Firea

 2. Al cui e Ciolacu…din ce neamuri se trage ?
  unde a facut scoala generala, liceul, facultatea…cine il stie de mic…?
  nici unul din marii politicieni romani nu raspund la aceste intrebari…
  bai dar tu al cui esti ? din cine te tragi ?

 3. Ai rămas ultimul din turmă care dezbați subiectul, de ce, esti mai întârziat mintal(prost)?

 4. Postul a trecut ,a venit confirmarea ,daca mai era nevoie,că noi românii suntem unici pe planeta,noi și din post am ieșit pe plus,la cantar mă refer.
  Nu vă agitați,cantariti-va mai întâi!
  Arata mai mult cu cel puțin două chile iar pentru păcătoși cu zece și încă nu s-a terminat.
  Urmează cele două săptămâni în care trăim
  făcând „curat ” in frigider și în cămară sa nu se strice agoniseala .

  Eu recunosc că am ieșit din post cu plus doua și asta pentru că făceam pauza mai lunga intre ștevie și loboda,intenționat,că sa pot face naveta in pod după slănină și carnati.
  Mircea Cosa macro-economistul are dreptate mâncăm mai mult decât producem, chiar în timpul postului.Si totuși,
  Piedone a slăbit in post de dragul lui Gabi Fii Rea
  , Nicușor Dan din simpatie pentru Burduja,iar Cornel Nistorescu alergând după Ciolacu.
  Vasile Bănescu cel care nu mai e purtător de cuvânt BOR și el nu știe a rămas neschimbat.
  Telectualul „reformist”Papahagi n-a reusit sa-i „comaseze” pe ortodocsi cu catolicii și nici Johanniss sa „reformeze”NATO,a încercat dar nu i-a ieșit, așa că Baiden i-a dat o tinichea in vazul lumii și l-a numit prieten al Americii pe vecie,dar rămâne că noi românii să-i asiguram mentenanța.
  Iubiți credincioși, covrigii se pot consuma in perioada postului sunt chiar indicati,dar numai cei de Buzău și pentru cura de slăbire se mănâncă numai gaura ,ne transmite Bănescu pe facebook.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.