Dă-le circ, ține-i ocupați

Scandalul iscat de prezenţa manelistului Babasha la concertul Coldplay le-a dat unora de gândit.

Unii internauti sugerează că s-ar acoperi astfel presupusele fraude de la alegeri.

Iată o imagine care circulă pe Facebook, însoțită de mesajul Dă-le circ, ține-i ocupați!

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

11 Comentarii

 1. @ Probabil că rezonanță Schumann s-ar putea exterioriza și prin muzică, local, global , având mai multe componente,?

 2. Ora 10 „trecut de fix” … alegeri … circ … Iordanescu si nationala … milogul Zelenski in Elvetia … NIMIC despre EMINESCU ! (135 de ani de la moarte) … anii trec, incet incet gigantii Romaniei sint dati uitarii … trist, foarte trist …

 3. Ciocu’ mic! …dă la 1 iulie, într-un nou iepizod dîn dărnicia lor ne-ostoită, komasații ioropeniși a’ lu’ Ioha’, a’ lu’ Çolaku’ șî a’ măCiucăi Doftorale ieșiț’ la „alegeri” dîn jobenu’ Sirviciilor dă Bukale vă măresc salariu’ minim! …dîn banii „lor”, munciți cu trudă, bine-‘nțăles… Că așea le spuse Embassy, în Koloniya nr. 52 dă la Dunăre!
  Știț’ principalele cursuri dă apă dă pă teritoriu’ Deep State? …vi le spui io: Mississippi, Missouri, Colorado, Ohio, Dunăre, Rin, Vistula, Elba, Sena, Guadalquivir, Dniestr. Slava Jale’n’sky! Pregătiți-vă să plecați pă front, koldplouaților băbășiți.
  https://www.filmsforaction.org/watch/the-power-principle-corporate-empire-and-the-rise-of-the-national-security-state-2012/

 4. Au dat cumva englezii”cu oiștea’n gard”oare 🤣🤣..

 5. Exact așa este: Dă-le circ, dă-le scandal, orice la care să fie atenți..

 6. Haideți să coborâm cu picioarele pe pământ,alegerile nu pot fi furate oricât ați încerca voi sa acreditați ideea asta.Hotii USR striga hoții că să ascundă eșecul din alegeri.
  USR-istii atâta pot,ei știu numai lozinci și lupta împotriva PSD ,iar pe români îi fac prosti pentru că nu-i votează.

 7. Cotidianul are pe prima pagina un alt articol despre baiatul asta. Deci cine ne da circ?

 8. Asa se dreseaza oile. Li se aduce o formatie trup si suflet progresista, li se vara pe gat o mediocritate si cine misca, misca-n brisca. Urmeaza faza cu cine nu e pentru razboi, e nasol si trebuie reeducat. In Murica sunt deja pregatite in toate statele centre de reeducare. Gulagul american difera de cel sovietic doar dpdv al temperaturii la sol. https://www.youtube.com/watch?v=kkrQ8ZRsQ8U

 9. Satiricul roman Juvenal, scriind în secolul I d.Hr., a deplâns că „oamenii care dădeau cândva comenzi, conduceau consulate, legiuni și toate celelalte, acum nu se mai amestecă și tânjesc cu ardoare doar după două lucruri – pâine și circ”. Juvenal a avut ghinionul de a trăi într-o perioadă în care virtuțile civice ale republicii romane timpurii erau o amintire îndepărtată, când triumfa putregaiul moral uscat, care în cele din urmă a distrus Roma din interior.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.