David Ospina, de la Nice la Arsenal

Internaţionalul columbian al echipei Nice, David Ospina, în vârstă de 25 de ani, va fi transferat de gruparea engleză Arsenal Londra, în schimbul sumei de patru milioane de euro, conform Mediafax.

După meciul amical de sâmbătă cu Boreham Wood, Arsene Wenger a declarat că va mai aduce un portar, care să creeze concurenţă pentru titularul Wojciech Szczesny, după ce Lukasz Fabianski s-a transferat, liber de contract, la Swansea, informează Nice Matin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.