Dispută între copii pe averea lui Johnny Hallyday

Un tribunal francez a înghețat bunurile imobile și redevențele legendei franceze Johnny Hallyday, între timp urmând să se pronunţe asupra testamentului lăsat de starul rock, relatează BBC, citat de miscareaderezistenta.ro

Cîntaretul a murit de cancer în decembrie și i-a lăsat totul celei de-a patra soții Laeticia și fiicelor lor adoptive. Copiii săi mai mari, din căsătoriile şi relaţiile anterioare, contestă dorinţa tatălui lor, invocând legea franceză care interzice excluderea copiilor de la moștenire.

Mass-media franceză speculează că starul rock a lăsat aproximativ 100 de milioane de euro. Un album postum, care se așteaptă să fie foarte bine vândut, va fi lansat în 2018.

Curtea de la Nanterre a decis împotriva celor doi copii dintr-o căsătorie și o relație anterioară – cântăreţul David Hallyday, 51 de ani, și actrița Laura Smet, 34 – care un cuvânt de spus în cazul albumului.

Hallyday, care a fost extrem de popular în Franța natală, a vândut peste 100 de milioane de discuri într-o carieră de aproape 60 de ani.

citește continuarea AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.