Dr. Max și-a extins depozitul din parcul logistic Logicor 

Logicor, unul dintre cei mai mari proprietari, operatori și dezvoltatori de proprietăți logistice din Europa, a facilitat extinderea spațiului alocat depozitului de e-commerce al Dr. Max din Bucharest I Logistics Park Mogoșoaia la c.16.000 mp.

Platforma Dr. Max de e-commerce se numără printre primele 10 website-uri din România după numărul de vizitatori unici, iar portofoliul său este format din produse OTC, cosmetice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, produse pentru mamă și copil, produse de dietă și produse nutritive, precum și remedii naturale.

„Pentru a răspunde în mod eficient nevoilor pacienților noștri, continuăm să facem investiții pe termen lung în infrastructura logistică. Logicor România a înțeles nevoile noastre încă de la început și ne-a oferit o soluție de depozitare adecvată, care respectă standardele de Bună Practică pentru Distribuție. Ne bucurăm că Logicor România este partenerul nostru de încredere”, susține Sorin David, Director Supply Chain, Dr. Max România.

„Suntem onorați să ne numărăm printre partenerii preferați care susțin în ultimii ani dezvoltarea dinamică a capabilităților logistice Dr. Max România. Întrucât depozitarea produselor farmaceutice trebuie să îndeplinească standarde foarte ridicate și specifice, folosim expertiza Logicor internațională pentru a sprijini nevoia clientului de a stoca medicamentele în condiții optime”, afirmă Mihai Diaconescu (foto), Director Logicor România.

Cu cca. 150.000 mp de spații de depozitare de calitate premium puse la dispoziția clienților, Bucharest I Logistics Park este ideal pentru distribuția în oraș, facilitând în același timp accesul rapid la infrastructura rutieră națională care leagă Capitala de principalele noduri economice din țară.

În linie cu angajamentul său față de sustenabilitate, Parcul Logistic Logicor Bucharest I Mogoșoaia a obținut certificarea BREEAM Very Good pentru aproximativ 38.000 mp de spații dezvoltate în perioada 2020-2021 și este în proces să obțină cel puțin calificativul Very Good pentru o suprafață de aproximativ 23.000 mp care a fost finalizată recent.

 Logicor

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. La 31 decembrie 2022, compania deținea un portofoliu de 594 de proprietăți premium, cu o suprafață închiriabilă de 13,4 milioane de metri pătrați, situate în piețele cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg. www.logicor.eu

  Dr. Max România

Dr. Max România este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii de retail și distribuție de medicamente. Compania are peste 5.000 de angajați și a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde de euro în 2022. Compania operează două linii de business, ambele de importanță strategică: linia de distribuție a medicamentelor Mediplus și linia de retail farmaceutic, Dr. Max. 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.