Elena Bogdan și Nicole Melichar, învinse semifinalele probei de dublu la Acapulco

Elena Bogdan și americanca Nicole Melichar au fost învinse, vineri, de principalele favorite, Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Cehia), cu 6-4, 1-6, 11-9, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Bogdan și Melichar vor primi 3.435 dolari și 110 puncte WTA, românca fiind recompensată și cu 3.310 dolari și 48 de puncte WTA pentru evoluția de la simplu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.