Festival de ironii la adresa „Guvernului meu”

Fotografia cu Ludovic Orban chefuind cu miniștri în sediul Guvernului este taxată de internauți în fel și chip. Iată câteva imagini apărute pe internet.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Ioana Radu 8553 Articole
Author

16 Comentarii

 1. Dragnea de ziua lui a adus parașutele la belina cu maneliști după ele… Băsescu de ziua lui a adus o pe Nuți spaima puți,geologul a adus o pe Rona , Iliescu de ziua lui a adus o pe Anna,bombonel l-a adus pe Botezatu…!!! .. odată are omul ziua de naștere într-un an..!!

 2. Realitatea este următoarea …o clica compusă din generali din vârful statului tip captivi liderii tuturor partidelor si ii pun sa faca pe actorași politici …. cei din PNL sunt folosiți la tunuri financiare pe termen scurt iar PSD-ul cu infrastructura sa(are oameni care cunosc legi cu experiență in administrație )este folosit sa mai faca ceva ceva adică să păstreze statul evident această poză nu este o scăpare este justificarea prin care PSD va veni la putere iar …..asa se explică si plecarea lui Antonescu Crin si venirea lui Iohannis din interiorul PSD ….iar războaiele care le vedem sunt intre ei … Deci ăsta este Democratia careva înlocuit PCR din 90 …un PCR divizat in PSD -PNL -USR tot ce ne rămâne este sa votam iar votul înseamnă democrație

 3. lui werner ii plac slugile betive
  si panterle roz di la moldova(raluca turcn e din botosani,cu studii DECIT la Moscova)

 4. Intrebare:de când se pot aniversa zilele de naștere la locul de munca? Alcool și fumat… Ce ar zice aia de SSM ? Dacă eu profesor îmi țin ziua în cancelarie cu un coniac, o bericica și evident țigările de rigoare, cum ar fi? Sa vina un părinte, un elev, cam ce ar ieși?

 5. Le canta marele hAdrian mare Minue la al de Orban, la guwerner.

 6. Si inainte de 1989 cit si dupa a fost o domnie a prostilor atit in Romania cit si in lume!
  Eu sper ca aceasta domnie a prostilor se va sfirsi curind!
  Omenirea va trage invatamintele necesare si aceste derapaje nu se vor mai repeta!

 7. tare aia cu Marica in prosop langa milfa.
  pe perete mai trebuia un tablou cu oval office si oprea dand noroc cu sine.

 8. @ramstein , poate o fi dus dragnea curve la belina poate nu. Ce e cert e ca nu s-a lasat fotografiat. Intelegi diferenta? Aici avem dovada ca a fost cer putin o „curva”. Cel care a facut poza.

 9. @tactuHari,adevar graiesti,astia-s prostia intruchipata. Cum sa apara asta in media? Mari dobitoci!

 10. Dupa cei cu fake new de comisar.ro(nu e bine domnule comisar ca daca ma gandesc bine eu te-am facut comisar-Petrov), cica Catu din scaunul cu rotile din dreapta femelei turcana (specialist in poze compromitaoare care fac mai mult de 1000 de cuvinte) ar fi facut poza compromitatoare la ordinul lui Johannis Via Rarutu! Succesuri liberali in lupta cu pensionarii!

 11. Mai tovarasi si tovarasele, voi n-ati auzit vreodata in vietisoarele voastre de faimoasa „REZERVA DE CADRE” ? care in timpul marelui meeting al lui Ceau a fost scoasa din sertar si sucita si rasucita de fostii secretary de partid?? ASTIA SUNT, MANCAI-AR MAMA DE FRUMOSI! unul si unul, care mai de care cu „scheletele” lor din dulap. SI la „famelie mare, renumeratie mica” dulapurile sunt cam mari… incape si-un elefant in ele.

 12. Astia sunt vedetele lui Iohannis si ale baietilor din spatele lor :))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.