Coldea, consilier al premierului albanez. Generalul, îndemnat să fugă!

Afirmații incendiare ale fostului prim-ministru albanez Sali Berisha aflat în prezent în arest la domiciliu. Acesta a dezvăluit un document care ar arăta că Florian Coldea, fost numărul 2 în SRI, a fost consilier pentru securitate al actualului prim-ministru albanez, Edi Rama, în anul 2023.

Coldea ar fi primit lunar suma de 7000 de euro. Conform lui Berisha Florian Coldea și persoane din anturajul său ar avea legături cu cartelul mexican de droguri Sinaloa, acuzații ironizate de premierul albanez.

Documentul guvernului albanez prezentat public este datat de 9.11.2023.

Coldea alături de Dorian Ducka, consilier al premierului Rama

Reacții

Uluit de ultimele dezvăluiri, jurnalistul Dan Bucura îl îndeamnă, ironic, pe Coldea să fugă.

„Rău e să cazi din Olimp!
Mă uit cu stupoare la generalul Coldea: ce-a fost și ce-a ajuns! Pe vremuri tremurau toți, doar când i se pronunța numele.
Azi se înghesuie toți să îi facă denunțuri și să-i dea în gât mizeriile.
– Până și un fost premier din Albania îi deconspiră niște combinații urât mirositoare de acolo, facute cu actualii politicieni albanezi..
 Generale, un sfat de jurnalist bătrân care a văzut multe: Fugit! Ia-ți cașcavalul produs în ultimii ani și legendează-te pe undeva, că te fac ăștia în foi de viță. A apus perioada ta!”, a scris Bucura pe pagina sa de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Author

19 Comentarii

 1. Parlamentarii nostri care au aprobat pensiile nesimtite acestor functionari (birocrati) ai statului ar trebui acum sa le plateasca din banii lor suplimentul la salarii dar si pensiile nejustificate. Le mai aproba banii pacostea aia de Ciolacu pentru acea oaza de recuperare acestor baieti ce ies odihniti in pensie?

 2. Clanurile albaneze de interlopi demne de cele mexicane si seful militar al „statului mafiot” isi ofera servicile de consielire. Consultanta pe probleme strinte de mafioteala.

  Le profesorul Coldea studii de securitate si albanezilor. Mai avizat in securisme, Basescu lipseste din peisaj sa predea basisme. Si Monica Macovei.

 3. Ronin, atât de ronin….Am văzut cu ceva ani în urmă un serial italienesc în care un Floricel Coldea de-al lor era folosit, disprețuit și aruncat de mafioți de la unul la altul. Filmul se încheie însă sugestiv cu el apărând dintr-o grotă parcă după ce toți îl credeau mort sau îndepărtat. Ăștia sunt ca o hidră, fără mamă, fără tată și fără țară. Să nu uităm episodul biserica catolică/ templieri. Eu nu doresc să se ajungă acolo ci să avem niște servicii secrete mai de doamne ajută și mai demne de încredere.

 4. Daca toate chestiunile astea ar trebui sa poarte un nume, ele s-ar numi CIA.

 5. A facut asta ceva fara stirea si acordul cia , miram-as ! Asa ceva nu se egzista , n-asa ?

 6. Italia-Albania 2-1 (aseara) … In tribune, in jur de 50000 de albanezi, tribunele erau practic rosii de la culorile Albaniei ! Mafiile albaneze si kosovare au invadat practic Europa.

 7. Chestiunea este foarte grava. Acesti securisti cu grade mari raman intotdeauna la dispozitia serviciului chiar daca oficial merg in pensie. Nici nu au alta posibilitate la multimea enorma a secretelor de tara pe care le detin din timpul activitatii. Cineva trebuie sa supravegheze in permanenta cu ce oameni se intalnesc si ce afaceri fac cu acestia. Aici este vorba de un premier si nu de un fost vecin din satul lui. A stiut sau nu omul lui Iohanis, adica Helvig?

 8. Securitatea s- a adaptat perfect noilor vremuri. Avem prea multi securisti, cu bugete enorme si legi proaste. Pensionati toti la 65 de ani si fara afaceri si pensii soeciale. La ce salarii au si pensiile sunt mari. Dar cine sa o faca, Klaus, Ciuca, Ciolacu nici vorba?!!! Furtul de voturi si marile averi cu ei se fac din totdeauna. V.Stalin a spus ca nu conteaza cati si cum voteaza ci cine numara voturile.

 9. Acum știm de unde vine ” vitejia” Ancăi Alexandrescu…!!!
  SIE…..?!!!
  Asa e când se „lupta” rezervistii din SERVICII..!!
  Asa mai aflam și noi pe mana cui sta siguranță noastră!
  Vai de noi!!

 10. Noi românii nici nu avem nevoie de dușmani , ne sunt de ajuns proprii securiști rebotezati după 90 . După ce ieri ne-au tăiat industria construita de partidul oamenilor muncii din Romania , astăzi ne otrăvesc copii cu droguri și tot felul de activități școlărești de tip building ( violenta-in școli pentru românii neaoși și neengleziti încă ) . General special cu pensie mai mare că salariul încasat doar 20 de ani , și fugit din sistemul de apărare al țării , ca printul Sturza după front în 1917 . Astăzi nici flori nu mai pune România la monumentele adevăraților eroi români picați pentru țară, dar da pensii speciale la tot felul de slugoi străini veniți a ne distruge matca , vatra și cultura . Aduceți nepalezi și pakistanezi la munca și nu plătiți românii care trebuie izgoniți de pe glia strămoșească , pentru a descretina și pângăriți brazda .

 11. Nimic nou sub Soare … CIA a fost (si sint convins ca mai este) implicata puternic in traficul de droguri combinat cu cel cu arme (Columbia, Mexic, Bolivia, Panama si Nicaragua, ca sa reamintim doar cele mai cunoscute cazuri din zona Americii Latine), totul bineinteles „pentru binele natiunii si al americanilor” ! Romanii nu au facut decit sa preia modelul „maestrilor” (si protectorilor !), poate doar la o scara putin mai redusa.

 12. Sa fim circumspecti! Daca generalul Coldea ar fi vinovat, toti s-ar napusti sa-l santajeze pentru a se folosi de el. Nimic din toata tevatura asta intretinuta nu dovedeste ceva. Toate acuzatiile sunt pe baza de zvon. e prea putin pentru justitie. Nu se poate judeca o „vinovatie credibila dar nedovedibila”. Generalul are raspunderea de a se descurca si, eventual de a contraataca. Daca e razboi, razboi sa fie, fara menajamente, pana la capat si cu orice risc si finalizare. Generale, la atac!

 13. Chez Flash Upload, nous avons conçu une interface conviviale qui vous permet de télécharger facilement vos fichiers, de configurer la monétisation en quelques clics et de partager vos créations uniques avec le monde entier. Chaque téléchargement est une opportunité pour vous de gagner de l’argent tout en partageant votre talent et votre expertise.

 14. mafioti consilieri pentru mafioti… doar pe prosti si/sau rromani ii surprinde stirea

 15. Eu sânt un exponent cu legături de sange al unei familii Ndrangheta din 98.Nu e nou ceia ce abia azi publicul larg român deabia afla.In Italia legăturile ilicite,VAT.ICAN/MASO.NER.IE/(MARII INDUSTRIALI,MARII PROPR.IETARI TERIERI,MARILE FAM.ILII BURGHEZE)STAT/SER.VICII SECR.ETE/MAF.IE,exact in ordinea scrisă de mine exista exact după planul MARSHALL/ERP,și funcționează foarte prolific pentru toți,in defavoarea maselor muncitorești!Aceasta mașinărie subterană ilegală care se ocupa de mana de lucru murdara a mafiilor cu susținerea logistica a cunoștințelor și expertizei tactice a SER.VICIILOR SEC.RETE SI FINANTAREA DIN PARTEA FAMILIILOR DE INDUSTRIALI,PROPRIETARI TERIERI SI BURGHEZI ,TOTI EXPONENTI MAS.ON.I DAR SI POL.ITICIENI IN ACELASI TIMP AU FOST INSTRUITI IN ALE NELEGIUIRILOR IN UNIVERSITATILE V.ATI.CANE DIN CARE AU FOST PESCUIȚI SUSTINUTI SI INDRUMATI PENTRU A CREA O CASTA AI VIITORILOR STATALI!In Romania schema nu.i departe de ceia ce v.am expus mai sus numai că în locul BISERICII SI AL CASTEI INSTRUITE DE VA.TI.CAN sânt NEO SE.C.URIS.TII N.EO.COMUNIS.TII CU BARONII LOCALI P.SD.ISTI SI FAMILIILE LOR BAGATE IN TOATE INSTITUTIILE STATULUI SI AFACERILE MURDARE,PRACTIC AU ACAPARAT TOATE POZITIILE SCARII SOCIALE INCLUSIV FII UNORA CARE FAC CHIAR SI DEELER DE DRO.GURI SI DROG.ATI IN ACELASI TIMP.😁CLAR ITALIA NU.I ROMANIA!

 16. Intimidarea și eroarea celui care-l privește pe Coldea survine din amestecarea notelor de vârf ale lui Figo cu cele medii ale lui Fox William Mulder, pe monitor. Pe selfie-n Albania, nota de bază tinde spre ceva neînduplecat, octogenarul Gheorghe Toma gen.

 17. Rezultatele şi mânăriile de la recentele alegeri ne demonstrează într-un mod cert că securimea este mai unită ca oricând, fără dubii, țara noastră este pierdută definitiv, prea mulți trădători şi oportunişti, nu mai avem nici o şansă şi ne aliniem în rândul coloniilor celor mai sărace, vă dați seama după exodul forței de muncă autohtone şi a celor veniți din Asia, asta spune TOTUL !

 18. TOADER TUDOREL, INISTRUL JUSTITIEI , după c a demis-ope KOVESI, inaintat dosarul de demitere a lui COLDEA. După o discute in cabinetullui DRAGNEA, pres CD, toader si-a dat demisia. l-asantajat dragnea si l-a salvat pe coldea???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.