(FOTO) Simona Halep, sexy la plajă

Simona Halep a ales să-și petreacă vacanța într-un paradis exotic, înainte de a începe sezonul pe hard. Ea a postat pe contul său de Instagram mai multe poza, într-una din ele apărând într-un costum de baie, ce-i drept fotografiată din spate. 

Chiar și așa este una dintre rarele apariții ale jucătoarei de tenis în astfel de ipostaze.

Halep va juca în curând la Rogers Cup (4-11 august), apoi la Openul de la Cincinnati (12-18 august) și New Haven (19-25 august), pentru ca la finalul lunii să participe la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open (27 august-9 septembrie).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.