(VIDEO)Gică Hagi și soția lui, Marilena, după cununia lui Ianis

Gică și Marilena Hagi s-au declarat „părinți împliniți” după cununia civilă dintre Ianis și Elena. Cei doi și-au unit destinele chiar în ziua de Crăciun. Și a fost, desigur, și o petrecere pe măsură.

„Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim.

În vară va fi nunta, avem timp. Dumnezeu să îi binecuvânteze, să aibă grijă de ei, să fie uniți și Dumnezeu să le dea binecuvântare”, a declarat Gică Hagi.

Marilena Hagi a spus că ea și soțul ei sunt „niște părinți împliniți și foarte bucuroși”.

„Emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Un Crăciun frumos o să avem anul acesta și în fiecare an o să ne aducem aminte de această petrecere, de acest moment important și ne bucurăm foarte tare că s-a întâmplat în ziua de Crăciun”, a afirmat soția marelui Gică Hagi, citată de iAMsport.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

7 Comentarii

 1. Rejili Blaturilor șî Rejina lui, analfabeții împliniți…
  „Dăcît” Prențu’ Împrumutatu’ nu reușește să dea în beșikă, cîn’ ajunje pă teren la Alaves…
  „Opriți acum împrumutul”
  „Ușa, și LA REVEDERE!”
  „Ce nătâng!”
  „un dezastru”
  „n-ar trebui să mai intre în vestiar”
  „pe teren a intrat o calamitate, un zero precum Ianis Hagi”…

 2. deci petrecerea cu 400 de invitati n-a fost nunta? dar cati vor aduce acolo, un stadion plin?

 3. O familie deosebita, merita respectul tuturor.
  Casa de piatra tinerei perechi !

 4. Dacă pe bunic îl cheamă Gică şi pe tată Yannis, pe nepot cum o să-l cheme? Elvi$? Fotbalist îl fac sigur!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.