Goji, fructul cel mai puternic antioxidant din lume

Goji este cunoscut în Tibet de peste de 2.000 de ani şi este folosit în medicina tradiţională asiatică pentru întărirea sistemului imunitar, menţinerea sănătăţii şi prevenirea numeroaselor boli.

Goji este al doilea fruct în lume ca şi conţinut de vitamina C, conţine mai mult beta-caroten decât morcovii şi mai mult fier decât o friptură. Este bogat şi în vitaminele B şi E (foarte rar întâlnită în alimente), potrivit healthy.kudika.ro. De fapt, conţine toate elementele necesare organismului uman.

Goji menţine şi întăreşte sistemul imunitar, creşte nivelul de energie din organism, are efect de întinerire, longevitate, sprijină protejarea pielii împotriva radiaţiilor solare puternice, contribuie la menţinerea sănătoasă a sistemului nervos, este benefic asupra inimii şi a tensiunii arteriale, scade colesterolul, ajută la normalizarea glicemiei, întăreşte oasele şi ligamentele, sprijină procesele hepatice şi renale, stimulează procesele de descompunere a grăsimilor, scăderea cantităţii de grăsimi, înlesneşte menţinerea greutăţii corporale normale, este un puternic antioxidant şi stimulează apetitul sexual şi libidoul.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.