Horia Tecău, o nouă performanță

Perechea de jucători Horia Tecău/Jean Julien Rojer și-a asigurat calificarea la Turneul Campionilor, ce se va disputa la Londra între 12 și 19 noiembrie, după ce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Shanghai.

Site-ul ATP scrie că perechea Jean-Julien Rojer și Horia Tecău are șansa unui trofeu la Turneu Campionilor, ce se va desfășura în noiembrie, la Londra. Perechea româno-olandeză s-a alăturat celorlalte deja calificate: Lukasz Kubot/Marcelo Melo sau ai deținătorilor trofeului Henri Kontinen/John Peers.

Pentru cuplul Rojer și Tecău va fi a treia participare în proba de dublu de la Turneul Campionilor. Ultima dată, în 2015, au câștigat turneul, într-o finală cu Bopanna/Mergea, fără să piardă vreun set, terminând anul e primul loc în clasamentul mondial, după ce au profitat de victoria în semifinale împotriva fraților Bryan.

În acest sezon, cei doi au câștigat patru turnee ATP la dublu, cel mai important fiind al doilea lor titlu de Grand Slam, cel de la US Open. Pe lângă acesta, și-au mai trecut în palmares titlurile de la Dubai, Geneva și Winston-Salem Open.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*