Incredibilul devotament al unui suporter grav bolnav 

În cele ce urmează vă vom prezenta o poveste cutremurătoare, publicată în tabloidul britanic Daily Mirror, despre ceea ce poate însemna iubirea fără margini a unui suporter față de echipa națională a Angliei. Vă asigurăm că este vorba despre fapte reale, cu adevărat emoționante.
Personajul principal al poveștii, de fapt eroul este denumirea mai potrivită, se numește Alex Zonneveld și are numai 25 de ani. De mai puțin de un an soarta l-a lovit năpraznic, un croșeu zguduitor primit în întreaga sa ființă la o vârstă când totul pare frumos și proiectele se perindă în subconștient în toate direcțiile.
Din păcate pentru Alex nu prea mai este loc de proiecte, pentru că viața i s-a schimbat dramatic când anul trecut i s-a descoperit o formă rară de cancer osos. La numai 25 de ani o asemenea veste omoară mai mult decât boala în sine. Însă Alex pare desprins dintr-un alt scenariu, ceva de genul Greu de ucis.
Iubește foarte mult fotbalul și în special echipa națională a Angliei. Și pentru că nu concepea să rateze măcar în fața TV-ului meciurile de la EURO a luptat incredibil cu dușmanul nevăzut din interior.
14 ședințe dure de chimioterapie, urmate de o operație care a durat fără o oră cât o jumătate de zi au fost armele medicale ale lui Alex. După aceste intervenții s-a simțit mai bine, dar nemaivând servici, fără bani era imposibil să ajungă la EURO. Cum își dorea enorm acest lucru a făcut publică povestea sa. Și imediat s-au găsit binevoitori care să îi asigure bilet la meciul de debut al Angliei, cu Serbia, plus banii necesari deplasării și cazării.
”Am luat decizia că, dacă sunt suficient de norocos să trec peste toate astea – și în viață, atunci primul lucru pe care îl voi face este să ajung la EURO și acest vis m-a făcut să trec peste cele mai întunecate situații.
Tratamentul meu a însemnat că nu pot lucra, așa că nu puteam câștiga și pur și simplu nu aveam bani pentru un bilet. Am făcut apel online dacă cineva avea un bilet de rezervă și apoi, datorită generozității, anumiți oameni au reușit să mă ajute și să mă rezolve cu un bilet.
Nu pot să cred că am reușit și sunt atât de recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să-mi îndeplinesc acest vis. Și acum toate privirile sunt pe Anglia care va câștiga împotriva Serbiei”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. 14 ședințe de chimioterapie sunt o condamnare la cancer. A vinde chimioterapia ca „terapie” este cel mai probabil una dintre cele mai mari înșelăciuni din istoria medicinei pe lângă vaccinuri. Atunci când oamenii mor de cancer, ei NU mor de fapt de cancer, ci mor din cauza TRATAMENTULUI medical în sine. Ei mor din cauza chimioterapiei, radiațiilor și intervențiilor chirurgicale. Un studiu pe 10.000 de pacienți arată că pacienții care au suferit chimioterapie au avut de 14 ori mai multe șanse de a dezvolta leucemie și de 6 ori mai multe șanse de a dezvolta cancer de oase, articulații și țesuturi moi decât acei pacienți care nu au fost supuși chimioterapiei. (NCI Journal 87:10) În ciuda a miliarde de $ cheltuiți pentru cercetare și „tratamente”, cancerul rămâne „neînvins”.

  2. Avem o industrie de mai multe zeci de miliarde care ucide oameni, în dreapta și stânga, pentru câștig financiar. Ideea lor de cercetare este să vadă dacă două doze din această otravă sunt mai bune decât trei doze din acea otravă.
    „Procentul pacienților cu cancer ale căror vieți sunt salvate în mod previzibil prin chimioterapie – 3%
    Dovezi concludente (majoritatea cancerelor) că chimioterapia are vreo influență pozitivă asupra supraviețuirii sau calității vieții – niciuna.
    Procentul de oncologi care au spus că, dacă ar avea cancer, nu vor participa la studiile de chimioterapie din cauza „ineficienței și toxicității sale inacceptabile” – 75%
    Companie care reprezintă aproape jumătate din vânzările de chimioterapie din lume – Bristol-Meyers Squibb.
    Președinte al consiliului de administrație al Bristol-Meyers – Richard L. Gelb.
    Cealaltă slujbă a domnului Gelb: vicepreședinte, consiliu de supraveghere, consiliu de administrație, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, cel mai mare centru privat de cercetare și tratament al cancerului din lume. fără alte comentarii

  3. Mama mea a avut cancer. A sta într-un salon de șase persoane. Toate au făcut chimioterapie. Nu a supraviețuit nici una mai mult de un an si jumătate. Cunosc de asemenea cazuri de apropiați sau colegi care au avut aceeași soartă. Trist, dar adevărat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.