McDonald’s şi Burger King angajează români pentru restaurantele din Germania

Cu toate că salarile sunt de cinci, şase ori mai mari decât în fast-food-urile din România, doar cinci candidaţi şi-au depus CV-urile pentru cele 15 posturi scoase la concurs. Se cer cunoştinţe de limba germană, pe care mulţi dintre cei interesaţi nu le au.

Salariul net încasat de românii din restaurantele fast-food din Germania nu va fi mai mare de 1500 de euro pe lună, față de cei 225 de euro încasaţi de angajaţii începători ai restaurantelor McDonald’s din România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.