Modestul primar Emil Boc. Prea ”scumpă” să și-o poată permite!

Prea scumpă să și-o poată permite! E vorba chiar de primarul Emil Boc, pentru care achiziționarea unui apartament sau a unei case în oraș s-a dovedit un obiectiv greu de atins. Cel puțin asta susține edilul.

În contextul în care prețurile de pe piața imobiliară din Cluj Napoca au explodat în ultimii ani, cumpărarea unui apartament nu e la îndemâna oricui.

În Cluj Napoca, asemenea Bucureștiului, prețurile sunt piperate și creează dificultăți doritorilor.

Boc a avut la dispoziție, după cum spune, 100.000 de euro, sumă insuficientă să își cumpere o locuință la oraș.

Edilulă s-a mulțumit în cele din urmă cu o casă de vacanță în satul Câmpenești,  comuna Apahida, pentru care a trebuit să scoată din buzunar  106.000 de euro.

„Da, și eu am vrut să-mi cumpăr casă în Cluj. Am avut 100.000 de euro și nu am putut să-mi iau o casă în Cluj.

A trebuit să-și cumpăr cu 106.000 de euro o casă de vacanță în Câmpenești.

Atât am putut să fac. Asta este, m-am adaptat la ceea ce am putut să fac eu, să-mi găsesc o soluție. Am căutat și în Cluj și în zona metropolitană.

Nici eu nu am putut să-mi găsesc să-mi cumpăr. Atât am găsit și m-am adaptat la ce există pe piață și la condițiile pe care le avem”, a declarat Emil Boc potrivit bugetul.ro.

Casa primarului  Boc are 105 mp și beneficiază de un teren de 1.000 de mp.

Edilul a cultivat legume și pomi fructiferi și este foarte de mândru, lăsând să se vadă acest lucru  în fotografiile postate pe rețelele sociale.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Ce fatza de inapoiat iese din poza…dar peste garla are proprietati, cum umbla vorba?

 2. Votați-l că merită!… Dacă după atâți ani in care a fost primar și prim-ministru al unei țări in care toți sărăcanii și-au luat case, 2-3 apartamente plus gipane tată, iar ăsta n-a strâns decât 100 K de oiro înseamnă ca-i seamănă leit lui Ghiolbannis. Și ăla, dac-ar fi fost lăsat de capul său și azi ar fi umblat nelegat la sireturi. Noroc c-or fost alții dispuși să fure și să împartă cu el…

 3. Edilulă? Mai multa acribie si precizie la clape, Liliana! Pe vremuri dactilografele din comunism nu greseau pentrru ca stiau ca nu pot corija eroare de typo. Azi, voi, noile generatii de dactilografe gresiti pentru in primul rand pentru ca nu va doare capu’ sa verificati si sa rectificati.

 4. Ăștia toți au trădat neamul și țara, pentru interesele lor personale,ei nu mai reprezintă demult cetățeanul

 5. Mda, ia uite ca am gresit si eu ,pentru ca daca tii mai mult destu’ pe tasta , bate fara noima . Dar, intrebare de ce ati redus marimea caracterelor de ceva vreme ??? Numai ca sa veniti in sprijinul cetitorilor NU! Cu ochelari cu tot de abia vad ce am tastat. E noua voastra politica de firma ? Oricum nu poti folosi mai mult de 200 de caractere, asa ca faceti-le macar mai mari , marimea fonturilor la min.12 , asa cum apar acum sunt sub 10!

 6. Vai mieeeeeeeeee, doar 100 mii euroi a reuşit să strângă? – GHINION! Cum şi când pilula mumă-sii a reuşit să strângă bugetaru’ ăsta 100.000 euroi? A pus ban pe ban? Ăsta n-a mâncat, n-a băut, n-a avut copii de întreţinut, lumină, întreţinere, gaze de plătit că amantele, după câte-mi aduc eu aminte, le-a cadorisit! Mda, ce să mai spun ….. asta e …..

 7. ” casa de vacanta” la 20 km de Cluj , cu etaj si gradina … oricare clujean si-ar dori asa ceva …si putzoiul isi plange de mila ..?? ai rabdare , se ” lucreaza ” la furaciunile facute …

 8. Acest viitor pensionar nesimțit, se da in stambă cu aroganta prostească crezând că cetățenii îl adoră și îl vor vota! Acest luxos din politica, care încasează salariul lunar de 20 ori pensia minimă, deși sta calare pe finanțe grase, tot își pătează mâinile cu parandarat de la afaceriști(presa)! Ce ironie, Buzatu la pușcărie și Boc continua la primărie, justiția privește oriunde dar nu îl deranjeaza sub nicio forma.

 9. Asta ne ia de prostii prostilor. Chiar asa de prost o fi romanul si crede ce spune panarama asta basista ca nu are bani?

 10. De ce nu catindează la Apahida ? Doar locuiește acolo nu ? Are vre-o garsonieră in Cluj cumva ? Una de pe vremuri din caminele de nefamiliști cu baia la capatul culoarului. Securistu ăsta mai stă mult în funcții ? Clujenii ce spun , nu s-au săturat de securiști ?

 11. Ati lasat-o mai moale cu Danilet, cu Patapievici&Co si vi s-a pus pata pe Boc! Ce vina are ca nu-si poate permite ceva care pentru niste terchea-berchea din lumea fotbalului este o joaca?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.