Pentru cine vorbește Sighiartău? M. Ciolacu poartă ghinion. În coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează!


Robert Sighiartău este de părere că premierul Marcel Ciolacu poartă ”ghinion”.  Cu referire la recenele evenimente. ”Nu vrea să fie critic şi să profite de tragediile care au fost, dar ”e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion”.

Apoi este nemulțumit și pentru că, spune el, vicepreşedinţii PNL nu au ştiut de anunţul premierului  privind asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile fiscale. În fine, în această coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează cum ar trebui să funcţioneze, a fost concluzia  deputatului liberal.

”Asta este clar şi se vede cu ochiul liber că lucrurile nu merg într-o direcţie neapărat bună, nu o spun eu, o spun sondajele. Această coaliţie a dăunat PNL, pentru că se vede în sondaje. Nu numai că PNL şi-a construit în timp un mesaj anti-PSD şi în antiteză cu PSD, pe toate liniile, în special pe cele economice, având o viziune de dreapta dar şi pentru că modul de a face politică este diferit. Poate şi acesta este motivul pentru care ei se bucură constant de un 30% sau de aproximativ 2 milioane de voturi, este bazinul tradiţional. Vine de la modul lor de organizare, de la faptul că baronii lor judeţeni, locali au structură de resursă umană, de numire a oamenilor. (..) E clar că sunt mai bine organizaţi din punctul acesta de vedere. Iar PNL suscită interesul electoratulu prin lideri, prin politici publice, prin direcţia şi istoria pe care a avut-o. În acest moment, lucrurile nu stau foarte bine pentru PNL şi nici pentru guvernare”, a afirmat Sighiartău în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

”În această coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează cum ar trebui să funcţioneze, există frustrare în rândul membrilor PNL, în special a liderilor judeţeni, a preşedinţilor de CJ, a oamenilor care aduc voturi pentru PNL, că la nivel naţional partidul nu este reprezentat cum trebuie şi în negocierile cu PSD partidul pierde”, a conchis Sigartău.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. Sighiartău vorbește de istoria PNL. Ținând cont că nu mai e un partid național, ci o slugă a globaliștilor, are mari șanse să devină istorie… Din păcate…

  • Individul cu limba dulce a fost racan in PD-ul cu epoleti al lui Petrov. Cu ploconeli si lingusiri a avansat. Acum vorbeste de parca ar fi la adunarea pocaitilor lui. Pe internationalistii astia ii deranjeaza masiv nationalismul cu tot ce tine de el: traditie, istorie, credinta originara. Cei ca el s-au obisnuit la ceaunul globalist.

 2. Cand un doobitook politic iese la rampa cu declaratii publice,inseamna ca in partidul sau nimeni nu il asculta,e un derizoriu
  Alianta PSD+PNL deranjeaza multa prostime,ilustrata de tip Robert-Ionatan SIGHIARTĂU
  Cand al doilea prenume e Ionatan, nu imi fac probleme cu ursarii si lingurarii,au ajuns in parlamentul european
  PS bine ca nu l-au botezat Bangla Deshu,era prea etnic

 3. cine e narcisistu asta care are o asa buna impresie despre el? narcisit din tata-n fiu?

 4. Nu-i vorba de ghinion, dle Sighiartau! Asta face parte din arsenalul vostru PNL-ist de a manipula si a discredita adversarii! Cate spitale au ars sub guvernarea voastra din 2019 pana ati intrat in alianta cu PSD? Cel putin 3. Si au fost si morti. Dar, cu nepasare maxima, caracteristica voua, si cu multa nesimtire ati dat vina pe „greaua mostenire”.

 5. nu cumva piromanul este…iohannis? sa-i insiram lista cu incendii si persoanele decedate in timpul mandatelor sale? „a fost nevoie sa moara oameni” … asta e deviza pnl si a lui iohannis…

 6. Usturoi,ata rosie si maieu pe dos. Du-te Ciolacule unde nu cântă cocoşul, unde nu toacă popa şi ia si (editat) cu tine,lasati locul curat, luminat, cum Dumnezeu l-a lăsat, Amin

 7. Guitzul asta, Sigarbou, tanar basist gretos, acum orientat ca fiind liberal, pe dreakhu liberal, da din fleanca continuu, pe ardeleneste, ca asa crede el ca ar fi mai serios si mai pontos. Ca doar Ardialu-ii fruncea, nu? O fi asa Ardealul dar el e din categoria Ghebosu. Sa nu credeti ca as fi simpatizant Ciolacu daca ma scarbeste acest limbric basist, vorba unuia deja ISTORIE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.