Mini-vacanța de 1 Mai

Peste 1.500 de șoferi, lăsați pietoni

Aproximativ 1.650 de şoferi au rămas fără permise de conducere, în ultimele trei zile, după verificările făcute de poliţiştii rutieri în trafic. De asemenea, agenţii au dat peste 26.000 de amenzi, în valoare de peste 10 milioane de lei.

Conform unui comunicat la IGPR, în ultimele 3 zile, polițiștii au intervenit la 9.519  evenimente, dintre care 7.971 au fost sesizate prin 112.

Polițiștii au constatat 2.190 de infracţiuni, 442 de persoane fiind surprinse în flagrant delict și au aplicat 26.491 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.158.000 de lei. De asemenea, au confiscat bunuri în valoare de 218.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 391 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, reținute 1.648 de permise de conducere și retrase 434 de certificate de înmatriculare auto.

Totodată, au fost depistate 30 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate, au fost dispuse 119 măsuri preventive, se mai arată în comunicat.

Sâmbătă, în prima zi de minivacanță, polițiștii au intervenit la peste 3.200 de evenimente, au constatat 648 de infracțiuni, au aplicat aproximativ 9.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 4.000.000 de lei și au reținut 561 de permise de conducere.

„Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 123 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, reținute 561 de permise de conducere și retrase 137 de certificate de înmatriculare auto”, anunța IGPR duminică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.