Prima impresie contează

Studii realizate de Universitatea Alberta din Canada arată cât de important este cu adevărat subconştientul, scrie mediafax.ro, care citează dailymail.co.uk. Analizele au urmărit să afle care sunt sentimentele unui individ faţă de obiect în momentul atingerii scopului, dar şi reacţiile subconştientului în relaţia dintre obiecte şi priorităţi, ştiut fiind faptul că sentimentele pe care le avem faţă de anumite lucruri ne fac să ne stabilim priorităţile.

În cazul planurilor pentru perioade mai lungi de timp, precum urmarea unui regim alimentar, obiectul va avea aceeasi valoare după atingerea scopului, atitudinea fiind una neutră. Această concluzie i-a făcut optimişti pe cercetători, care au afirmat că, pe termen lung, aceste este un mare avantaj.
Atunci când scopul nu a fost atins, subiecţii nu au manifestat neplăcere şi nici nu au reacţionat negativ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 510 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.