Remus Vulpescu, implicat într-un accident de circulație

Fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie , Remus Vulpescu, a fost implicat într-un accident de circulație, pe Calea Victoriei din București.

Mașina sa s-a tamponat cu o alta condusă de o femeie care nu i-a acordat prioritate în intersecție, transmite B1 Tv.

„Semaforul nu funcționat, trebuia să respecte indicatorul cedează trecerea și a intact cu cel puțin 70-80 la oră în intersecție. Era să facă praf mașina din fața mea, a evitat-o la limită”, a declarat Vulpescu.

Ambele mașini s-au ales cu caroseria îndoită, însă niciunul dintre șoferi nu a fost rănit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.