Roberto Baggio, jefuit și sechestrat în propria casă

Roberto Baggio a trecut joi seară prin cele mai terifiante momente din viața sa. Clipele de groază s-au petrecut la locuința sa de la Altavilla Vicentina. Fostul câștigător al Balonului de Aur în anii ’90 ai secolului trecut urmărea alături de soție și cei trei copii meciul de fotbal Spania Italia din cadrul CE de fotbal din Germania.

Conform cotidianului La Reppublica, în timp ce familia Baggio viziona meciul în vila aflată într-o zonă mai izolată, lângă o pădure, au pătruns cinci indivizi înarmați cu pistoale. Baggio a încercat să se lupte cu răufăcătorii, dar nu a avut nici o șansă. Mai mult, pentru vizitatorii nepoftiți nu a contat că aveau în față o legendă a fotbalului italian, dovadă faptul că, pentru a-l reduce la tăcere, nu au ezitat să îi aplice o puternică lovitură în frunte cu patul pistolului.

Hoții veniseră cu obiectiv precis, probabil la pont. Pentru a putea scotoci peste tot, au sechestrat într-o cameră toată familia Baggio, după care au cules o pradă foarte consistentă: importante sume de bani, ceasuri și bijuterii. Abia după plecarea infractorilor Baggio a sparte ușa camerei unde fuseseră sechestrați și a anunțat poliția.

Poliția a adunat imaginile de pe toate camerele de supraveghere ale vilei și încearcă să-i găsească pe atacatori. Roberto Baggio a fost dus la spitalul din Arzignano unde i-au fost aplicate mai multe cusături la cap.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

10 Comentarii

 1. Bijuteri si ceasuri sunt valori pentru cocalari, obiectele respective isi pierd din valoarea de achzitie imediat dupa cumparare. Orice suma imobilizata produce doar pierdere, traiti in epoca de piatra si va cumparati vaze de cristal de Boemia pe care se depune praful. Doar sumele investite inteligent produc plus-valoare. Ati invatat NIMIC din viata traita cu mana intinsa la pomana.

 2. Ce fain e în Europa politicului corect! Suntem gata, ne-au distrus sorosistii-progresiști!

 3. Haules baules,hauleoooo cesuri și bejuterii mo ! S-o redăschis haeroportul dân Țăndărei ?

 4. Socheresii ceaces romanes nepotii lui CIOLLACCU au dat lovitura la bijuterii ciordelis mo ando gagio baro love

 5. @ nu ești Charlie

  Nu ești nici dezghețat la minte. Tu probabil ca ai ceas quartz Hugo Boss în valoare de 6 eur. pe care l-ai cumpărat cu 125 eur. și-l porți cu mândrie plimbându-te prin Ferentari. Normal că nu-i o investiție.

  Majoritatea ceasurilor mecanice de marca istorica sunt una dintre cele mai rentabile investiții. Volumul redus si lipsa de impozitare a profitului sînt un atu.

 6. @ Invitat să îi reprezinte pe români, Burleanu a fost surprins cu un ”instantaneu” al profilului lângă Regele Spaniei , de către formatorii de opinii, ,,furând meserie”, probabil, de la alții ? După Mircea Sandu nu a fost promovat Mircea Rednic, ?

 7. je suis pas Charlie Roberto Baggio a trait cu mana intinsa la pomana sau noi? Eu am tras de un somaj, o vreme, da am contribuit.. tipu asta, in schimb, castiga bine pe vremuri.

 8. Ha, ha! Un-doi să-l cuase, c-așa-s procedur’le! Viațâ di soroșist cu nghintia cusutâ, ca majoritatia di altfiel..

 9. asta reprezinta „imbogatirea prin diversitate multiculturala” pe care UE o impune europei… stati linistiti, e doar o chestiune de timp pana cand crimele si violurile comise de non-romani o sa devina cotidiene si in rromania. Si ca-n Anglia, Germania, Franta, Italia, etc. militia si prestituatele o sa musamalizeze si o sa omita sa dea detalii despre infractori. Nu credeti? deja in Germanica o politiciana de dreapta care a facut publice detalii despre statisticile infractiunilor comise asupra cetatenilor din land-ul pe care-l reprezinta a fost condamnata de o instanta pentru atentie „atac la demnitatea umana”… a cui? a infractorilor. (Stirea asta e veche de 2 luni, nimeni de la Cotidianul nu a scris despre ea, de ce oare?)

 10. Bine i-au facut! Sa se invete minte si el cat si altii. Sa afle ca nu hotul e vinovat, vinovat e cel care nu-ntelege ca trebuie sa-si apere averea. Daca o are… Adicatelea, n-avea si el posibilitatea sa-si fi facut rost de o arma de foc, ca doar nu traieste in Romania, stat in care ideea de autoaparare e doar pe hartie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.