Suedia vrea să interzică un anume fel de cerșetorie

Guvernul suedez vrea să interzică cerșetoria. Ministrul administrației publice, Ardalan Shekarabi, a anunțat că studiază restricțiile în vigoare în alte state nordice, potrivit EUObserver preluat de b1TV.

„Cerșitul pe străzile din Suedia nu poate rezolva niciodată problemele majore de excluziune și sărăcie din România și Bulgaria”, a declarat joi oficialul suedez.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.