Supercupa Franței, adjudecată

Paris Saint-Germain, campioana en titre din Ligue 1, a cucerit Supercupa Franței la fotbal.

Campioana a învins cu scorul de 2-0 (2-0) echipa En Avant Guingamp, deținătoarea Cupei Franței, sâmbătă.

Golurile au fost înscrise de atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic în minutele 9 și 20 (ultimul din penalty).

PSG a câștigat, astfel, pentru a patra oară în istoria sa Supercupa Franței, după titlurile obținute în 1995, 1998 și 2013.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.