(VIDEO)Tatoiu. ”Asta am învățat de la mama”

Într-un interviu la Realitatea Plus, Monica Tatoiu a vorbit despre copilărie, dar și despre cea mai importantă lecție de viață primită de la mama sa.

„(…) mama m-a învățat. L-a învățat și pe tata… nu te duci la biserică cu alcool în cap mai ales în noaptea de Crăciun.

În noaptea aceea, toți creștinii se roagă. Puterea acestor rugăciuni împreună deschide cerul și atunci Maica Domnului … (plânge) …

Suntem formați din țărână, teluric și transcedental.

Numai Dumnezeu e perfect … trebuie să jertfești plăceri care sunt vremelnice. E greu să renunți. … Dumnezeu nu-ți dă suferința mai mult decât poți duce.

Suferința nu e durere, e purificare așa cum te speli. Are rolul de a-ți curăți comunicarea cu tatăl tău spiritual ceresc. Asta am învățat de la mama”, a spus Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri este credincioasă și, deși este o împătimită a vacanțelor și călătoriilor în destinații de tot felul,  Crăciunul și-l petrece acasă, cu respectarea tuturor tradițiilor.

Este nelipsită de la slujbele religioasă,  de unde este nelipsită, se roagă și primește colindători.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

  1. Mai,nici in ziua de craciun nu scapam de BABETUL asta care le stie pe toate.

  2. Fața de panseurile delirante la superlativul prostiei ale lui madam Budeanu, doamna Tatoiu bizară uneori este în general frecventabilă.

  3. Dupa ce a facut avere vanzand tot felul de mizerii si escrocand credulii, nu se ascunde, ci continua cu alte tampenii. Mamaie, esti cumva popa si nu stim noi? Vezi-ti de escocheriile tale si lasa-ne.

  4. femeia asta nu realizeaza cat e de penibila in aparitiile televizate;e urata ca moartea
    parca-i mama bunicilor Razvan si Dani

  5. Era bine dacă spunea și cine a învățat-o să colaboreze cu băieții cu ochi albaștri.

  6. cand vrei cu orice chip sa fii bagata in seama exista riscul sa ti se spuna si adevaruri neplacute…eu de pilda cred ca esti o narcisista trecuta (in termeni politicosi) cat despre „judecatile de valoare” debitate pe cine crezi ca „sfatuiesti” ?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.