”Extravaganțele” Monicăi Tatoiu. Pe ce spune că își cheltuiește banii cu plăcere

Cu succes în afaceri, sinceră și foarte directă, Monica Tatoiu este o prezență obișnuită în platourile de teleziviune. Curioși să afle pe își cheltuiește banii cu mai multă ușurință, Tatoiu nu a ocolit răspunsul.

Nu se uită la bani când vine  vorba de călătorii. Și pentru că pensia în permite, având peste  20.000 de lei lunar, după cum a declarat în mai multe rânduri, Manica Tatoiu caută locuri neconvenționale, unde închiriază câte o căsuță. Dar ca să ajungă acolo are nevoie de bani și pentru avioane și pentru mașini.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Fanatik.

Banii se duc și pe ”investiții” în aspectul fizic

Tratamentele sunt  costisitoare, vorbim de  mezoterapie, botox și acid hialuronic, dar și de ședințe săptămânale de masaj.

Chiar dacă dispune de resurse financiare, a recunoscut că a apelat la sprijinul unei bănci într-un anumit moment. „O singură dată am împrumutat de la banca 6000 de dolari ca să termin casa în 2001. N-am dormit bine 6 luni”, a povestit Tatoi.

De sărbători, program bine stabilit

Nelipsită de la slujbele de Crăciun, nici anul acesta nu face excepție.  Primește colindători, împodobește bradul, iar în  noaptea dintre ani… se roagă.

Urmează o vacanță exotică pe o insulă din Marea Caraibilor.

„Primesc colindători pe 23 decembrie, corul Solemnis.

Pe 24 decembrie împodobesc un brad natural pe terasă, ascult colinde vechi și mă pregătesc de Slujba de la Catedrala Sfântul Iosif.

La miezul nopții mulțumim și ne rugăm pentru pace și echilibru în anul care vine.

Luni, de Crăciun, mergem la biserică, apoi acasă, în familie, ne bucurăm să fim împreună, ne amintim cu drag de dragostea și învățăturile primite de la cei care au plecat dintre noi.

Pe 26 și 27 bagajele.

Pe 28 decembrie avem avionul spre Bonaire. Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă.

Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare”, a detaliat Monica Tatoiu programul din perioada sărbătorilor de iarnă și pe care îl va urma cu strictețe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

19 Comentarii

 1. Monika Tatoiu = un amaestec sinistru intre intelegenta si prostie , intre dreptate si hotie , cumsecadenie si ticalosie .
  O personalitate bolovanoasa care atrage sau respinge insa face rating .

 2. „Tratamentele sunt costisitoare, vorbim de mezoterapie, botox și acid hialuronic, dar și de ședințe săptămânale de masaj.”
  Nu ştiam de ce e aşa bunăciune! 😂

 3. Asta se baga in toate, pe toate le stie si la orice are raspuns, exact cum facea Nenea Nicu.
  Eu nu pot s-o sufar……[Rumburak]

 4. ne mai terorizati cu DIVELE astea si asa mancam prea mult de sarbatori!
  Tara asta mai are inventatori, medici, arhitecti, constructori, agricultori, artisti?
  Sau este ordin total sa indobitociti definitiv poporul?

 5. Sa faca ce vrea, pentru ca sunt banii ei, din pensia obtinuta in baza contributiilor pe care le-a platit din salariul ei. Oare ce fac insa cei cu pensiile speciale, nemeritate, practic din banii nostrii?

 6. Felicitări, Moni! Ălora car’ n-au loc de tine le urez sa te pupe unde nu te bate soarele!..:

 7. marea CARAIBELOR!
  -de fapt asta e rostu intregului „articol”
  un atac axiologic la lb. romana,
  s-au folosit de Tatoiu ca de o paiatza.

 8. Oooo doamnele VIP ALE SECURISTILOR cu blazon,marele genii afaceriste (la hotii) alle ROMANIEI COMUNISTE. Vai cat a stima avem pentru Personalitatile Proeminente ale primului esalon BOLSEVIK.Luav.ar Dragostea de lepre narcisiste,grandomane,cocalare.

 9. „iar în noaptea dintre ani… se roagă” … mda … probabil pentru ca, in loc de colindatori cu sorcova, sa nu apara la usa Fiscul cu controlul …

 10. Cind o vad pe aceasta doamna Tatoiu ,nu stiu de ce ma gindesc mereu la Baba Cloanta care zbura pe maturoi .O fi poate o asemanare intre cele doua personaje ?

 11. MoniKKa, dă-te pe lângă Macron !
  măRog…😜
  [°°°RăuBouRaG-khah😜 pribeaG-RăuBouRaG°°°]

 12. LAUDA DE SINE NU MIROASE A BINE! NU E PREZENTA PE UNDEVA SA NU SE LAUDE CE TARE E EA. ATATEA FEMEI SUNT VALABILE PRIN COPIII PE CARE I-AU CRESCUT SI I-AU DARUIT LUI DUMNEZEU SI SOCIETATII. ATATEA FEMEI AU MUNCIT 40-50 DE ANI CU TOATE PUTERILE, PRICEPEREA SI PREGATIREA LOR, NEFIIND DELOC ANALFABETE SAU IMBECILE ORI VAGABOANDE, SI PRIMESC O PENSIE DE RAHAT, DIN PRICINA GUVERNANTILOR NETERMINATI CARE SE ROTESC PE LA CONDUCEREA TARII. ASUPRITORI SI TERORISTI. LA CAT IESE MONICA TATOIU PE TELEVIZOARE PUTEA SA SE BATA PENTRU ACESTI BUNICI PE CARE II CONDAMNA CONDUCEREA VREMELNICA A TARII, LA MOARTE, SUFERINTA SI AMARACIUNE. NU AI SA VEZI! EA ARE PARERI DESPRE ORICE, DAR NU URMEAZA NICI UN IDEAL. DECAT MANANC, BEAU, PETREC SI MA LAUD PANA CE MOARTEA ISI VA IVI ZULUFII IN PRAGUL VIETII EI. CUM AU TRAIT ASA SI MOR ASTIA. SA ISI UMPLE MAȚELE SI SA TRAGA, CAT MAI DES, LANTUL LA W.C. CAND VA DISPAREA, NU II VA SIMTI NIMENI LIPSA!

 13. Invidiosilor, nu va place sde dna Tatoiu ptr ca este desteapta, bogata si frumoasa. Devreme acasa nu are cum sa fie deoarece sta mult prin studiourile Tv. De fiecare dara cand apare la Tv, eu tin in brate si pup televiZorul.

 14. Altceva ce mai faci cand o vezi la tv,hai nu fi sfios,ca stie toata lumea !

 15. @ RumBurKaK 14:08
  Ții în brațe și pupi TV-ul fiindcă alții iți PUPĂ ex-nevasta, ba chiar și ex-soacra.
  Că așa pățești când citești la Clasicii Ruși, pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite.
  Nopți în șir, măRog…😜
  [°°°RumBurKaK-trolaK UrKaK-RumBurKaK°°°]

 16. poate da D-zeu si ne scapa aia din Caraibe de pocitanie

 17. are o pensie de 4000 de euro asta inseamna ca a avut venituri mul mai mari de 4.000 de euro/luna si acum joaca teatru spunand ca a luat 6000 de euro imprumut si a avut griji, pe cine vrea sa ”imbrobodeasca”?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.