Trei meciuri de neratat în prima rundă din grupele Champions League (P)

Champions League este o competiție recunoscută pentru faptul că se înscrie mult. Sezonul precedent, în faza grupelor, s-au înscris nu mai puțin de 304 goluri. Adică, o medie de 3.17 goluri pe meci.

Acest lucru arată cât de electrizante sunt meciurile din această fază, din moment ce presiunea nu este chiar mare. Echipele dau totul pe teren, jucătorii încearcă să se remarce, iar de spectacol profită cei care iubesc fotbalul.

Printre pariori, selecțiile pe goluri sunt mai mult decât interesante. Când este vorba despre meciuri echilibrat, cu greu se poate face o analiză precisă. Uneori, e mai ușor de realizat dacă meciul va fi cu multe goluri sau nu. Despre meciurile cu potențial de goluri multe este vorba în acest articol.

În cele ce urmează, sunt luate în discuție trei meciuri programate în această săptămână și trei ponturi interesante, cotate excelent în oferta de pariuri UCL de la Unibet, operator care a pregătit multe surprize. Odată cu meciurile din Champions League, revine și celebrul concurs predictor GAME OF CHAMPIONS. Toți utilizatorii își pot încerca abilitățile de pariori gratuit pentru un premiu senzațional de 125.000 RON cash. Pentru a pune mâna pe acest premiu, doritorii trebuie să răspundă corect la toate întrebările propuse.

AC Milan face spectacol pe teren propriu

Startul în Champions League se dă cu o confruntare din Grupa F, dintre AC Milan și Newcastle. Italienii au de luat o revanșă după ce au pierdut categoric în ultima etapă de Serie A, scor 1-5, cu Inter. Newcastle a ieșit din criză cu un succes contra celor de la Brentford, dar impactul cu Champions League poate fi dureros.

Milan e obișnuită să joace super ofensiv acasă, motiv pentru care în ultimele trei meciuri de pe teren propriu a marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri. Newcastle are și ea ceva probleme în defensivă și va avea un meci intens. Jucătorii pot paria că AC Milan va marca Peste 1.5 goluri, iar Unibet le oferă o cotă foarte bună: 2.02. Cei interesați de cotele 1X2 trebuie să știe că ambele echipe au 2.65 la victorie, iar egalul are cota 3.65.

Erling Haaland, gata să rupă plasele în Champions League

Erling Haaland este golgheterul ediției precedente din Champions League, iar forma lui îi sperie pe cei de la Steaua Roșie Belgrad care vor juca marți de la ora 22:00 cu Manchester City în Grupa G. Dacă la victorie City are o cotă foarte mică, 1.05 (egalul are 21.00 și victoria sârbilor are 41.00), o cotă mai interesantă este cea pe goluri marcate.

Unibet are o selecție atractivă, că Erling Haaland va marca Peste 1.5 goluri, la cota 2.10. Norvegianul are 7 goluri marcate în 5 meciuri de Premier League, iar apetitul său ofensiv este considerabil.

Bayern Munchen – Manchester United: Ce meci va fi!

Fără niciun dubiu, capul de afiș din această săptămână este duelul dintre Bayern Munchen și Manchester United, din grupa A, programat miercuri de la ora 22:00. Echipele care în trecut s-au întâlnit și într-o finală de Champions League se duelează la Munchen pentru a lăsa în urmă ultima etapă, când Bayern a ratat cu puțin victoria contra celor de la Leverkusen, iar United a fost învinsă acasă de Brighton.

Bayern este favorită la victorie și are cota 1.57, egalul are cota 4.80, iar victoria lui United are 5.50. Se poate miza pe o cotă mult mai atractivă prin funcția Creare Pariu de la Unibet: Victorie Bayern și se vor marca Peste 3.5 goluri, la cota 2.88.

Cotele pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta operatorului Unibet. Acesta face parte din Kindred Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc la nivel internațional, cu o experiență de peste 26 de ani. Grupul Kindred, prezent în România și cu brandul Vlad Cazino, se evidențiază prin investițiile în tehnologii noi, produse inovatoare și, mai presus de toate, în oameni.

Kindred a devenit primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție, prin intermediul unor instrumente concepute cu ajutorul celor mai performante tehnologii. Grupul și-a făcut astfel un obiectiv din eliminarea tuturor veniturilor generate de jocurile de noroc dăunătoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.