Manchester City, o victorie nemeritată!

Aseară, Manchester City a învins-o pe Sevilla FC la loviturile de departajare cu scorul de 5-4.

Sevilla FC a deschis scorul prin Youssef En-Nesyri (25’), acesta a marcat o bijuterie cu capul, la care Ederson n-a avut nici o şansă. În a doua repriză, golul egalizator a venit din partea lui Cole Palmer (63’). Acesta marcând tot cu capul.

Sevilla FC a avut 4 ocazii de gol uriaşe, Youssef En-Nesyri putea să facă scorul 3-1 în favoarea lui Sevilla FC.

Pe de altă parte, superstarul lui Pep Guardiola, Erling Haaland, a fost de negăsit pe tot parcursul meciului. Şocant cum un jucător care are o cotă de piață de 180 de milioane de euro poate dispărea într-un meci aşa important, neavând o ocazie periculoasă în timpul regulamentar de joc.

Acesta și-a spălat ruşinea prin deschiderea scorului la loviturile de departajare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Pep Guardiola a convins definitiv. Va ramane ca unul din uriasii antrenori ai lumii. Peste tot unde a fost antrenor a facut performanta.

  2. Mai,al naibii de ”nemeritat” au castigat M.CITY,meciul.Pai sa vezi daca facea FC be,he,he,1-0 cu Nordsaeland,cum mai trambitau toti ”specialistii”romanesti,ca ce meritat a fost succesul,cu toate ca n’au avut nici ac’u vre’un sut pe poarta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.