Ucraina: Vitali Klitschko a câștigat alegerile pentru primăria Kievului – exit-poll

Fostul mare campion mondial la box Vitali Klitschko a câștigat alegerile pentru primăria Kievului din partea partidului „Lovitura” (UDAR), potrivit ultimului exit-poll, conform b1TV.

Vitali Klitschko, recunoscut ca un lider politic proeuropean și antirus, a obținut 57% din voturi.

Contracandidații săi, Lesya Orobets și Vladimir Bondarenko, au obținut doar 10.3%, respectiv 8.2% din voturile electoratului din capitala Ucrainei, informează AFP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.