Udrea: „La UNPR, spiritul cazon, miliţienesc se simte, e prezent”

Favorita lui Traian Băsescu a participat joi la conferinţa organizaţiei Bucureşti a partidului-gamelă condus de generalul de intendenţă Gabriel Oprea. În cuvântarea pe care a ţinut-o acolo, Udrea a simţit nevoia să îl linguşească pe Oprea, declarând că admiră „spiritul cazon, miliţienesc” al trupeţilor uneperişti.

„Vreau să câştigăm alegerile la Bucureşti împreună. Trebuie să găsim candidatul cu care să câştigăm Bucureştiul. Bucureştiul are nevoie de un primar căruia să-i pese de oameni. Aici, la dumneavoastră în partid, spiritul cazon, miliţienesc se simte, e prezent, şi de aceea spun că oameni care se trezesc la două nu au cecăuta nici la UNPR, nici la PDL”, a spus Elena Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.