UE şi SUA cer ca fiul lui Gaddafi să beneficieze de un proces echitabil

Uniunea Europeană şi Statele Unite solicită organizarea unui proces „echitabil” pentru Seif al-Islam Gaddafi, arestat sâmbătă în sudul Libiei.

În replică, premierul interimar libian, Abdel Rahim al-Kib, a dat asigurări că acesta va avea parte de un proces „echitabil”.

Seif al-Islam Gaddafi, în vârstă de 39 de ani, a fost capturat sâmbătă în sudul Libiei.

Curtea Penală Internaţională a cerut extrădarea fiului fostului dictator libian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.