Un actor celebru de la Hollywood suferă de Parkinson

Cate Blanchett, Weinstein, alan alda

Celebrul actor Alan Alda, cunoscut în principal pentru rolul principal din serialul M.A.S.H. a anunțat ieri că suferă de boa Parkinson, potrivit ABC. 

Alda, câștigător al unui premiu EMMY tocmai pentru rolul din M.A.S.H., a declarat într-un interviu la „CBS This Mornig“ că a fost diagnosticat cu Parkinson acum trei ani și jumătate.

„Am avut o viață plină de când am aflat“, spune actorul. „Am jucat, am fost la emisiuni, am ajutat la activitatea de la Alda Center for Communicating Science at Stony Brook. Am început un nou podcast. Am fost la mai multe emisiuni invitat pentru a vorbi despre acest nou podcast. “

Alda este cunoscut pentru rolul cpt. „Hawkeye“ Pierce din serialul M.A.S.H. care a introdus telespectatorii în viața celor din prima linie a războiului. Câștigătorul premiilor Emmy și Golden Globe a mai jucat și în filme precum „Aviatorul“ sau „Tower Heist“, dar și rolul unui senator în seria „The west Wing“.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.