Unde are loc „Cea mai mare oră de sport” din România

Sâmbătă, 1 august 2015, între orele 9.00 și 21.00, în stațiunea Mamaia (Piațeta Perla), va doritorii sunt invitați să participe la Cea mai mare oră de sport din România, eveniment ce face parte din programul național “Mișcarea face bine”, după cum se arată într-un comunicat de presă primit la redacție din partea Plus Communication.
Acțiunea reprezintă un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc și a sportului în masă. La „Cea mai mare oră de sport” din Mamaia vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.
„Acest eveniment ajuns la cea de-a cincea ediție demonstrează că marile companii au puterea să schimbe mentalități: din ce în ce mai mulți oameni participă la „Cea mai mare oră de sport”, unii devenind la rândul lor instructori între timp. Accesul liber, apa și mâncarea sănătoasă oferite participanților în mod gratuit permit adoptarea sportului și în zone de public inaccesibile până acum convențiilor de fitness ori competițiilor sportive. Programul și clasele sunt gândite pentru ca orice trecător să poată face mișcare, la nivelul și după preferințele personale. Avem grupuri de participanți care vin de la sute de kilometri distanță”, afirmă Cristian Mărgărit, specialist în nutriție, Getfit.
Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.
Se vor efectua în mod gratuit o serie de teste medicale generale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.
Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei.

Recomanda
Eugenia Solomon 869 Articole
Author