Victor Ponta: USL va avea candidat comun pentru postul de judecător al CCR

Uniunea Social Liberală va propune un candidat comun pentru postul de judecător al Curții Constituționale care rămâne vacant ca urmare a alegerii Iuliei Motoc de către plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru postul de judecător la CEDO, conform AGERPRES.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seară, la România TV, că USL va propune o persoană cu experiență juridică, însă a reamintit totodată faptul că Senatul este cel care aprobă această numire.Integral pe AGERPRES.

Sursa:AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.