VIDEO. Copil târât şapte metri de o dubiţă, până în mijlocul intersecţiei. Imagini şocante

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis înregistrarea unui accident auto teribil, produs marţi, 24 iunie, în jurul prânzului, în Bucureşti. Înregistrarea a fost făcută cu o cameră video dintr-un autoturism care se afla în trafic.

În imagini se vede cum o dubiţă trece pe culoarea roşie a semaforului şi intră în plin într-un copil, care traversa regulamentar, şi îl târăşte câţiva metri, până în mijlocul intersecţiei. Şoferul coboară apoi din maşină, îngrozit, şi îl ia în braţe pe copil, care atârnă inert, apoi îl duce la o ambulanţă, care trecea întâmplător, prin zonă.

„Accidentul a avut loc în data de 24 iunie, în jurul orei 13.00, pe Splaiul Unirii, la intersecţia cu Nerva Traian. Şoferul, în vârstă de 25 de ani, al unei autoutilitare marca Fiat, a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a acroşat un copil de 9 ani, care travesrsa regulamentar. Ulterior, a acroşat şi un taximetru”, declară Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, care precizează că şoferul, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal, a fost supus unui etilotest, rezultatul fiind negativ.

Copilul a fost transportat la spital, în stare gravă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.