Nicuşor Dan recidivează într-o nouă înregistrare

Dana Budeanu a prezentat o înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor, potrivit stiripesurse.ro.

„Sub Rezidenţial. În 2011 fostele sere Berceni trec printr-un PUZ la categoria ‘curţi, construcţii’. Până în 2018 pe acest teren s-a construit. În 2018, în aprilie, trece PUZ-ul domnului Nica, şeful Clanului Sportivilor. La opt luni de la aprobarea acestui PUZ, domnul Nicuşor Dan, prin cele două asociaţii ale dânsului, contestă PUZ-ul pe motivul că este spaţiu verde. Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucăţica domnului Nica. S-a dus să salveze un colţişor. Procedura de atac este una perversă, pentru că tu în momentul în care ataci astfel pierzi sigur. Specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan este să piardă în urma unei înţelegeri. Ca să pierzi, tu dai în judecată în aşa fel încât să poţi să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu”, spune Dana Budeanu.

„Eu îl întreb pe domnul Nicuşor Dan, pe care îl aveţi pe aceste imagini, împreună cu domnul Cătălin Grigore (Sud Rezidenţial), în momentul în care ai depus această acţiune împotriva PUZ-ului, până în momentul în care te-ai întâlnit cu domnul Cătălin Grigore şi din acel moment până în momentul în care pe 19 august 2020 ai pierdut procesul cu Sud Rezidenţial, cum te-ai înţeles”, mai spune Dana Budeanu.

„Mai cunoaşteţi pe cineva care să ţină în teroare toţi rezvoltatori imobiliari din România? Toţi ăia care au sute de milioane de euro trebuie să ajungă la o înţelegere cu Nicuşor Dan. Nicuşor Dan stă la mese, în birouri, îl sună pe el toţi interlopii. Pentru oricine, ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan stă cu toţi la masă. E şmecher rău. Ăsta e cel mai mare mafiot. Păi pe cine ai, băi băiatule, în spate dacă ţie nu ţi se întâmplă nimic? Faci trafic de influenţă pe telefon. A arestat Kovesi 100 numai pe treaba asta. Cine să fie în spatele lui Nicuşor Dan?”, spune Dana Budeanu.

Verdict Politic – Dana Budeanu – 21.09.2020

NICUSOR DAN FILMAT!DETALII – https://www.stiripesurse.ro/breaking-dana-budeanu-prezinta-inregistrare-video-cu-nicusor-dan-imaginile-care-atunca-in-aer-alegerile-locale-in-capitala_1507496.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 21 septembrie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

34 de Comentarii

  1. in 2016 Clanul afaceristilor din Voluntari(Firea,Pandel,tata Puiu,Oprea,(H)ontanu ,Mitica de la Liga ,etc)i-au aranjat lui Orban un denunt aiuristic cu renumitul sekurist (M) Urdareanu si l-au scos din cursa pentru Primaria Generala,la care justitia corupta apus botul
    In 2020 se incearca aceiasi tactica murdara cu Nicusor Dan,numai ca vremurile s-au schimbat,lumea s-a lamurit cu Firea Sarmancur si Pandel,sansa escrocilor imobiliari e microscopica !Lumea s-a desteptat si tinerii sunt 100% cu Nicusor!
    Poate sta Dana Urdareanu si in spagat in stratul de morcovi,nu mai au „succesul” din 2016!

  2. Drogatul acela sâsâit trebuie cât mai urgent aruncat in puscărie !!

  3. DAna Budeanu, esti cam penibila. Inventezi fiind platita de PSD si de mafia lor, mafia gunoaielor, mafia imobiliarelor. Nu ai decat o singura poza si atat. Restul sunt inventiile tale.

  4. Nu ai cum sa nu-ti doresti sa ajunga asta primar.
    Serios. Pana nu castiga pluseristii puterea ca sa se lamureasca prostii din tara asta despre ce e vorba nu scapam de „mizeria” asta.
    Prefer sa mai pierdem 4 ani cu pedelepre si pluserei…apoi se duc la lada de gunoi si putem sa facem ceva pentru tara asta

  5. Ce chestie ! Si cind te uiti la el parca n-ai zice ca are chiar fizic de „sportiv” … Da’ ma rog … tinind seama ca cica e matematician … o fi ca in filmul ala cu „contabilul mafiei” …

  6. Secvente din „ Manualul Luptatorului Luminii”
    Autor, Nicușor Dan
    12.Un razboinic al lumnii știe ca anumite sume nu au voie să se repete.
    13.Razboinicul luminii știe că experientele repetate au un singur scop. Să-l invețe ca șantajul poate avea formă continuată.
    14.Un războinic al luminii iși petrece zilele învățând și practicând rolul oferit de alții.
    15.Un razboinic al luminii își pastrează intotdeauna șiretenia privirii și a sufletului ca să poată fură linistit rața din cotețul investitorului.
    16.Razboinicului luminii nu-i e frică sa pară ca a tras pe nas, căci asta e o fațetă profundă a plăcerilor sale.
    17.Razboinicul luminii își alege victimile cu minuțiozitate și pe cei pe care-i apară cu conștinciozitate.
    18.Razboinicul luminii nu își pierde vremea cu provocari, caci el are de umplut un cont.
    19.În clipa în care un razboinicul începe să umble și să privească, el își recunoaște viitoarea victima.
    20.Ceea ce este important în drumul războinicului va rămâne în cont. Restul va disparea.
    21.Razboinicul luminii știe ca pentru a avea încredere în propriul său drum trebuie să demonstreze că drumul unora e greșit.
    22.Razboinicul luminii folosește un fluviu de influențe , pentru că în razboi nu se poate prevedea totul.
    23.Razboinicul lumini știe ca mulți sunt șantajabili, iar viața l-a invțat că pentru a acționa cu succes împotriva lor trebuie să fii escroc cu acte.
    24.Fiecare razboinic al luminii a tradat și a mințit ca sa pășească pe drumul care i l-a dictat comandantul.
    25.Fiecare razboinic al lumii și-a lovit iubita sau soldații, dar niciodată generalul.
    26.Un razboinic al luminii nu-și amănă niciodată termenele de judecată.

  7. Cum pe cine are in spate plicusor dan ? Normal politia și serviciile…cei care dispun deschiderea dosarelor cu direcția jilava…sau parlament.Eventual guvernul meu vezi cazul mandolinei șomerului. Acum și primăria capitalei.iar Dănuț e plic și suflet pentru sectorul sportivilor.

  8. Falsul Jardan Durais recidiveaza si pe acest articol care se refara strict la o intalnire dintre Nicusor plicusor si un asa zis dezvoltator prietan cu Clanul Sportivilor implicat intr-un litigiu imobiliar, specialitatea casei Nic plic. Ce cauta Clanul Pandele, Tata puiu, Urdareanu sau Oprea in afacerea Plicusor-Interlopi ? Doar diversionistul Jardan-fals stie !

  9. Nu v-ati lamurit ca sarlatanul acesta de Plicusor Dan este o jigodie capabila sa se asocieze cu cele mai murdare specimene interlope din Romania?…….[Leo]

  10. Sunt nevoit sa vin la vorba mea, SANSA ROMANILOR STA IN DURITATEA INCAIERARII DINTRE AGENTII SECURITATII, fapt care are loc
    predilect inaintea FARSELOR ALEGERILOR!!! „jardan” comite din nou o diversiune de „jagardean” punand in carca securistului
    Pandelica INSCENAREA BAZATA PE REALITATEA ca Mandolina i-a cerut bani miliardarului de familie stalinista convins sa verse
    „gusa” de procurorii infractori ai Infractoarei internationale KoeveSSy!!! Si daca e implicat si Pandelica, atunci doar in calitate de acoperit Secu PDNL-ist, de mana cu consoarta conserva Secu baso-yoha-nista in PSD!!!
    Mandolina a recunoscut ca a cerut bani si a renuntat, dar nu din verticalitate, inexistenta la acest bolnav de cifoza, ci pentru ca Coscogea Mitu SECU-iul s-a razgandit dupa ce Mongolul Ceacar l-a pus la curent cu calitatea de CONSERVA SECU in PSD a agentei Fierea…

  11. Copilarie, scolarie, afacerie, valutarie neagra plus destule, se impart intre: colegi, pretini si afaceristi! Putem extinde actiunile acestor parteneri complici?, in trafic de orice in schimbul primirii valutei negre, ca s-a transportat valuta din strainatate in plicuri, fiecare plic avand cel putin 80-90.000€?!, sau, sex la comanda cu prospaturi ca primarul care a facut sex cu minore aduse de traficanti direct in primarie si totul in primarie?! Plaja infractionala totala s-a importat si extins pe tot plaoul gradinii maicii domnului! Deh, gradina maicii domnului pune la dispozitie spatiul oricaror infractori dovediti sau nu, vechi, actuali si viitori specialisti in infractionalitate!
    „Nani, nani, justitica,
    Inc-un drum la fatulica,
    Trafic bun avantajos,
    Precum maduva din os,
    Impartim tot pe din doua,
    Una mie, tie doua,
    Execut, tu ocolesti,
    Valutar te-mbogatesti!”
    Ecrocul tot excroc ramane!

  12. Ăla ori e nebun o ori e corupt.

    Dat fiind că e pe Planeta Romanica, vorba anticoruptului Portocală Negulescu unitate de elită a lui Kovesi anticorupte Plicusorul e corupt până-n măduva oaselor ca și șefii lui ierhici până la ăiă care îi fac pantofii în capmanie.
    Justiția, securiștii, toți
    anticorupții de dreapta se dovdesesc aprigi susținători de corupți, interlopi, ambasadori, băieți deștepți etc practic toată fauna asta dubioasă care a tot mișunat prin României în ultimii zeci de ani.

    Oricum ar fi votul cel mult e mai rău, mai bine n-are cum cu alde Plicușor, Orban, Rareș, Werner, Barna etc, toți anticorupți.

  13. Dreapta nu face stângăcii ca alții în materie de șpăgi și furat.

  14. Ne pierdem timpul cu adormitul ăsta care se vrea primar de capitală. Marș de aici potaie! Să te muște câinele!

  15. croitoreasa asta care nu stie sa bage ata in ac, dar e foarte priceputa la politica denigrarii, face jocul unor persoane care dupa alegeri o vor arunca ca pe o masea stricata. Dancila stie cum e.

  16. Bulevardiera Dana face politică la greu pro Firea-PSD!
    A coborât rău de tot Modista Bulevardiera!
    Jenant e putin spus!

  17. @Daniel: prin Dana Budeauna,care este doar o vuvuzea,o gasca din SRI face politica!Gurile rele spun ca ciocarlanul e bata-l vina,un taran sadea uns general,care nu a vazut negru inaintea ochilor pana la croitoreasa ..
    Si parca era vorba ca astia se retrag din politica ,odata cu Coldea si Daniel Dragomir!Unul pensionat,celalalt condamnat definitiv si fugit din tara taman in,in ,in..Ti-ai gasit…Pe pariu ca e la Londra ?Ca la tel-Aviv e prea mare epidemia..

  18. Imaginile apar cu țârâita fix înainte de alegerile locale nu în momentul în care s-au întâmplat. Asta e doar ce se lasă, în public, pe surse. Cine știe ce combinații mafie-politică mai sunt ascunse și USR-PNL-Iohannis mai penali decât adversarii. Pe vremuri Nicușor Dan a fost dat afară din USR, la alegeri s-au adunat toți la grămadă la ciolan.

    Pe la ambasada SUA, Olandei, Franței, Germaniei, pe la Berlin, Bruxell, Washington, Paris e linișten nimic cu legile justiție și statul de drept acaparat de mafioți.

  19. Instituțiile românești megacorupte, se faultează unele pe altele, și-o trag la cotoaie când e împărțeala pe bani mulți-mulți.

  20. Cand am vazut camașuțele albe, sarbatoresti, de premiant cu cornița, mi-am amintit de Dragnia, si el un mare fan al camasutelor albe de campanie.

    Eu sper ca bucurestenii vor vota Nicusor la primarie,la Bucuresti.
    E cel mai bun.

    Ar fi o dezamagire sa vezi ca dupa reusitele la vot cu Basascu, Vidianu, KWI, sa nu continue sirul de victorii anticomuniste, prin vot inteligent, pentru un viitor mai bun.

    Dupa ce devine primar e numai bun si de presedinte, din 2024.

    Tot ce vedem cred ca sunt elemente de campanie electorala murdara dinspre partidul pemepistilor, cu sef tanar nascut si scolit in URSS.
    E un atac murdar rusesc asupra unui lider autentic al dreptei.

    shalom!

  21. @Ce dracu? spune:
    21 septembrie 2020 la 13:38

    „Nu v-ati lamurit ca sarlatanul acesta de Plicusor Dan este o jigodie capabila sa se asocieze cu cele mai murdare specimene interlope din Romania?…….[Leo]”
    Ba da, dar este unul dintre noi pentru noi, chiar reprezentativ de moment ce are sprijinul Partidului si Liderului!

  22. Zmeul e cu dracul?
    Mai dragi pesedisti nu v-ați lămurit,convins că Firea e un primar slab,fără viziune , dar mare palavragioaica cu accente de mahala sordidă?

  23. E disperat Plicusor dupa voturi daca se intalneste cu ,,romanii miei,,acum cand toti ai urmaresc orice miscare in lupta pentru primaria Bucurestiului.Probabil mizeaza pe prezenta scazuta la vot a romanilor in schimbul voturilor brunetilor.Mai bine cu Firea decat cu Plicusor.Ultimul nici bine nu sa vazut primar si deja face trafic de influenta si se afiseaza cu interlopii in spatiul public.

  24. In Romania nu exista partide altfel, decat toate la fel.
    Ca e Firea, Pandele, Oprescu, ca e Dan sau Barna toti o apa si-un pamant.

  25. Când i-a ales numele (Nicușor), mama a dorit ca băiețelul ei, să rămână mereu mic. Și visul a devenit realitate, e mic, dar hoț (a propos : la pușcărie !).

  26. Sunt cativa postaci,care acorda acestui SASAIT,mare atentie,dar nu sunt lamuriti ca acele inregistrari sunt reale si au fost recunoscute chiar de acest MAFIOT de Nicusor Dan.Oare de ce nu a stat la CATEDRA si a fugit spre politica?Aici se fac bani multi,daca cineva te invata cum sa faci lucruri murdare,cum le manevreaza el prin cele doua ONG-uri,conduse de el.Cati romani,cu adevarat scoliti in tara sau chiar in acele „universitati”,controlate de SOROS,primesc donatii de 50.000 de euro? Toti credem ce ne spune acest MARE cunoscator al legilor si BUN PATRIOT.In acea adunatura de partid,sunt numai oameni care nu vor penali in institutiile publice,dar ei sunt primii care incalca legea.Va mai dau doua exemple din acest „partid”,sa nu va plictisesc:Clotilde Armand – europarlamentar,care ne reprezinta la UE,cati bani a FURAT prin firmele conduse de ea,de la institutiile statului? Sunt zeci de milioane de euro.Stelian ION,candidat si el la primaria CONSTANTA,cum a obtinut apartamentul de la ANL?Alt amarat de roman a primit apartament?Si exemplele pot continua.Ce activitate a avut in PARLAMENTUL ROMANIEI,dar in CONSILIUL GENERAL al CAPITALEI.Nu prea multa pentru ca trebuia sa fie prezent la procese.In ce calitate? Da el a savarsit INFRACTIUNEA DE TRAFIC DE INFLUENTA,care este vizibila si clara pentru orice om credibil din aceasta tara si care are putine cunostiinte judiciare.Numai de cei de la DNA nu se vede aceasta INFRACTIUNE,pentru ca nu este de la PSD,asa cum au fost invatati de HOTUL DE CASE,TRAFICANTUL DE COPII,REVIGORATORUL DE ORGANIZATII NAZISTE,etc.,adica NEONAZISTUL,KLAUS WERNER IOHANNIS,cel care „LUCREAZA”,zi si noapte pentru bunul mers al acestei COLONII GERMANE,numita ROMANIA.

  27. Pentru oricine, ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan stă cu toţi la masă. E şmecher rău. Ăsta e cel mai MARE mafiot.

    KlAUss vrea si Primaria Mea, in afara de aia de la Sibiu. Si Plicusor se intalneste cu mafiotii 🙂 cum a facut si seful politiei romane. Clanul sportivilor imobiliari se bucura de protectia de la cel mai inalt nivel si PNL racoleaza orice-i pica in plasa.

  28. @ Copie la copie- rezuma-te la Plicusor cu comemtariile. El este acotorul principal a acestei telenovele cu si despre coruptie.Lasa manipulările ca nu tine. Conform teoriei tale, Plicusor e superb, având în vedere că toti sunt asemeni lui. Jalnici securisti de dreapta împrejur si pe loc repaus.

  29. Simplu. In spatele lui Nicusor sta securitatea. Cu securitatea nimeni nu se pune.

  30. poate asociatia lui Nicusor e exact ca si organizatia din Cluj, numita Asociatia de protectie urbanistica a Clujului. Asta a fost formata din niste actuali USR-isti, pe modelul Nicusor. Activitatea asociatiei consta in santajul dezvoltatorilor imobiliari, ii puneau sa le dea bani, in schimbul nedeschiderii de procese, care n-aveam sorti de izbanda, insa le tergiversa investitia.

  31. Văd că aceiași comentatori postaci care până ieri strigau in gura mare: penal, corupt la orice politician demascat că fiind dubios, acum au mari probleme cu vederea. Că și Vela, care zice că e cu ochii pe interlopi, fiind evident miop. Mergeți frate la oftalmolog.

  32. Oana Sper ca ai inteles ca un neica nimeni s-a folosit de nick-ul meu. Oricum, s-a dat de gol leo.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.