Joe Biden, „îngropat“ de propriul fiu

Joe Biden ar putea fi „îngropat“ de propriul fiu. Dorința lui Joe Biden de a câștiga alegerile de peste Ocean pare direct proporțională cu numărul faptelor ilegale comise de Hunter Biden. Mai multe dovezi în acest sens ar fi fost descoperite într-un laptop care i-a aparținut fiului, Hunter. De la emailuri care îl leagă pe Joe Biden de afacerea Burisma (din Ucraina), la filmulețe cu Hunter prizînd cocaină.

Giuliani: Biden fura bani din România

Și, de parcă nu era suficient, pe hard diskul computerului cu pricina, despre care a vorbit în premieră Rudolf Giuliani, ar mai fi fost găsite și dovezi de pornografie infantilă. „Astăzi este o zi grozavă pentru a nu fi tatăl lui Hunter Biden“, comentează pe acest subiect și jurnalista Sorina Matei. Aceasta atasează  și un filmuleț de pe FoxNews în care senatorul Ron Johnson susține că în următoarele zile vor ieși la iveală noi și noi probe din laptopul-minune și nu numai. Toate având legătură cu Hunter Biden.

Gușă: Coldea- Kovesi, ajutați de victoria lui Biden

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

  1. Auziti, da’ totusi de ce il cheama Hunter ? Era plecat la vinatoare de micuti pe internet sau prin Thailanda ? Ca pe la Gara de Nord n-am prea auzit sa fi fost vazut … (ps : asteptam dezmintiri categorice de la Digi, Realitatea, B1, etc etc, in care sa ni se spuna ca „aici e mina rusilor” !)

  2. Cand conduce cu 10(zece) procente peste Trump ,cand Biden ARE deja 279 de mari electori (ii trebuiau doar 270)!!:))
    Sa mai vii acum cu cimilituri si barfe,traditional romanesti(citez” 6 case” „vanzare de copilasi”,”nazost,Mein kampf) e deja infantilism !Gasit alte subiecte,de pilda decapitarea din Franta,Europa cutremurata,etc

  3. The heart is a lonely hunter
    Uite că a venit şi dezminţirea de la trimisul lor : jagardel cel tâmpiţel……

  4. @Humor:la munca parazitule,lasa pensia parintilor,nu mai infuleca din ea!Blogaras la oi te-ai duce?

  5. Jardanele, securistule, lasă-ne, tată, cântă și la altă masă, că toate replicile tale sunt luate direct din manualul micului securist neo-marxist. Adică mincinoase și anti-românești mascate în, vezi-domne, interesul colectiv.
    Ești și vei fi un securist sinistru mereu, dar în America, atâta timp cât oamenii vor avea dreptul să se aprere (cu arme, să ne înțelegem), nu va exista niciodată comunismul din Europa și în special România! Btw, Trump va câștiga chiar de-ar avea soarta primarului din Deveselu, atât e de hotărâtă lumea în America.
    Dacă veți liberate, înarmați-vă, concetățeni, altfel sunteți victime în așteptare. Si vis pacem, para belum, cum spunea latinul.
    Vă pup!

  6. Jagardene, javra securista, eu te sfatuiesc sa-ti cumperi vreo doua duzini de batiste, o sa ai nevoie sa bocesti cind ramolitu’ asta din imagine o va lua in freza ! Ma rog … poate ti-au mai ramas de la parastasul lui Hilary, alta panarama care topaia mai ceva ca Geoana, amusinind o victorie care n-a mai venit ! Asteapta-te, taica, la vremuri grele de la stapinii tai ! Daca pina acum, datorita prostiei matale aveai doar o chifla si un iaurt expirat pe zi, pentru niste postari debile, dupa victoria lu’ Trump cred ca nici macar doi biscuiti mucegaiti nu mai capeti !

  7. Văd că ai încasat la greu. Iți zic şi eu vreo două. A trebui este verb impersonal,
    dacă vrei să vezi cu ce se
    mănâncă, fuguța la gramati-
    că. A doua, înainte de etc
    nu se pune virgulă. Chestii
    elementare, „doctule”!

  8. Si care este diferența intre campania din SUA si Ceartă intre Zăvoranca si Iubiții ei ?? Sau Laptopul posedat prezentat la OTV (care daca băgai CD-ul cu muzica bisericească ii dadea Reject)

  9. Nu face pe ignorantul, când
    eşti un intrigant sadea. Degeaba încerci să duci
    subiectul în derizoriu.
    Ideea este una singura: Hunterii senior şi junior
    au supt milioane şi milioane
    de peste tot. Aşa că, plimbă
    ursul prin pădure la
    Băneasa, unde te-ai şcolit!

  10. Americanii ar trebui sa fie total nebuni ca sa voteze un ramolit ca Biden, care nu-si aminteste bine nici cum se numeste dar are pretentia sa conduca un stat de top precum USA. Trump poate fi considerat arogant, nepoliticos, dar este sanatos si in toate mintile. Vindecarea lui super-rapida de covid demonstreaza si o stare generala de sanatate foarte buna, pentru ca daca ar fi avut comorbiditati nu scapa nici cu mama tratamentelor si cu atat mai putin in cateva zile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.