Adevărata echipă Universitatea Craiova a revenit în Liga I  

Cu un punct obținut în fața echipei FK Csikszereda Miercurea Ciuc, joi seara FC Universitatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, a revenit în Liga I după 10 ani de băjenie, unde a fost trimisă de cuplul malefic Mircea Sandu – Dumitru Dragomir, cu largul concurs al autorităților craiovene și complicitatea unor oameni de la vîrful justiției!

Această promovare vine cu două etape înaintea încheierii campionatului în liga secundă, echipa Universitatea Craiova aflîndu-se aproape tot timpul pe primul loc.

Din toamnă, Craiova va avea două echipe în Liga I și este ușor de bănuit ce atmosferă va fi pe noul stadion „Ion Oblemenco”. O atmosferă care va fi anticipată în ultima etapă din Liga I, cînd, pe acest stadion, Universitatea Craiova va întîlni echipa Dunărea Călărași, și ea cu șanse de promovare, în fața celei mai frumoase galerii din România.

Din păcate, această uriașă performanță a Universității Craiova îl găsește pe Adrian Mititelu în Penitenciarul din Craiova pentru că a îndrăznit să se ia la trîntă cu un Sistem mafiot, înrădăcinat în rele de multe decenii. Să nu uităm că doar la cîteva zile după ce Adrian Mititelu demascase legăturile dintre Mihai Rotaru, patronul clonei „U” Craiova, și judecătorul Marian Budă, şeful Secţiei a II-a civilă de la ÎCCJ.

Lupta lui Adrian Mititelu nu a fost doar una fotbalistică, întrucît, pe parcursul acestui adevărat „război”, au ieșit la iveală lucruri incredibile din lumea fotbalului, care au dus la scoaterea în afara fotbalului a unor monștri care se credeau extrem de puternici. Prețul plătit de Adrian Mititelu a fost unul foarte dur, cu ani grei de închisoare, deși prima instanță îl achitase!

Pentru suporterii Universității Craiova din toată țara, cei care au promovat sintagma „Campioana unei mari iubiri”, lansată de Adrian Păunescu, iată lotul de jucători care a reușit această performanță sub bagheta antrenorului Eugen TRICĂ:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Ion Spânu 1818 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Felicitari! Desi Rapidul era echipa mea preferata, m-am bucurat intotdeauna de performantele UNIVERSITATII Craiova. O echipa unica despre care s-a scris cel mai mult in presa vremii atat de gazetari cat si de scriitori cu renume. Doar Rapidul s-a mai bucurat de o astfel de atentie si onoare permanente.

  2. Adevărata echipa a lui Craiova este cu datorii …asta este tot o golaneala de Șmecher … închid firma cu datorii si deschid alta ….da dar niciodată aceași

  3. …Spanu Ion…te stiu de pe la „Mesaj comunist” cand veneai prin Casa Studentilor cu prietenul tau Tibi Patru…adevarata Universitatea Craiova este cea care are dreptul sa poarte numele institutiei,este cea care a avut ca fotbalisti pe Oblemenco,Boc,Deselnicu,Balaci,Stefanescu,Craioveanu,Sandoi,Ciurea…nu echipa patronata de Mititelu,careia i-a schimbat numele de vreo 3-4 ori…acum ca ei au promovat in Liga Nationala vei avea o mare surpriza ca numele lor nu va fi F C Universitatea,ci doar F C U…de ce ?…vine sentinta definitiva !!!

  4. Nu prea vezi africani ca la alte mari echipe cica romanesti.Este totusi ceva.

  5. Sau, mai degraba, „Nu mor armasarii cind vor javrele !” … Mitica si Sandu, la puscarieeee !! … Cu doua echipe in Liga I, din care una aflata la sfirsit de campionat intre primele trei, iar a doua ca si promovata (si cu mari sanse de a face spectacol si rezultate notabile inca din primul an !), Craiova este clar in momentul de fata „polul fotbalului romanesc”, depasind Bucuresti-ul cu o echipa ajunsa de risul curcanilor si „salvata de clopotel” (Dinamo) si una de mercenari, sclavi ai unui vinzator de jucatori si de brinza ! De facatura de la Cluj nici nu mai merita sa aducem vorba.

  6. Suntem peste tot acasa,
    Portile ni se deschid,
    Nu-i echipa mai frumoasa,
    Si iubita ca Rapid!

    In nemernicia lor mafiotii din fotbal, dupa ce l-au jefuit pe Mititelu au aranjat sa fie trimis si la puscarie.
    Nasol este ca toate echipele de fotbal si-au scazut ivelul de performanta datorita politicilor feudale plantate de Sandu-Dragomir.
    Ma bucur pentru promovarea adevaratei Universitatea Craiova. Mititelu merita aceasta minima satisfactie si sper sa revina in Libertate cat mai curand.
    Libertate si dreptate!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.