Klaus Iohannis, acuzat de trădare națională: „Jo napot kivanok, Iohannis!”

Este inadmisibil ca președintele Klaus Iohannis să nu spună nimic în ultimele 24 de ore față de comparația „total deplasată” între anexarea Crimeei de către Rusia și pierderea Transilvaniei de către Ungaria, acuză într-o postare pe Facebook liderul PSD Marcel Ciolacu.

„România nu are premier! România nu are președinte! România nu are oameni de stat care să ia poziție atunci când țara lor este umilită la cel mai înalt nivel.

De la un mărunt țepar penal blocat mental în numărătoarea delegaților la congres mă așteptam să fie complet paralizat și lipsit de reacție în fața declarației revoltătoare a președintelui Ungariei.

Dar este sfidător și inadmisibil ca președintele Iohannis să tacă mâlc de 24 de ore și să nu spună nimic față de comparația total deplasată între anexarea Crimeei de către Rusia și pierderea Transilvaniei de către Ungaria.

Nu există nicio comparație aici! Anexarea prin forță a Crimeei este contestată și nerecunoscută oficial de nicio țară democratică. În schimb, Unirea Transilvaniei cu România este rezultatul voinței unanime a românilor, consemnată în rezoluția oficială a Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918 și recunoscută în tratatele internaționale – inclusiv în Tratatul de pace de la Versailles de după Primul Război Mondial.

Asta trebuia să afirme clar și răspicat Cîțu și Iohannis, ca oameni de stat și ca români. Să apere interesul național și să restabilească adevărul istoric. Dar ei tac, pentru că nu le pasă și pentru că au jucat întotdeauna patriotismul la ruleta politică.

Acum un an, Klaus Iohannis acuza aberant PSD că vinde ungurilor Ardealul. Azi, tăcerea prezidențială în față acestui afront al Ungariei la adresa statului roman este echivalentă cu o trădare națională. Iar fiindcă istoria nu uită și nu iartă, îi spun atât președintelui: Jo napot kivanok, Iohannis!”, a scris Ciolacu.

Postarea include și un video în care preşedintele Ungariei, János Áder, compară, în discursul ținut la un forum internațional pe tema Crimeea, organizat luni la Kiev, anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia cu Tratatul de la Trianon încheiat după primul război mondial.

Prim-ministrul Florin Cîţu a fost prezent luni în Ucraina, la Kiev, pentru a lua parte la Summitul de lansare a Platformei Internaţionale Crimeea. Platforma reprezintă o iniţiativă recentă a Ucrainei menită să consolideze politica de nerecunoaştere a anexării ilegale a peninsulei Crimeea de către Rusia şi, în consecinţă, să faciliteze revenirea Crimeii în componenţa Ucrainei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 20
Author

55 de Comentarii

  1. De cind e Iohannis roman, Ciolacule? Ce-i ceri? Fa tu si PSD-ul ceva! V-ati scufundat in noroiul complicitatii cu statul subteran, de unde iti primesti ordinele, si in afara de textulete pe Facebook aveti muschii tari ca fularul.

  2. bun. si???? ce face psd-ul in cazul de fata???? scrie pe fb???? ACTIONATI!!!!! Faceti ceva ca d’aia sunteti alesi…..

  3. Ciolacozaurus cel perfid, mult mai rău decât Covid! Patriotismul lui – Moartea Covidului! Naționalismul lui – Agonia Hungariotului! Românismul lui – Urgia comunismului!

  4. Nu vreau sa fiu rea, dar pentru ambele e valabil: „este rezultatul voinței unanime a” + romanilor/rusilor. Oficialul maghiar are dreptate. Daca eram independenti alta a fi fost pozitia fata de situatia Crimeii.

  5. Din pacate toti de dupa 1989 pot fi inclusi in ceata tradatorilor de tara si neam!
    Nimeni dintre presedintii de dupa 1989 nu au facut nimic pentru unirea Romaniei cu teritoriile pierdute:din Uraina,Bulgaria!

  6. sa isi ia adio toti popindaii de la crimeea,aia rusii nu o mai dau inapoi(ce nu-i stiti?) da tacerea drogatului citzu e revoltatoare. sa compari crimeea cu transilvania si tu MARE urmas a lui bratianu sa taci ca kktu in iarba inseamna ca esti un NIMIC.idem si neonazi werner si bogdan aurescu TRABUC.

  7. Șeful teste deconectat de la aparate momentan!!..reveniți mâine!!..în 25 !!..el are treaba cu afganii si valiza…

  8. De ce bataia Catu din fund? O avea pe una bagata sub masa, sau din lipsa de alimentatie adecvata intrase in sevraj?
    Penalul asista impasibil la declaratiile belicoase ale hungurului. Nu avea el treaba cu Romania, astepta sa-i vina doza de trascau si prafurile de desfundat nasul.
    Valetul de cupa alearga cu tava prin Cotroceni. Are asta treaba cu apararea demnitatii si intergitatii Romaniei, cum am eu treaba cu pinguinii Imperiali.
    Doi mascarici ce stationeaza in interesul altora pe doua functii importante in Romania.

  9. Johannis se afla in solda lui Soros, a fost ales Presedinte prin falsificare alegerilor de catre SRI, STS, SPP, SIE si BEC cu scopul de a distruge Romania. !!! Johannis+ca Catu+PNL+USR&PLUS+UDMR care au misiunea de la Belzebutul Soros da a indatora Romania pana la intrarea acesteia in incapacitate de plata. Dupa care Datoria Romaniei scoasa la vanzare pe Piata Internationala de Capital aceasta va fi cumparata de Belzebutul Soros. Belzebutul Soros devenind astfel propietarul Romaniei pe care o va vinde bucata cu bucata pana la disparita completa a Romaniei de pe harta. Si de aceea atat Johammis cat si ca Catu nu au luat atitudine fata de cele afirmate de pres. Ungariei. Toti politicienii romani care nu ies public si declara ca inacceptabile declaratiile respective sunt tradatori de tara fiind si ei, in fapt, locotenetii lui Soros. Soros Belzebutul care vrea sa distruga Romania pana la disolutie.

  10. PSD ar face ceva, dar nu-i lasa statul paralelipidedic si patrat si paralel. Dar e buna si gargara pe fb.

  11. Vulpoiul vrea sa câștige teren. Dar Iohannis l-a citit pe La Fontaine. Vrăjeală bolșevică! Credeți că PSD are vreun chef să se ia la harta cu pruncii lui Arpad Han? Nu are niciun chef să-și facă publică pozitia față de monstruoasele pretenții ale hungariotilor. Urla din toate încheieturile. Doar pentru a bifa un moment și pentru a arăta că au intenții nobile. Dar când termină cu elucubrațiile, cretinismrle și nevricalele, râd de crapă și neapărat cu jemenfisisme.Iar preșul Ciolacu are, sunt sigur, reflexe inverse: este bătut la cap și-l doare-n posterior. Cine nu știe că pesedeii sunt pricepuți la diversiuni? Că sa-l discrediteze pe dl Președinte și să șocheze, și să acuze. Ceaușistii ăștia au școală bună, sovietică, perfidă. Adică să mai bogdaprosteasca o data. Ca lupul din poveste. Își schimbă vocea, rânjește subtire și…iezii s-au prins. Vai, ce patriotism, ce duioșie, ce maghiarofobie, demne toate de o Iuda din budă cu pestă.

  12. Oauuu ,. jurnalism românesc,. Că un politician e prost, chiar de e flabețea polimii,. mai ințelegi,.insă ca un jurnalist,.”câinele de pază al democrației” să fie atât de aiurit și mizer,.. e grav bre.

  13. @ZIUA INFAMIEI – 23 AUGUST 1944 LISTA TRADATORILOR DE NEAM SI PATRIE/Foarte adevarata postarea ta dar scrie te rog cu minuscule. Scrie doar numele cu litere mari. Daca tot textul e scris cu majuscule se citeste mai greu si se pierde din informatia trasmisa. Noi romanii tebuie sa gandim si sa actionam ca albinele cu credinta in Regina Noastra, Sfanta Nascatoarea de Dumnezeu si in Sfanta Treime. Toate cele bune.

  14. Din momentul in care ati inrolat in partid pe Rafila si Cercel ,in ochii simplului cetatean suneti compromisi iremediabil.Sunteti doar o tentacula a caracatitei care sufoca Romania.Hai sictir,ciolac jegos.

  15. Prin teritoriul romanilor au trecut multi. Depinde de noi sa ne aparam tara si sa stabilim granita pe Dunare la Pesta.

  16. deom avea noroc sa intr boszggarii paste voi, Editat. Nu voi iati lasat cu partide naziste UDMR, nu voi bateati palma cu ei la inmormantarea tarii incare dinpacate vati nascut. Ba strambilor. Va stie toata „europa” acum ca intrati in gunoaie pan la gat dupa sticle goale.

    Din multilateral dezvoltata, cu infrastructura ce „VESTUL” nu o are niciacum, ati dus tara la cautat de sticle pan gunoaie. Care dintre voi dacolo sa nu merite dus pa stadion in fata plutonului de executie si executat? Ba negrilor, va intrat in cap ca sunti o nuanta mai alba comparat cu aia dupa care strigato „roma”?

    Traiasca Viktor Orban, si teritoriu lui, Ardealul. Vor trece muntii si va curatii teleormanu de tatarime, veti invata sa va placa apa si veti invata innotul. Bin caveti dunarea aproape.

  17. Că mutu tace e rezonabil, pentru un mut. Nici nu ne asteptam la altceva. De ce nu ai iesit tu ma Ciolacule să îl sfadești pe ungur? O declaratie adresata direct. Apoi trebuia sfadit si tacutu de la hamangia din sibiu.

  18. Romania este condusa de satanisti globalisti. Asta nu mai este un secret pentru nimeni. Daca romanii doresc sa-si vanda sufletul satanei, sa se lase condusi in continuare de acesti satanisti. Daca romanii doresc sa ramana crestini atunci sa ia masuri. Ei aleg. Bogatia lumesca e trecatoare, nimeni nu ia cu sine dupa moarte nici macar cat este permis la RyanAir. Dar vai de cel care isi va pierde sufletul, asta va fi pe vecie.

  19. ciolac peste pupăză. ciolac e un cuvant turcesc, cautati si voi pe dexonline.ro (cine face asta si de ce?). am ajuns rau de tot daca de ne apara alt alogen de un bozgor. si îl cearta pe ficusul șase cașe si pe olteanul cu cine votez. băi, românilor, hai să ne mai și trezim, fraților! eu știam că oltenii sunt patrioți și ațoși! sper că liigeanu și mîțu sunt exceptii.

  20. Stati bre ca e ocupat cu vaccinarea. Nu poate acum sa gandeasca decat la doza a treia. Numara lunile si nu vrea sa incurce numaratoarea. A uitat chiar si de penali!
    Sa nu-i fi cazut bine rapelul, caci de-atunci e cam mucles? Nu se vede nu se aude.
    De Bucovina isi mai aduce aminte cineva?!!?

  21. Si daca Iohanis este mana-n mana cu ungurii via Austria si Germania iar figura cu „Pee See Dee vrea sa dea Transilvania la unguri ” a fost o „lucrare”.. cand de fapt este invers !

  22. Si lu’ betivanu’ ala ungur cu moaca de birjar i-o fi scris „komunikatul” tot vreun retardat de consilier, iar el doar a citit exact ce a primit,asa cum se intampla si cu incompetentul nostru care apare sporadic la tv cu cate-un komunikat redactat de cate-un frustrat !Ce era sa faca Citu,sa sara la gatul prostovanului ??!!

  23. Printre dezaxati sunt firme de pornografie, traficanti de minori, pedofili, industria droggurilor si prostitutiei. Pentru bani mafia defileaza. Pentru libertatea de a pradui sexual .
    Bode a aprobat GENUL: MAFIOT POLITIC.
    LA ALEGERI SA-L VOTATI .

  24. au mai fost doi care vroiau sa renunte la Transilvania : „doi patrihoti” : un neamt – fostul rege carol si un bulgar – prim ministrul bratianu care in anul 1882/83 au incheiat un tratat secret cu Germania si Austro-Ungaria prin care renuntau la orice pretentie asupra Transilvaniei .
    P.S. bratienii sunt bulgari a spus-o explicit un reputat jurnalist pe care nu-l putem contesta : MIHAI EMINESCU !!! care ii numea : „bulgaroi cu ceafa groasa ” ; in limba bulgara dar si in limba sarba bratianu= frate , fratie !! NU CENZURATI !!!

  25. gelu Sa mori tu de Editat crestin ca aia au fost tradatori? Nu cumva voi inapoiatii, periferia societatii,betivii si puturosii care s-au inscris in PCR. Voi scarnaviilor. Ati nimicit in beciurile securitatii elita intelectuala si politica. Si ati pus cozi de topor romani si rusi. Scuip pe tine si pe neamul tau cel prost. Ati iesit canaliilor. Dea Dumnezeul tau sa se judece in Romania crimele comunismului sa va vad atunci spurcatilor.

  26. NU MAI AVEM CONDUCATORI,AVEM O CONRUPTIE GENERALIZATA SUNTEM DE RASUL EUROPEI. zIARELE UNGURESTI SCRIU CA ROMANIA VA FI ACOPERITA DE GUNOAIELE DIN OCCIDENT.MAFIA ITALIANA SI-A INTINS TENTACULELE PANA IN ROMANIA ,SI TRIMITE GUNOAIELE TOXICE SI PERICULOASE LA NOI IN TARA.SE MIRA UNGURII CE FEL DE CONDUCATORI,POLITICIENI SI VAMMESI AVEM,DE POT INTRA ZILNIC TONE DE DESEURI.SI NIMENI NU ZICE NIMIC.UNDE ESTE ARAFAT,UNDE ESTE DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA CARE NU POT SA DOARMA DE GRIJA COPIILOR NOSTRII.dE O SAPTAMANA MIROSUL CHIMIC PERSISTA IN FIECARE ZI.

  27. Poporul de retardati se poate bucura acum de rezultatele votului din 2019 si 2020.

  28. REZULTATUL VOTULUI L-A DAT SOFTUL AMERICCAN progranat de Editat din servicii.

  29. Unde e ministerul de externe? Președintele? Care președinte?
    Lipsește.
    Ce a cautat CÂȚU acolo? Ce rost a avut acea întâlnire?
    Cine își închipuie că RUSIA da Crimeia către Ucraina?
    Niciodată ! Imposibil!
    CÂȚU trebuia sa stea acasă.
    Ucraina nu este prietena României!

  30. @Nemuriciu/daca Belzebutul Soros va reusi sa-si duca la bun sfarsit planul, acei romani botezati ortodoxi care gandesc ca nu e asa de important ca Sfanta Romanie va fi ingenunchiata de satanisti si viata poate sa continua fara nici o problema gresesc amarnic. Cand Pedeapsa Divina se va abate asupra satanistilor vor fi rasi si romanii botezati, acei care au asistat pasiv ca Sfanta Tara sa le fie subjugata de satanul pamantean. Si odata cu moartea pe pamant vor fi scosi si din Cartea Vietii Ceresti.

  31. @Cotidianul e 0. Tu esti nervos cu nervii rau de tot. Nu mai poti tu de elita intelestuala distrusa in beciurile securitatii. Nu tu l-ai ales pe securistul turnator Petrov de doua ori, nu tu l-ai salvat de la demitere prin neprezentare la referendum? Vorbesti de betivii si puturosii din PCR? Dar pe betivii ca Catu sau Orban nu-i vezi, dar de Marele Puturos Asistat Social Retardat ce zici?

  32. Pai ce asteptari putem avea de la un alogen parazit? Sa tina cu poporul asuprit? Niciodata!
    Numai spalatii pe creier sorosistii onegistii corporatistii globalistii…au incredere in alogenii paraziti….

  33. @Cotidianul e 0/Ce-mi doresti tu mie sa ti se intample apropiatilor tai ca tu sa suferi si sa-ti dai seama ca nu esti un impielitat. Esti impielitat nebotezat. Deci una e ca ma injuri pe mine si sa-mi doresti moartea ca i-am facut tradatori pe cei ce tu ii iubesti si alta sa-ti bati de Cele Sfiinte si sa scuipi pe Neamul Romanesc. Asa ca ce-mi doresti tu mie, iti va da Sfanta Treime si Sfanta Fecioara Nascatoarea de Dumnezeu cu varf si indesat tie, Amin.

  34. @ha,ha/Cotidianu 0 a sarit de dos in sus si jos pentru ca e vreasc din padurea ce se crede verde de verde cu Soros. Ca a lut-o razna de furie ca am postat adevarul despre Soros il inteleg dar nu inteleg pe cei din Redactia Cotidianul care-i afiseaza postarile? Sa incep si eu sa ma rog la Sfanta Treime si Sfanta Fecioara Maria sa le dea la toti cei care le canta in struna indivizilor de teapa lui Cotidianu 0 ceea ce merita??? Eu zic sa se potoleasca ca e pacat de ei. Ar face bine sa stearga postarile idotului. E mai bine pentru ei.

  35. nu se plang de cenzura cat aceia patrioti. Concluzia?…

  36. Pentru iohannis tara e mosia lu ma sa o da la unguri cum e si insula serpilor data.

  37. Vă rugăm să lăsați un mesaj după semnalul sonor. Părerea dv e foarte importantă pentru noi!

  38. DL.Ciolacu are perfecta dreptate,este nu numai o situatie complet deplasata comparatia respectiva, dar si o ofensa grava,aratind conceptia sovina ,reactionara sie xtremista a uUngariei potrivit careia marile puteri au facut tiranie iar saracii de ei au trauma,rana si „inteleg”Ucraina !-Acesti obraznici afirma astea in fata a 50 particip.oficiali la Kiev,asa cuma firma peste tot,se imbraca in doliu, fac matanii si isi arata jelaniile sub diferite ocazii si forme-inclusiv prin acela surprins la petrecerea homosexuailor la bruxell,prietenul lui victoras cel viteaz si pur ca mocirla ! Revansardismul lor, iredentisimul lor bolnav si schizofrenic este intr-adevar provocator si totusi nimeni nu le-a inchsis gura .iar acum dl,Ciolacu asteapta de la Omul Mut ,ce ?Catu cel putin era aerian nu a avut replica,iar Aurescu zis trabuc este ocupat cu helwig in alte afaceri cu evreii lui etc.
    Le este frica pt.ca isi cunosc faptele gaunoase,nu mai au nimic de aparat fata de natiunea si tara pe care o nenorocesc,nerespectind nici-un principiu.Pt.Victoras, sit.din Ro este mana cereasca, mai ales ca il monitorizeaza pe Sorosica evreul ungur pripasit aici,singe de-al lui Victoras,”ingrozind” si el lumea.de unde rezulta ce neam parsiv invirte prin lume, -o mica consolare pt.romani.Numai ca NATO e cam kaput acum dupa retragere,Germania care atita lucrurile la Kiev o face pt.scopruri electorale ale viitoarei kancelar ,dar in rest tot la gazele putiniste trage ,ieftine.Romania sa-si vada de sarcia ei,de lipsa ei de aparare si CAtu sa nu se infoaie si mai bine ar pleca ,ar veni PSD sa redreseze ec. dupa dezastru.

  39. Ce sa spuna, daca nu i-a scris nimeni discursul ?

  40. Ungaria și a permis multe și când era PSD la guvernare. Șii? Au zis ceva patrioții psdisti. Nici pas. Aveau nevoie de UDMR. Și vor mai avea.

  41. MNT: Mizeria politică prezidenţială (acum şi a premierului) şi dubla măsură din partea UE şi nu doar, în fapt specifie neoliberalilor, este infinită: cum să taci în faţa unei asemenea comparaţii???
    PS: Aia cu trădarea naţională este tot o mizerie din ultimele două decenii. Tot tipic neoliberalismului. Acuzaţiile de o gravitate maximă zboară prin spaţiul public ca rândunelele înainte de ploaie. Trădare, crime împotriva umanităţii şi altele asemenea fără nici o măsură, fără echilibru faţă de realitatea diferitelor situaţii. De altfel comparaţia nu are nici o legătură cu umilirea României ci cu minciuna, dar analfabeţii politici funcţionali tot mai numeroşi în funcţii importante (şi asta caracteristic perioadei neoliberale), nu ştiu decât să acuze cât mai tare.
    Dar revolta este justificată.

  42. Iohanis va fi arestat si judecat cu toata gasca liberala. Din oficiu la pirnaie.

  43. Ne amintim de atacurile privind Monarhia si Casa Regală a României din anii de ,,haiducie” si îndobitocire a populației din deceniul 1990-2000. In cap cu idiotul de Cristoiu, Tinu, Roșca Stanescu , WC Vadim Tudor , WC Tudor Popescu, Ursu, Chireac , Leila Munteanu si toți ,,Ziariștii” facuti ca papusa Pinocchio la strungul rusesc,de dupa 1989. Acum ținta este Johannis , un alt ,,dușman “ al idioțeniei comuniste . Ne este si frica sa ne gândim dupa Neamț ce znamenie tip Basescu va ocupa Președinția care va anatemiza iar România. Va fi iar pentru 4 ani ,,ciumatul “ de serviciu la Bruxelles. România este in colaps: sănătatea care prin spitale , învățământul prin școli , cultura aservita unor analfabeți , viața de zi cu zi amintind de anii 1984-89. Iar premierul ,,uns “ de servicii prin Isar ne ,,mângâie” pe capete promițându-ne ca ne va scoate din tragedia prețurilor imense din energie prin legea romanului vulnerabil. Prestațiile ANRE la tv Digi 24 arată ce mascarada se petrece la acest organism care nu face nimic. Udemeristul ,,actor” in rol de Vice a fost lamentabil. Doctrina FSN= PCR este falimentara.

  44. wernerul va raspunde ca de OBICEI,,DE INDATA ,adica la sfsntul asteapta ! ce sa ceri unor slugoi iresponsabili ? opozitia ciolomacului este ZERO BARAT ! cat despre ,,seviciile,, tradatoare si cu fonduri nelimitate din bugetul pe care gasca adusa la putere il jefuieste in fiecare moment !

  45. D-le Ciolacu
    În organizațiile județene ale PSD, comisiile de specialitate nu s-au întrunit de ani buni, semn ca dvs nu dați 2 bani pe specialiștii din teritoriu, limitandu-va la interesele mărunte ale celor aleși și perpetuarea avantajelor acestor funcții. Totul la București, în jurul cozii.
    Dacă insa toti parlamentarii PSD v-ati da demisia din Parlament, în numele demnității și adevărului istoric ale acestei tari, renunțând la privilegiile individuale, atunci o sa mai primiți voturi de la romani.
    Altfel veti rămâne cu 33% în opoziție eternă, cu sau fără șefi de stat de factura celui în funcție.
    Dați dovada de demagogie și de interese private în dauna societății românești grav afectate de fluctuații socio-educationale și culturale, ca despre economie nu mai poate fi vorba.
    În concluzie, ca social-democrat, va sugerez sa va întoarceți ochii spre organizațiile locale și județene și sa priviți cum „afaceristii” au confiscat mișcarea social-democrata în interesul lor privat, fără culoare politica când vine vorba de profit.
    Deci:La revedere pana la alegeri!

  46. BIPEDULE ,CIOPLAC.,DAR OPOZIȚIA ARE PREȘEDINTE DE PARTID?JEGULE

  47. Un politician poate să zică multe, poate face chiar ”declarații politice”. Cine și cum reacționează, cum se simte cu musca pe căciulă, e interesant.. Cine se teme și are de ce ridica mănușa,. e interesant de văzut și de aflat mai ales motivul..Românului de-i zici orice fel de adevăr, automat se simte jignit..

  48. @prof
    o critica si uns fat constructive-
    Ciolacu ,scuzati cacofonia-ca Ciolacu ,insa proful.eminent Dincu vasile, acest alunecos sociolog,trimis de secu si primit cu onoruri pus in functie la PSD, de ce nu organizeaza acele comisii de specilaisti/
    Pt.ca nu vor, fug de specialisti si oameni bine pregatiti, care gindesc si cunosc profesia,deci i-ar impiedica pe politruci sa faca ce fac in analfabetismul lor ce constitutie baza lor de „viata”,smecherie si invirtel A plecat Ponta, a venit Dincu ,au venit Cercel si ARfila, este suficient ca dl.Cillacu, complexat si depasit de acesti „grei”sa uite de baza de masa in care consta de fapt importanta PSD.IAr baza de masa,sta si asteapta cuvintul SEFILOR,ca le „logosul”lui Iisus! Firea este kaput pt.ca tradarea se pedepseste,a ajuns „comunicator”Stanescu, impleticit in vorbire,servul Lui Dancila globalsita ,sa „comita”Motiunea de cenzura?Deja sotii (olguta)Vasilescu si-au facut plinul, baronii redusi le tacere,care incotro,iar „masa”sta la mina firimiturilor PNL USR UDMR .Cu Dincu clar al casei(ostrogote!)si nu stiu daca Ciolacu sau Firea sau Stanescu sunt baieti de casa la acelasi stat paraelel, social democratia a intrat in umbra,chiar in tenebre vrea sa urce pe esecurile aliantei Catu,fara sa faca ceva.Un nonkombat cauzat de santaj,teama,neclaritate doctrinara,chiar mizerie doctrinara prin afilierea la globalismul ofensiv sorosist-ue-etc. Fara viiiziune si scop,fara sentimentul de patriotism nationalist pt.ca-i „haleste”hahalera Macovei Gherghineasca, stapana efectiva +soros ,a Ro si chiar a statelor ue.Macovei-duhul rau al Tarii,o serpoaica”absolut progresista”,periculoasa si cu solzi plini de venin pe tot ce este normal,moral,legal.O strimbatura umana, una ce trebuia sa faca puscarie daca romanii aveau instalatie si creier,dar s-au milit de napirca mama ce a umplut cuibul de napirci.Acum platim puterea ce le-am dat-o si inca le-o dam.Cand le vom lua aceasta putere ,a noastra ?

  49. Ca orice LIBERAL care urmeaza linia partidului , tradeaza

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.