Ocuparea PNL și îngroparea lui

Vineri, 12 noiembrie, a fost o zi de catastrofă în PNL. Una istorică. Un membru de peste trei decenii și pînă recent președinte al PNL a ajuns în pragul execuției politice. În Biroul Executiv al PNL s-a înregistrat un vot majoritar pentru excluderea lui Ludovic Orban din partid. Adică 31 de voturi din 35 prezenți au votat pentru excludere. N-au fost decît 2 voturi nule și alte două 2 împotrivă. Prea puțin pentru a mai salva aparențele și obrazul partidului istoric.

La puțin timp, Ludovic Orban a zis: ”Iohannis ar trebui să-și ceară scuze față de cei 6 milioane de oameni care l-au votat. El a intervenit în mod nedemocratic și neconstituțional în alegerile din PNL. Avem de-a face cu premeditare și cu trădarea cetățenilor români, înșelarea speranțelor cetățenilor români. Iohannis și slugile lui din PNL aduc PSD la putere”.

Operațiunea de excludere a ultimului fruntaș PNL (cu multe greșeli, improvizații și slăbiciuni la activ) este semn că operațiunea de ocupare a PNL de către desantul pedist este foarte aproape de sfîrșit. Puținii oameni care-l susțin pe Orban vor pleca. Vor fi excluși sau vor demisiona, lăsînd în urmă o grupare de tip pedist cu nume liberal. Astăzi, partidul Brătienilor mai este ”național” și ”liberal” doar în siglă. Apartenența PNL ca marionetă la Partidul Popular European explică și specificul orientării, atît de agresivă în ultimele decenii pe continentul nostru.

Ludovic Orban a încercat să o scalde sau să tragă spuza pe turta sa viitoare zicînd: ” Sunt mândru că sunt victima unei găști demolatoare”. Totdeauna o asemenea operațiune este executată de un comandou. Şi acesta lucrează în echipă. Cauzele eșecului său sunt la președinte, dar și mai vechi și mai adînci. Pentru eliminarea sa a fost adus Florin Cîțu. Pentru minimalizarea sa a fost instalată Alina- Gorghiu Salteluță ca președinte interimar. Şi mai apoi Turcanca.

Ludovic Orban este victima unor greșeli politice făcute de PNL de-a lungul timpului, în momente în care a dat ideologia și orientarea sa istorică pe menținerea sau revenirea la putere. Au cedat, au importat sau au susținut cu orice preț un om care să-i ducă la masa bogată a celor care conduc și decid în țara noastră. Şi cu Teodor Stolojan, și cu Klaus Iohannis liberalii s-au protezat pentru putere. Şi, pe cale de consecință, au acceptat să fie slugile celor care le-au adus suplimentele de hrană și beneficii.

Greșeala enormă a PNL a fost făcută însă la fuziunea cu Partidul Democrat (devenit și Liberal) al lui Traian Băsescu. Liberalii au luat în casă un soi de adunătură politică flămîndă, virilă, fără reguli și inhibiții, mai energică și mai abilă decît cea a liberalilor. S-au nenorocit cu mîna lor, acceptînd pe nesimțite dominarea și spiritul unei grupări de aventurieri, specializați în scandal, diversiune, aranjamente și învîrteli.

Nu întîmplător toate metehnele regimului Traian Băsescu s-au întors cu întreită măsură în mandatele lui Iohannis. Restituirile de TVA, contractele atribuite cu șpil și șmecherie, revenirea dezinvoltă a lui Adriean Videanu la afacerile și aranjamentele din ministere, relansarea în afaceri a Elenei Udrea și, mai nou, tentativele sale de a-l sprijini pe Emil Boc, toate sunt semne incontestabile ale reactivării practicilor pediste.

Chiar și încercarea de menținere a cunui control asupra procurorilor face parte din asta. Ce învîrt Rareș Bogdan, Helvig, Coldea și Cîțu, Vlăsceanu,cuplul Isar-Alina Gorghiu, (cică liberală!) nu este decît o reinstalare a regimului Băsescu în viața publică și în comportamentul celor din PNL.

Ce să înțelegem din starea lucrurilor? Că președintele Klaus Iohannis n-a adus și n-a instaurat niciun ”alt mod de a face politică”. Dimpotrivă, a cultivat partea ne-liberală din PNL, de același fel cu el, în fapt un ne-liberal, un soi de pedist etnic din provincie, și a conservat toate mecanismele de putere și afaceri din nenorocitul regim Băsescu. Toate pentru o creștere artificială a puteriii și pentru controlul asupra banilor publici.

Nu întîmplător, pe știri circulă informații despre negocierile de colaborare între PNL și minusculul bondar politic PMP, făcut pentru a mai bîzăi cumva și Traian Băsescu.

”Sunt liber să creez alături de colegii mei care au caracter, onoare, bun-simţ, decenţă şi respect faţă de cetăţeni o forţă care să redea din nou şansa României de a avea un proiect cu adevărat liberal, naţional, bazat pe valorile creştine de dezvoltare a României”, a mai anunţat Orban.

Va izbuti Ludovic Orban să refacă partidul din cutia cu moaște și simboluri?

Avem de-a face cu totul altă și altă poveste!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 65

100 de Comentarii

  1. Writing is on the wall pnl se compromite total si se va desfiinta. Da cum si de ce. Daca cineva nu vede clar de ce spun eu ca johanis e o jigodie nazista care a nazificat peneleul ala oricum de rahat istoric. Cine a adus strainu sa ne fie rege? Pnl cine altcineva. Da ne am scapat de regi nelegitimi care nu si au cistigat tronul ne am scapat cu un pret scump. Acuma ne scapam de pnl. Sanatate si Doamne ajuta.

  2. Mai trebuie primită Jelena in PNL și tacâmul e complet! Degeaba tipa Orban că a fost aruncat peste bord de Johannis, ursul trece mai departe! Ce daca Dragnia a făcut doi ani de răcoare,i-a plâns cineva de mila? Toți vor ca sa se dea, toți vor sa se facă reforme, restructurări mai puțin cu ei! Cică liberalii au fost responsabili în istorie! Aiurea,niste trădători care și-au apărat proprietățile făcute prin furt ca și acum și i-au așteptat pe americani! Marele PNL, un mare hoit politic cu piscine!

  3. este o vorba, pana cateaua nu ridica coada, cainii nu vin la hora!
    Se pare ca au votat majoritar, pentru cataleala!

  4. La PNListi nu stau Cit, Iohannis, nimeni cu arma indreptata spre ei sa ramana in PeeNeeLee. Pentru ciolan sunt in stare de orice. Sa guwerneze cu anti-europeanul Dragnea. Sau cu Ponta. Nu o sa isi dea sute de mii de insi demisia din partid sa-si arda carnetele galbene sa trimita simbolul PNL sageti spre Cotroceni sau Victorie. Nici cu Rareș Bogdan premier si Ponta vicepremier la guwern. Uita brusc ca ”Sunt mândru că sunt victima unei găști demolatoare”. Ii mai si Băsescu-PMP si pe EBA alaturi de Alinga Gorghiu, EBA de PeeNeeLee. O aduce Werner si pe Hudrea la Ministerul Turismului.

  5. El (Iohanis) a intervenit în mod nedemocratic și neconstituțional impunând alianța de „driapta” la guvernare. Toți cei care au creierul la ei văd ce ticăloșie și silnicie fac zilnic acești neterminați și ticăloși. Praful și pulberea să se aleagă de partidele securiste antinaționale și antiromânești. Cine va răspunde pentru morții și jaful din ultimii 2 ani? Marș!

  6. Privind la numele „ilustre”cu care defilează PNL(Cîțu,Alina Gorghiu,Isar, Turcan, Bogdan și ceilalți pedeliști),concluzia firească este că azi ,în România, liberalismul înseamnă liber la hoție,liber la curier.

  7. Toate relele ce s-au abatut si se abat asupra noastra se trag de la satanismele ocultei mondiale care vrea sa distruga Tara Asta. Lovitura de stat din Dec. 89 a fost data de oculta satansita mondiala care a omorat romani nevinovati si pe sotii Ceausescu in zilele de Craciun ca o pangarire a sarbatorii Nasterii Lui Iisus Hristos pentru a atrage fortele diavolicesti de distrugere asupra Sfantei Noastre Romanii. De aceea merg de 31 de ani toate pe dos in tara asta si au loc atatea accidente mortale de circulatie, incendii si romancele faca atatea avorturi. Deasupra Sfantei Noastre Romanii plutesc fortele setoase de sange nevinovat. Si cat timp acestea nu vor fi indepartate print-o Puternica Procesiunje Ortodoxa de deasupra Tarii vom avea parte de acelas rau ca si pana acum.

  8. Crin Antonescu ne poate spune ce l-a determinat să predea acest PNL lui Klauss Iohaniss și a cui a fost idee intrării PDL în PNL.Dupa ce s-au intamplat toate cele amintite toate nulitățile și toți dubioșii acestui partid au fost scoși la suprafață Înainte aceștea făceau munca de jos.Este caracteristic Reformistului de a se înconjura de caca- nari de care se folosește în interesul lui.Asa a fost REFORMAT partidul și a devenit „al meu”.Casele mele ,partidul meu,guvernul meu…și cine știe ce ne mai rezerva viitorul.V-a fi greu să scăpăm de el.Ce mă uimește pe mine e că se pricepe să facă pentru el și nimic pentru „dragi romani”.Ludovic Orban face parte dintre caca-nari,nimic mai mult.A preluat ura Reformistului și a vomitat-o peste tot,A fost ligaul perfect încât acuma se întreabă cu ce a greșit.

  9. Ludovic al 16-lea Orban a aratat,in toata splendoarea lui ,ca NU e om politic!Un om politic inteligent, la o varsta inca frageda pentru poolitica(doar 58 de primaveri),statea cuminte in banca lui de ex-pres de partid si astepta momentul revenirii!dar a inceput sa scuipe,sa zgarie sa ,rupa lantul si i-a daunat pana a ajuns aruncat pe scri in strada!Nici macar nu i-a dat prin capul ala (de tabla?) sa isi dea o demisie rasunatoare ,populara! Nu poti sa ceri unui subinginer la baza, mai mult, se stie, se cunoaste!
    In loc sa analizam prostia omeneasca ,acum citim necrologul „ultimului fruntaș PNL”
    „partidul Brătienilor’e un cliseu gazetaresc,niciodata PNL iesit din spuma marii in dec.1989 ,chiar cu radu Campeanu re-fondator ,nu a fost veritabil, mai mult o moneda calpa,intesat de securisti si turnatori de tipul Tariceanu,Patriciu,Orban, Stolojan, Valerriu Stoica,iar astazi(2021) arata ca o unitate SRI,sa fim seriosi
    Nu are nici o legatura ca PDL a facut si a dres,pur si simplu nu eista partid istoric autentic in Romania,toate sunt din Nascatoarea FSN!
    Macar sa ramane rationali si sa nu mai dam Cezarului ce e al Cezarului, acreditand o falsa istorie!

  10. Orban nu le-a prea avut cu școala. „Să redea din nou” e un exemplu tipic de pleonasm. Dar nu numai Orban se face vinovat de siluirea limbii române. Aproape toți politicienii de azi, școliți pe unde au apucat, trădează prin modul în care vorbesc incultura și amatorismul.

  11. Ludovic al 16-lea Orban a aratat,in toata splendoarea lui ,ca NU e om politic!Un om politic inteligent, la o varsta inca frageda pentru poolitica(doar 58 de primaveri),statea cuminte in banca lui de ex-pres de partid si astepta momentul revenirii!Dar el,nu si nu, a inceput sa scuipe,sa zgarie sa rupa lantul si i-a daunat pana a ajuns aruncat pe scari in strada!Nici macar nu i-a dat prin capul ala (de tabla?) sa isi dea o demisie rasunatoare ,populista ,sa mearga la lingureaua fidelilor! Nu poti sa ceri unui subinginer la baza, mai mult decat poate, se stie, se cunoaste!
    In loc sa analizam prostia omeneasca in forma continuata ,acum citim necrologul „ultimului fruntaș PNL”
    „Partidul Brătienilor’e un cliseu gazetaresc,niciodata noul PNL iesit din spuma marii in dec.1989 ,chiar cu radu Campeanu re-fondator ,nu a fost veritabil, mai mult o moneda calpa,intesat de securisti si turnatori de tipul Tariceanu,Patriciu,Orban, Stolojan, Valerriu Stoica,iar astazi(2021) arata ca o unitate SRI,sa fim seriosi
    Nu are nici o legatura ca PDL a facut si a dres,pur si simplu nu exista partid istoric autentic in Romania,toate sunt din Nascatoarea FSN!
    Macar sa ramane rationali si sa nu mai dam Cezarului ce e al Cezarului, acreditand o falsa istorie!

  12. România are multe simboluri pe cale de distrugere, sau luate în cătare a fi reduse ca importanță în plan național.
    Aș aminti batjocorirea simbolisticii Zilei Naționale, a Zilelor Imnului și a Limbii române, boicotarea Centenarului Marii Uniri, contestarea Bisericii Ortodoxe Române, terfelirea sau dimpotrivă, ignorarea unor mari personalități ale României, trecerea pe linie moartă a unor savanți, oameni de cultură sau mari economiști.
    Chiar instituțiile de forță ale țării sunt subordonate unor interese străine, torpilându-se menirea pentru care au fost create.
    Parlamentul României, politicile naționale în domeniul agriculturii, turismului și sportul românesc în general, au fost sabotate la fel ca sănătatea și învățământul, prin reducerea finanțărilor, dispariția a zeci de miliarde de euro în pușculițe misterioase.
    Revenind la oameni, creșterea și descreșterea faimei unei persoane, a devenit un joc în care este mai important un sondaj fals și sprijinul pe față al serviciilor interesate a controla deciziile la nivel macro economic.
    Cândva, aveam diplomați, legături economice pe toate continentele, alianțe cu țări puternice indiferent de regimuri, rase, religii, relații sabotate azi, torpilate în favoarea unor țări pentru care suntem piață de desfacere, poligon medical de încercare și experimente sociale.
    Știu, editorialul se referă la un om politic ce a traversat ”ca un fir galben” istoria de 32 de ani a PNL, participant activ, uneori chiar agresiv de participativ la campanii de denigrare a tot ceea ce nu era potrivit politicii de partid liberal, de prea multe ori, împotriva poporuli român.
    Nu-l plângeți pe veșnicul bugetar liberal, a comis fărădelegi, probabil are dosare la DNA, de aia zbiară preventiv la adresa lui Iohannis, săracul ”Brătianu” de rit nou.

  13. Ciorbea un acoperit-descoperit a fost groparul principal al PNTCD.
    Acum diletantul abulic Iohannis si gasca demolatoare din jurul lui in frunte cu Catu au bagat PNL in coma.
    Ce fel de liberali, de oameni sunt acestia daca voteaza la comanda la cererea lui Iohannis care acum conduce de facto PNL.
    Cum sa va lasati condusi de un nepriceput,un individ care calca pe Constitutie cu bocancii de skyor ca un grobian?
    Sunteti o rusine! Nu aveti demnitate,onoare si bun simt.

  14. Incet, dar sigur, dispare PNL si revine PDL, romanilor nu le ramane decat deviza: scapa cine poate!

  15. Bre,criza politica a fost declansata din cauza fitelor si orgoliului lui Klausica,probabil ,,injectat,,din spate si de Citu-Mitu care isi dorea sa ia locul lui nea Lucovici.Punctul de pornire a decaderii Lucoviciului a fost cand flambat binisor de aburii alcoolului si in fumuri de trabucuri a inceput sa dea pe goarna ca el o sa fie viitorul pres de Romanie la urmsatoarele alegeri si pe Klausica o sa il puna premier.Pas cu Pas.Atat i-a trebuit lui Klausica fara Mustacioara ,s-a simtit jignit ca o sluga preaplecata l-a desconsiderat fix ca pe un fraierici de primar de mana a peispiea dintro comuna prapadita de prin Sibiu,basca la ,,eclipsat,,in ochii ,,partidului mieu,,amenintandu-i pozitia de capo di tutti capi si i-a ,,scuipat,,in ,,farfuria,,politica de unde impartea din capul mesei functii si medalii dupa cum vroia muuschiul lui la toti pupincuristii leberali.Un fel de lezmajestate la ,,Geniul Carpatilor,,care a reactionat bagand Romania in criza politica pentru ca numai asa ,dupa creierasu lui,putea trimite in surghiun pe Lucovici,sa arate cine e sefu in partid si sa bage frica in ceilalti daca le mai vine idei sa-i conteste pozitia de conducator absolut peste toti si toate.Bre,pur si simplu a aruncat o tara in aer numai din cauza orgoliului si dorinta de razbunare,ca doar nu de florile marului ,,rebelii,,leberali care au dat dosul sunt amu brusc cercetati de dna si ,,loviti,,cu dosare penale.Pas cu Pas.Rominia euriopeana,Rominia norr-maa-laaa,Rominia lucului binee fecut.Hei Siktir.

  16. Este o evidentza pe care mai multi de pe acest forum o sustinem de ani de zile: PNL nu mai este liberal nici cat negrul de sub unghii dupa demisia lui Crin Antonescu, absorbtia clicii pedeliste din partidul lui Petrov si afilierea lui la popularii europeni.
    PNL actual este o cioara vopsita ca sa para cucuvea. Cert este ca avand denumirea de ,,liberal”, pe multi prosti i-au pacalit.

  17. basistii imputiti vor fi iar pe val , poate scapa si băsănoiu de bulău ..!

  18. Mai țineți minte de acuzațiile care i se aduceau PSD-ului și anume că este un partid ne reformat?.Acum este!PNL este și el,USR este un partid „născut”reformat.”Reformarea” partidelora a făcut parte din programul de transformare a României în COLONIE.

  19. A venit ziua mult așteptată!!.. dispariția celui mai toxic partid pe care l-a avut rumania!!..clanul mafiot al brătienilor în sfârșit și-a găsit sfârșitul!!..Ce tunuri a dat acest clan de-a lungul timpului întrece orice măsură!!..
    Cu boul de ion c.bratianu l-a adus pe carol, asa acum trebuie faraonul alb să aducă un guvern din afara țării!!..
    Îi recomand câteva țări de unde poate lua fără număr guvernanți…zambia, tanzania, namibia, etiopia, eritreea, burkia faso,uganda…

  20. Așa da! Vezi că se poate omule! Vezi că se poate! Dacă ai face asta si impotriva absolvenților de Bioterra și Ecologica care polueaza instituțiile publice și militarea pentru tăierea pensiilor bazate pe NECONTRIBUTIVITATE „mai” că te-aș crede! Ești un lup in blană de miel? Sau asta simți?

  21. Cițu dă la fiecare mare liberal, popular pmpist, sau socialist de la Ciolacu cate ceva sa-si construiaca viitorul sprijin. Maine vin si sustinatorii lui Orban sa-l sustin pe Cîțu le da lor, se impaca cat ar zice pește.
    ”Sunt liber să creez alături de colegii mei care au caracter, onoare, bun-simţ, decenţă şi respect faţă de cetăţeni o forţă care să redea din nou şansa României de a avea un proiect cu adevărat liberal, naţional, bazat pe valorile creştine de dezvoltare a României”, a mai anunţat Orban. Țin ei minte cât ține minte și broasca. La prețul corect.
    La fel și Iohannis și restul găștilor de politruci.
    Interrsul lui Iohannis e sa mearga la ski, la golf, la piramide, Tenerife sau pe unde și-o mai plimba Iohannis pe Răvășitoarea lui.

  22. Valul unu. Ocuparea de servicii din mana detinutilor politic liberali. Valul doi, ocuparea de catre oamenii lui Basescu. Valul 3, ocuparea de serviciile maghiare pro Sorosh cu Orban in frunte. Valul 4 ,ocuparea de catre servicii cu oamenii americanilor.
    Valul 5. Dezintegrarea.

  23. La congresul PNL s-a petrecut o libidineală politica, asemănătoare violurilor din timpul războaielor de ocupație. De atunci, pro…muie…rul Vasilica care a fost o exaltat cu strășnicie de IoHades in persoana, da semne de dementa. Din cauza că a fost incal(e)cat principiul „eu te-am făcut, eu te omor”, pentru că nu ei, prietenii troieni ai lui base l-au făcut. Omuleții verzi din PNL au avut o singura sarcina monumentala- distrugerea liberalismului până la ultima fărâmiță. PDL – un derivat fesenist. PSD – un derivat FeSeNelu Cretinelu. Amândouă găștile au moștenit pacate. Împreuna, au lăsat și vor lăsa păcate de moștenire. Mazilirea Dnei LCK, îngroparea dosarelor 10 august, Lovitura de stat din ’89, Mineriadele; SS, Incarcerarea lui Dracnea, Urcarea pe culmi a SuperDebilei Vasilica și a tuturor corciturilor lingare pedeliste, linșarea lui Orban și Vendetta. Trufașul, cavernosul, ranchiunosul IoHades merita numai dispreț și scuipături. Oroarea pe care am descoperit-o ne-a lăsat tuturor senzația obscură că sub masca aia de preș se ascunde un diavol abil. Astăzi IoHades, l-a invitat la „masa rotunda” pe spărgătorul de flota, de in cu, buci și muci. Împreună cu avortonii-siamezi PCR, fac și desfac mizerii. SOS acut! Sasul: un ideal pierdut!

  24. Orban NU va reusi. De ce? PNL cel adevarat avea ca sigla calauzitoare PRIN NOI INSINE. Azi, sunt FOARTE PUTINI ROMANI care ar sustine ideea asta. MAREA MAJORITATE sunt din aia care ling dindosuri straine si se inchina la straini. Asa ca, de unde sa ia el penelisti ADEVARATI?!?

  25. Postez la Cotidianul de 1 an și zece luni! Ce s-a întâmplat in acest timp? In Societate la fel! angajari in „neștire ” sau cu știre pentru eternii absolvenți de Bioterra si Ecologica care „polueaza” instituțiile publice! Eternul adaos de 20% care „îngroașă” achizițiile publice prin SEAP sau direct, pentru „eterna” șpagă! Aceleași incendii in spitale repetate ca in curba lui Koch, aceleași Malpraxis-uri in spitale! La postari? Exact ca in societate! Au emigrat de la postari doi valoroși cititori Edelweis și Sentiment Brusli Ipsilanti! De trei ori mai puține postari și de 8 ori mai Naroade! Greu, tare greu „mai” găsești un comentariu ca să te pună pe Gânduri! Exact ca in Teorema Fractalilor! Ce este AICI la Cotidianul este „si” la nivel de țară! Am rude și prieteni angajați in Sistemul Ticăloșit! Imi spun cu umilință! Citez: Dragă omule! Știm că luăm o basculanta de bani lunar numai tăind frunză la câini și NOI iesim la Pensie sub 50 de ani cu pensie MEDIE intre 6700 și 11 000 de lei dar vezi tu! Dacă nu suntem NOI sunt alții! Aha, Aha.. Deci nu voi sunteți vinovați ci sistemul? Dar cine să schimbe sistemul Bre? Cine să il schimbe?

  26. Este continuarea firesca a distrugerii partidelor istorice. Asa s-a facut si cu taranistii. S-au infiltrat securisti in partid, si au inceput sa faca prostii in numele partidului. Au reusit sa-l compromita pana la urma. Este strict acelas scenariu. Ca orban, de care parte este, nu stiu. Rezultatul este asta pe care-l vedeti. Cine castiga, nea ilici securescu.

  27. Ceva temporar … !

    daca PROFETIILE mele se implinesc ( s-au ne-imploinit vreodata )

    din martie se schimba PARADIGMA la yankei … si … unii din TO vor ajunge …unde-a fost Dragnea !
    de ce ?
    Pentru ca personal, neutru(!), le-am vazut scheletii din dulapul (pe care scrie „pentru tsara”) !
    Nu stiu ce-i poate astepta ci stiu ce-i asteapta !
    Dragnea era si el sigur ca mda … si la umrma a fost mna … !

    „N-aduce anul ce v-a aduce ceasul !” 😉

    AMEN !

    🙂

  28. Nu-l mai aratati bre p`asta cu deshtu-n nas dupa ce si l-a bagat in tuhas, ca speriati copiii!

  29. Dle Nistorescu! Excepțional editorial exceptional! Ce este de făcut? PSD este mult, mult mai credibil decât PNL! Deci PNL cu o adunătură de gunoaie sociale trebuie ca să dispară ETERN din viața politică ! Vedeți „compoziția” socială a PENELEULUI? Mi-au rămas pe cortex două nume citez: Vasilică Câțu si Alina Gorghiu Salteluța! Salteluța asta analfabetă, buimacă, ca calitate intelectuală e ceva gen rumegatoare este MULTI MI-LI-O-NA-RA in Euro dle Nistorescu! Înțelegeți dle Nistorescu limba română? Multimilionara in Euro ,analfabeta asta din Tecuci, care in loc ca să imbutelieze muștar de Tecuci fură cu cancerul de Lucian Isar din banii Românilor? Ce trebuie ca să faceți dvs dle Nistorescu? Îmbătrânirea materialelor, organelor de mașini in inginerie nu se fac dand cu ciocanul in ele odata la minut și tare de tot adică prin Amplitudine, maximul Elongatiei ci des, des de tot adică frecvența mare! Deci dle Nistorescu nu odata pe săptămână să dați in PNL Salteluță ci de 2000 de ori zilnic până aceasta adunătură puruluenta să ia sub 5% și să iasă din viața politică! Ați inteles stimate domn „îmbătrânirea materialelor” din inginerie? Nu amplitudinea CI frecvența loviturilor te distrug! Exact ca in viață! Out din politică Alina Salteluța…De mâine sunteți cu tunurile cu scadență ” ridicată” dle jurnalist pe PNL Salteluță? Aveti o datorie față de Țară dle Nistorescu! Sunteti in Media credibil nu ca Oreste prins in sectorul 1 drogat la volan …

  30. Parazitul trăiește pe seama organismului parazitat căruia îi provoacă adesea daune, boli sau chiar moartea. Asta s-a întâmplat cu Partidul Național Liberal în care domnul Crin Antonescu a absorbit parazitul sleit PDL-Blaga, PDL care în prealabil era infestat periculos de domnul Traian Băsescu. La pești în general peștele ce mare înghite peștele cel mic. Cu paraziții e invers parazitul cel mic ajunge să ocupe și să distrugă organismul cel mare care-l găzduiește și hrănește.

  31. Ecuatia Klauss Iohannis + Florin Cîțu = PNL incalca legile fizicii, devine o elucubratzie.
    Mai baga si PDL, PMP sau cine stie o fi orice altceva, PNL sigur nu este.

  32. Se zice că doar o linguriță de căkt la un cazan de ciorbă compromite tot conținutul . Ce te faci însă când după lingurița Secu…, plină de securiști, în PNL a fost turnat și polonicul de căkți a lui Bășescu , care a strâmbat nasul adevăraților liberali, numărați pe degete, care până la urmă au fost nevoiți să facă pactul cu diavolii, mai ales că au văzut că noii veniți se pricep la mișmașuri, furturi și hoții, demne de faima Brătienilor, cărora un principe român le mirosea mai rău decât o stârpitură străină !
    Deoarece este clar că suntem o colonie, trecută de la unii la alții după nevoi, inclusiv sexuale, ar trebui să cerem oficial această calitate pentru că n-au decât să-și țină ei, coloniștii, din banii lor toată șleahta de securiști, organe represive , parlamentari și birocrați din aparatul administrativ, nu din banii noștri.
    Să vedeți atunci Câți și cățele mai rămân și mai ales dacă se mai încumetă să fure ca-n codru și să trăiască la Monte Carlo ?!

  33. Postez la Cotudianul de 22 de luni, din ianuarie 2020! Incet, incet postarile mele devin redundante…. Eu sunt vaccinat contra prostiei clasei politice dle ziarist! Este la mâna dvs dle ca să „vaccinati” și pe alții, aia o mână de oameni care au MAI Rămas in România, contra prostiei,rapacitatii, distrugerii de Țară făcută de aceasta clasă politică care numai politică nu este! O adunătură de borfasi, securiști, oportuniști, lichele și paraziți, mulți paraziți! Clamam anul trecut de siguranțe automate cu protecții diferențială contra incendiilor la 300 mA și PROFETEAM că este „abia” începutul! Așa a fost! DUPĂ aia au mai fost 3 incendii! Am postat dle Nistoresci și la ce bun? Vlad Voiculescu si-a arătat diploma? Sunt examene pe FUNCȚII PUBLICE și pensii idioate bazate pe furt tăiate? Am ajuns ca să ma cert pe ACEST FORUM MINUNAT care este al Cotidianului, ca să ne aruncam vorbe grele cu persoane pe care nu le-am vazut in viața mea? De ce postez, de ce postez? Dle Nistorescu dacă ați ști la ce proportii au furat ăștia România și cum ÎNCĂ o mai fură pariez pe Dumnezeul cel Viu Al Universului că mâine, mâine emigrați dle Nistorescu, Mâine emigrați și nu poimâine! De ce să mă încarc cu atâta ură când am tot ce imi trebuie? Parcă nu mă lasă inima să nu spun pe NET furaciunile! Doina Gradea a fost o „curata”? Maica Tereza? Ii știu familia, casa din Bora lângă cimitir Slobozia! Mai bine tac căci iar mă enervez! Ca final! Eu postez de ACUM aiurea căci eu sint vaccinat! Menirea dlui Nistorescu este ca să „lumineze” pe alții căci sunt tratați ca niște iobagi și idioți fără nici o formă de respect de cei de la putere! Dle Nistorescu! DVS lucrați in MEDIA și nu eu! Faceți ceea ce știți mai bine! Informați poporul stimate domn!

  34. Ludovic Orban cu juma de PNL fac ei și ele pe mironosițele. Sigur. Mâine se pupă cuCuțu

  35. …..DE ce Vă oripilați și plângeți soarta celor 25% funcționărime propusă a fi dată în șomaj –poate la SF Așteaptă- NU puteți a spune ADEVĂRUL? După 1989-anul transformării României în sacul din care cei UE-iști și USA+Israelul(conducătorul și marele lumii)și-au băgat lacomele ,,MÂINI” și au extras fiecare ce l-a interesat,au demolat tot ce a construit România în 40 ani după care s-au ,,slobozit” în SAC și în capul ,,însăcuiților”,îndemnându-i la tot felul de ,,păguboase reforme”:Creșterea fără nicio justificare a numărului de primării,a numărului de funcționari/primărie în vreme ce populația a început să scadă ,industria a fost vândută,transformată și topită și retrimisă în ,,sac”, deviza bietului SAC devenind: ;;nu producem BUNURI,consumăm,luăm pe datorie,ne vindem pământul de sub picioare-” și DEMONSTRĂM,și DEMONSTRĂM după modelul:-CE-AI cu noi mă /Pentru ce să dăm cu VAR?//

  36. Loserii din Echipa Cistigatoare sub Managementul Falimentar a lui Vasilica Iron Man ( fost Super ) au Komis o Actiune Istorica prin Alungarea Tradatorului Orban Ludovic care, in Nemernicia sa, a Exprimat Ostilitate pentru Unirea Holerei Galbene cu Ciuma Rosie.
    Unirea reprezinta un Sacrificiu Etern pentru Stabilitate Politika si Prosperitatea Conducatorilor de Partid si de Stat pentru Binele Tarisoarei Noastre
    Rrrrroooommmmaaannnniiahahaha…
    BOBORU O CERE !!!

  37. ,,Și de ce s-au cheltuit MILIARDELE pe –calculatoare,softuri,copiatoare-salariișprivilego-vouchere? În 1968 când ,,regretatul sinistru a făcut reforma administrativă s-au,,făcut ”comune cu 5000 de locuitori unde lucrau cu creion de tintă (chimic ),indigo,-6 funcționari ,și pe ,,raza COMUNEI erau două ferme IAS,2 CAP-uri,SEL,Bază de recepție,SMA, CUASC,
    2 școli generale cu sute de școlari, 40 profesori ,educatoare și învățători,, și …orice cetățean apela la serviciile primăriei primea răspunsul pe loc ori în 2-3 zile!!! Acum sunt 2 comune,cu 25 de funcționari,notariate,servcii ,agenți ,populația e la 3400 de locuitor,—–mă opresc!,

  38. Haioasa situatie, „Tica” i se adreseaza Dlui Nistorescu cu un patetism trist de om infrant, intr-o totala contradictie cu modul navalnic cum se comportase de la inceputurile aparitiei pe forum, ocazie cu care a fost adoptat de HAITA „Humoroida”
    fapt care l-a determinat sa zburde ca un mielutz inconstient ca soarta-i este pecetluita in mijlocul lupilor travestiti in
    blani de oaie! Si mai haioasa e speranta lui „Tica” in capacitatile Dlui Nistorescu de a lamuri cititorii cand Dansul are mari probleme in intelegerea realitatilor atat de bine disimulate de Securitatea „binomiala”, datorita naivitatii sale arhetipale dublata fatal de o impulsivitate scapata uneori de sub control, asemanator tocmai lui „Tica”, cu care de altfel s-a intretinut virtual, fapt unic in publicistica mioritica dupa Lovitura de Stat Comintern. Cum altfel sa interpretezi
    capcana in care a cazut, a caracterului „istoric” al PNL-ului incropit in graba de Securitate din cativa pionieri de dupa 1945 declarati „vechi liberali”, stiut fiind ca liberalii autentici interbelici care nu erau CONSERVE ALE PCR si Comintern
    FUSESERA EXTERMINATI IN…GULAGUL mioritic? Ce legatura au avut cu trecutul liberal unul cu nume de cod „Coloana a Cincea”
    quintusa sau cu coloneii Secu ceausiste Cata-n Rama si succesorul quintusului. Deci, chestia cu „PNL istoric” e atat de diversionista incat numai un om sincer si naiv ca Dl Nistorescu putea sa-i cada prada! Fiind o facatura a Securitatii la inceputul anului 1990 „istoricul” a putut fi penetrat de cealalta facatura a Securitatii, Pdl, la randul ei o combinatie
    dintre aschia din PCR/FSM – Pd cu o aripa rupta din „istoric”!!! Pe de alta parte, cu toata naivitatea si sinceritatea Dlui Nistorescu e trist ca la 32 de ani de la Lovitura…Comintern sa mai jongleze cu necunoscute!

  39. Majoritatea politicienilpor români sunt GROPARII PARTIDELOR FALIMANTARE, groparii istoriei si interesului national, groparii unitatii si demnitatii nationale!Se cocoață prin minciuni, acuze, etichete, invective, injurii, bascalii, se mentine prin nesimtire, aroganță și tradare, improscă cu noroi valorile, elitele, principiile , ignoră cultura, educația, relatiile interumane, JOACĂ TEATRU LA TELEVIZIUNI și dezbateri, mimează și driblează dialogul, respectul si votul, fură proiecte-programe, semnături,credulitatea si naivitatea multor români,se asociază in fotografii cu persoane si personalități care-i scot din anonimat, prostie si inultură, se dau patrioti, desi la fiecare pas au furat, au mintit, au prostit votantii proprii, mituind cu bere si mici, cu o pungă de faină și una de zahăr, cu zurgălăii antisistem, anticoruptie, propatria, promeritroctatie prin egocentrism, monopol asupra adevarului, dreptatii și legislatiei, dispret public față de traiul zilnic, sănătate, alocatii, pensii, salarii și prpatia dintre guvernanti si guvernati??ALIANȚA ROMÂNIA CENTENAR nu va face niciun compromis cu demagogii si arogantii secolului XXI , pigmeii și ”actorii neamului”fara carti de muncă, fără știință de carte, fără caracter, fără creer, inimă și suflet de român patriot, progfesionist și spirit de echipă de sacrificiu!TREZITI-VĂ ROMÂNI!

  40. Iohannis organizeaza la Cotroceni Marele Bal Mascat, fiecare participant trebuie sa poarte masca de liberal, cine se ascunde sub masca de liberal, oricine. Ales, neales in Parlament poate participa la marea guwernare de uniune social democrata si liberala nationala. Nu va soma nimeni, nici macar aia care au ramas pe dinafara.

  41. PNL era de mult timp un cadavru politic de care banda de basisti vopsiti din PDL se folosea pentru a face o figura onorabila. Asa ca disparitia PNL ar trebui salutata. Din pacate, cadavrul mai poate di folosit si nu va fi abandonat decat atunci cand va deveni evident contraproductiv. Ceeace nu este departe. In felul acesta, visul Basaului, anume acela de a ingropa partidele istorice din Romania, se va implini. Dupa ce a ingropat PNT-CD, urmeaza PNL-ul lui Stoica, Stolojan, Quintus, Antonescu, Iohannis, Orban si Catu. Sa-i fie tarana usoara fiindca oricum duhnea ingrozitor a securism pe proasta calitate.

  42. Dle Charlie! Mare scofală că nu mai posteaza Tică din Bărăgan, mare scofală! Nu vedeți stimate domn cât de puțini am rămas? Și aici pe SITE la Cotidianul și in România? Nu vedeți asta? Nu vă frământă acest lucru? Uitați ce frumos a postat persoana din spatele pseudonimului ARC? Poate sa fie oricine chiar Rene, Core, Radu etc postarea chiar mi-a placut… Așa că dle Charlie, apare la TV si are trust de presă dl Cornel Nistorescu și nu noi doi! Dânsul este RESPONSABIL in ceea ce face, este un om cu o inteligență superioară… Să ii dea Dumnezeu sănătate și lui și Baietior de la Cotidianul căci sunt cam singuri in MEDIA! Ei singuri, țara pustie… Așa ca dl Charlie o să rămâi și AICI cam singur, singurel.

  43. Infectarile in Vest sunt si de 4-5 ori mai mari decat la noi, desi avem de-a face cu tari aproape in totalitate Vaccinate. ATI isi va spune cuvantul dupa cateva saptamani de la Infectare. Cand Lumea va da credit celor mai mari Virusologi (L.Montagnier, Gert vanden Bossche), in privinta „formarii Variantelor Mutante ale Virusului datorita Vaccinarii in Pandemie”, intocmai cu mecanismul crearii Rezistentei crescute la Antibiotice ? Fara Vaccinare, Varianta originala Wuhan nu a creat asa un Dezastru de mare si aceasta nici nu mai e acum. Cum orice Epidemie/Pandemie nu tine mai mult de 2 ani, de ce se vrea Prelungirea Pandemiei ? Sa nu uitam nici de Deformarea Sistemului Imunitar dupa Componentele Vaccinului, in conditiile in care Variantele Mutante tot vor veni. La noi, oamenii fac imprumuturi pentru inmormantari, asa ca nu trebuie judecati pentru declararea Mortilor Covid (unde primesc niste bani in plus), in cazul Negativilor. Numai ca atarna in Situatia statistica. Am vizionat 3 articole interesante. Astept parerea Specialistilor. 1) „AstraZeneca Bluetooth connection !?… youtube.com”; 2) „La teoria del complotto del Bluetooth e dei codici per tracciare”; 3) „activenews.ro Experimente pe Vaccinati si Nevaccinati…”

  44. Cum m-am simțit in sufletul meu când am văzut pe „Adevăratul” Klaus Johannis? Cum m-am simțit dacă nu precum Caius Iulis Caesar cand erau IDELE ROMANE și Brutus i-a infipt pumnalul in stern? Pai bine Românie! Ai avut președinte un Comunist de doi lei, un Geolog Ratat, Un vaporean alcoolic in ultimul grad și curvar cu degetul că cu ce altceva? D-apoi să mai vie și un SAS puturos, da’ puturos de pute pământul sub el, iubitor de somn mult, mult până la doișpe, călătorii in străinătate și stațiuni montane Românești asta este PREA MULT, prea mult, prea mult…De la vaporeanul curvar cu destu, credeam că evoluăm dar aș, dar aș! Din rau in mai rău! Ca la zisele lu’ Lorin Fortuna Răposatul! Caricatură de Johannis ești Reptilian, Gorilean, Serpilian orice, numai om cu tigla pe casă nu! Unul alcoolic care iubea Whisky-ul cu 3 cuburi de gheață și se juca cu Gonadele Blondelor cu doua deste de parcă intorcea filele la Mersul Trenurilor, la unu cu somnu in sânge….O panoplie a narozilor politicieni români! Panoplia Gibonilor de la Antipa! Mai pune bă un dest’ dă whisky….

  45. Charlie Tică te deranjează? Ai râs macar un pic la postarea mea! Ia spune stimate domn de 32 de ani un președinte român care merită un măcar 3% apreciere, macar 3% nu mai mult! Postarea mea cu Brutus a fost un Pamflet și merită o doza zdravănă de râs! Exact! Râs de ei politicienii de doi lei și o para!.

  46. Pnl-ul a murit demult . S-au detonat pe rand Antonescu , Tariceanu si gata. orban n-are nicio sansa sa refaca PNL-ul sau orice altceva. va pierdeti vremea cu orban .

  47. sa se duca dupa pntcd impreuna cu iohannis de mina si cu citu de git ! orban sa refaca partidul? care partid, al monstruoasei coalitii? trebuia sa dispara de atunci! ca si-au facut intrarea in istorie prin tradare. deh masonii, ramin masoni. astia din masoni s-au transformat in slugi, asta ca sa intelegem dimensunea timpurilor pnl-iste. l-ati uitat pe orban ca prim ministru, un ilustru nimeni, pupindu-se in bot cu nefericitul navetist iohannis pe care acum il scuipa pe unde-l prinde considerindu-l sursa nefericirii sale? orban chiar nu intelege ca este victima propriului sau fel de a fi. asta sa refaca un partid? ce fel de partid, de betivi si mincinosi? pai cam cu asta se ocupa partidele la noi: cu lasitatile si tradarea. cam joasa stacheta facerii politice in Romania daca orban reprezinta o speranta.

  48. Acest mercenar execrabil Iohanis face in acesta tara ce vrea isi bate joc de tara si de romani ,ESTE FOARTE GRAV CA MUTI ROMANI NU PRICEP ACEST FAPT SI SE LASA PACALITI SI MINTITI LA MODUL CEL MAI PARSIV DE ACEST INDIVID ODIOS IOHANIS SI REGIMUL SAU DE VANZATORI DE TARA , REGIM CE ESTE SUB OBLADUIREA MAFIEI EXTERNE ANTIROMANESTI ,ce ne-a adus in ultimii sapte ani la stadiul de colonie subdezvoltata, furnizoare de sclavi , cu industria si economia distruse si fara nici o perspectiva !!!!

  49. Moartea PNL, nici o paguba. Astia sunt liberali direct proportional cu anii de munca ai lu’ Sica! Sau Citu.

  50. DLUI DE LA POSTAREA , ora 20, 08
    Nu mi-am dat numele pt. ca am precizat”ALANTA ROMÂNIA CENTENAR”(ARC), PARTID NOU inregistrat la 24 iunie 2021 după lupte grele, de culise si oculte. Nu putem fi mediatizati , invitati la dialog pt ca suntem ”nationalisti”-ultimii romantici , URMASII LUI iORGA SI SUSTINATORII PRESEDINTELUI ACADEMIEI.Eu sunt fondator si devotat tarii, asa cum au fost bunicul, tatal meu , dascalii mei până la facultate si dr. Ma gasiti pe fb.si avemm nevoie de o echipă de elite, in fiecare judet si domeniu de activitate.florinnegoita

  51. Nu avem „de-a face” cu nimic. Yohanis „călărește” serviciile. Base, „se rezumă” doar la „a trage” sforile. Pentru noi, e clar! E prea frig, să ne mai convingeți „să ieșim în stradă”. Nu ne meritați!

  52. subscriu cu gelu si renee. si impartasesc durerea celui care a fost inselat in asteptari. o grupare de impostori, fabricati in bombe de facultati gretoase – generatia ponta/udrea/turcan ori gorghiu – usor de manipulat de greii lui base duc romania in derizoriu. e blestem pe poporul care isi ucide conducatorii in zi de sarbatoare. executia lui ludovic e finalul greselilor lui de tucalar. pacat de capacitatea lui electorala de a aduna in grup partea activa a liberalismului…si al preda unora precum rares si catu, niste gargaragii…

  53. johanis si citu sint agentii jidanilor si a tradatorilor americani vinduti israelului…romania se scurge pe zi ce trece si imbecilii se razboiesc in vorbe goale ….pnl ca si pntcd a fost distrus sa stearga urmele istoriei romaniei …facuta de agentii jidanilor si de ue…imperialismul modern nu se mai face cu pusti si cizme straine …sint cultivati agenti locali cu banii jidanilor si votai in functii de analfabetii romanesti…democratia este pentru inteligenti perfizi si nu pentru prosti de se roaga la cer sa le dea ba una ba alta…cind jidanul blincken va apara drepul la credinta va asigura ignoranta si slabiciunea…trezi-ti-va imbecililor ,ginditi….

  54. Cel mai bine pe mutălău îl înjură useriștii și peneliștii ăia de dreapta, nu socialiștii. Pe mutankamon il doare fix in marea piramidă la golf

  55. Ce fel de elite aveti nevoie? Si isarescu a fost cindva elita, si aurescu si nastse, chiar si iohannis, de liiceanu ce sa mai zic sau patapievici … Cei 7 ani de acasa fac mai mult decit toate facultatile, iar iubirea neconditionata si respectul pentru viata, toate formele de viata, rerezinta baza existenei comune. Ce fel de elite cutati? Poate ar trebui sa cautati oameni cu suflet. Speciaistii si elitele au adus tara azi, aici. Si inteleg ca nu va place. Cautati oameni pragmatici, capabili sa organizeze si sa faca un proiect viabil? Hotariti-va mai repede ca timpul trece la foc automat… Succes! Nu-i o rusine sa fii nationalist. Si eu ma consider nationalist, ba chiar extremist dupa unele aprecieri. Dar stii ce, aprecierile altora ma cam lasa rece pentru ca am reusit sa fac pace cu mine si sa dezlipesc toate etichetele pe care unii sau altii le lipesc din varii motive sau interese. Eu nu sint nici cuvintele si nici aprecierile lor. Deci fara frica si asumat nationalisti! Atita vreme cit rostiti adevarul vostru, pornit din inima si curatenie sufelteasca, pot sa urle cainii -n giurgiu! Viata va fi impreuna cu voi daca si voi sinteti alaturi de ea! Pastrati in inimia puritatea intentiei si veti resui! Succes.

  56. Mulți dintre peneliști au intuit corect ce îi așteaptă. Astfel a luat ființă ALD. Acum a venit rândul celorlalți liberali cu state vechi. Cei care nu vor pleca de bună voie, vor fi forțați de condiții și împrejurări precum este și aceasta cu pmp. Doar nu vin degeaba sau de dragul unei ideologii pierdute. Vin la ospăț. Liberalii autentici vor fi marginalizați și îndepărtați precum primii creștini care încercau să impună regulile morale în viața politică, creștini care și astăzi sunt surghiunuți de peste tot din unele și aceleași motive. Mulți dintre noi cred că regulile morale sunt pentru preoți, măicuțe și monahi, nu pentru oameni normali, sănătoși la suflet și la trup. Un bolnav nu poate vindeca alți bolnavi decât in mod excepțional și printr-o dăruire maximă, aproape de sacrificiu, ori spirit de sacrificiu nu poate avea decât bunul creștin care nu prea mai există în zilele noastre. Un popor începe să moară din clipa în care își abandonează credința precum un om încrederea în Dumnezeu și în propriile forțe. Misiunea preoților noștri și a creștinilor adevărați este la fel sau chiar mai grea acum decât atunci. Dacă și ei vor abandona, cu atât mai sigur o vor face cei care nu cred în nimeni și în nimic.

  57. „Tica”, aproape intotdeauna am ras copios citindu-ti comentariile spumoase continand adevaruri triste, chiar tragice, pe care din pacate le-ai descoperit tarziu si nu dintr-odata! Majoritatea romanilor au cazut in aceeasi capcana diversionista
    a SECURITATII si PARTIDULUI! Ceea ce vi se parea tuturor obsesiv in comentariile mele era/este nebuloasa mentinuta de aceste doua ENTITATI, componenta oficiala a lor si componenta din UMBRA/ILEGALITATE…Dl Nistorescu nedispunand de ochelari cu infrarosii(vezi, „rosul” ne e necesar si cand contemplam…curcubeul geopolitic!) nu vede decat „binoame”, suprafata care e inselatoare, ca de altfel majoritatea comentatorilor, inclusiv cei cativa ONESTI…E adevarat, teoria in general o fi importanta, dar practica ne omoara sau, mai precis, camasa e mai aproape de corp in sensul interesului direct
    de a supravietui in HAOSUL GLOBALISMULUI…Ti-am mai spus, nu trebuie sa cedezi, iar in ce ma priveste voi ramane pe nava
    IN DERIVA DIRIJATA Romania chiar daca voi fi ultimul…Si ca sa-l parafrazez pe „Humoroid”, „sunt platit” generos prin calitatea de roman care-si iubeste tara numita inca Romania…

  58. Dle Radu Humor! Stimate domn vreau ca să fiu bine înțeles! Eu nu am nimic, dar absolut nimic cu persoana din spatele pseudonimului Rene! Această persoană m-a provocat, m-a iritat la culme că văz Doamne nu există hoții facute de membri PSD ceea ce este un mare,mare NEADEVĂR! Să știți că in sufletul meu nu am blestemat această persoană, nu am fost la babe și nu am dat ACATISTE! Nu am făcut asta și nu voi face vreodată acest lucru! Mă CAIESC pt vorbele mele că am intrat in polemica, cu acest Domn, lucru pe care nu il voi mai face NEVER. Sincer imi pare rau dle Humor! Vedeți că eu nu am jignit in mod grobian familia dansului așa cum a facut cu a mea ceea ce denotă că nu il urasc pe acest om. Semnat Tică

  59. „Cata”, etichetele ti le-ai pus singur prin comentariile ambigue care demonstreaza cel putin faptul ca esti manipulat…
    Principial e corect ce spui, dar uiti ca, cu Credinta sau fara toti suntem manipulati de cea mai perfectionata masinarie
    de manipulare in masa, IDEOLOGIA GENOCIDULUI care il legitimeaza IMORAL/CRIMINAL folosind idei morale…Esti poate cel mai
    reprezentativ exemplu in acest sens avand senzatia ca esti liber, uitand ca la fel ca noi toti esti sclavul reflexelor
    implementate intr-o intreaga existenta de masinaria care stie sa alterneze functionarea silentioasa cu duduitul asurzitor!
    Una e sa ai o „parere” pe orice tema si alta e sa detii competentele necesare pe fiecare tema, deasemenea una e sa fii onest indiferent de competente si alta sa manipulezi competent fiind. Ei bine, pe mine ma revolta competentii manipulatori
    de succes tocmai datorita specularii propriei lor competente si de aceea acuz elitele inregimentate…

  60. Orban insusi a afirmat ca presedintele partidului trebuie sa fie si premier. Pe baza acestei convingeri a sa , pe care singur a facut-o publica, trebuia sa-si dea demisia in momentul cand s-a comunicat public stirea ca nu a mai fost ales presedinte PNL(fost PDL). Mai mult, nu a fost un bun negociator pt partid , cedand USR-Plus ce era mai important printre ministere. Asemanator procedase Dragnea(fost membru PD) care a promovat in functii importante fosti peremisti. Oricum, asteptarile celorlati in privinta celor doi au fost in realitate modeste( desi in cazul lui Dragnea propagandistii, agitatorii si manipulatorii spuneau altceva, iar mediatizarea era excesiva), reputatiile lor politice in fara fiind cam nule.

  61. Pensionarii de astazi sunt oamenii din vremea lui Ceasca care nefiind stabi, duceau foamea si frigul, munceau in schimburi si nu erau platiti pe masura muncii lor ca atare si pensiile mici. Oamenii nu aveau bona la copii, alergau cu ei in brate dimineata pe ploaie, vant, ninsoare, la cresa sau la gradinita, transportul in comun nu mergea si la servici erai amendat pentru fiecare minut de intarziere. Daca nu aveai pile relatii, cunostinte faceai foamea tu si copiii tai. Te tineai de locul ala de munca oricum ar fi fost platit. Zilele de munca voluntara, erau basca… Numai acei oameni stiu prin ce chinuri au trecut. Si sa vina acum unul care a beneficiat de „munca intregului popor” cum zicea Ceasca si si-a facut scoala si a beneficiat de revolutia pe care acesti pensionari, tineri atunci au facut-o, sa vina si sa-ti spuna nu o data, „ba, eu iti dau sa mananci, puturosule, du-te la munca….” cum sa reactionezi? Fie injurandu-l, fie printr-un pamflet, ba ai grija de tine si de familia ta, ca pentru pensia mea, eu mi-am dat tineretea si sanatatea iar pentru binele tau de-acum, prietenii mei au murit in ’89!

  62. Totusi, alaturi de Johanis se afla si Orban in calitatea de gropari ai PNL-ului. Urcarea pe dric a PNL-ului a inceput odata cu tradarea de care a avut parte Antonescu si urcarea ilegala in scaun a lui Johanis de catre Orban si ortacii sai. Sica stia prea bine ca ‘generalul’ nu indeplinea conditiile pentru a deveni presedintele partidului. Aceste precizari trebuie facute.

  63. mon cher, etichetele tertilor sint produse de judecatile tertilor. wow! s-a inventat opinia competenta! adica cineva a luat o rigla si a stabilit, milimetric, ca de aici si pina acolo e competenta. dincolo nu mai e competenta. uite, ca sa fie toata lumea multumita, te declar cel mai competent forumist iar eu ma declar cel mai incompetent. acum poti sa spui ca mi-am lipit eticheta incompetentei de mine. un exemplu partic ca sa intelegi cum functioneaza. sa-ti fie de folos!

  64. De prea multe ori, li se spune pensionarilor ca traiesc din mila celor de azi in vreme ce pensionarii, salariatii din vremea lui Ceasca, si-au dat sufletul si de multe ori viata ca sa ridice Romania, sa nu mai aiba datorii in ’89… Acum, se curata cu sutele acei pensionari saraci si plini de boli si vine unul si-ti spune, „ba putoare, te intretin eu, du-te la munca”, scotandu-ti ochii pentru o pensie de mizerie conform salariului de mizerie pe care-l aveai in vremea lui Ceasca ca sa poata el plati toate datoriile.

  65. Daca PDL nu intrau în PNL erau istorie, așa cum este PMP-ul astăzi. Eu tot cred că PNL-ul in forma actuală, va dispărea la următoarele alegeri. USR-ul a fugit la timp, însă au pierdut enorm cred că dacă mai au 12-14 % e bine. Ar fi bine sa apa ceva nou repede că de nu ne alegeam cu AUR galeristi și PSD contrafăcut.

  66. Muntii nostri aur poarta,
    Noi cersim din poarta-n poarta.”
    De-am inchide-a Tzarii poarta,
    Altii ne-ar cersi la Poarta!

    Insa Hotii-s chiar din Tzara
    Tradatori la cei de-afara!
    Doamne Iarta-i! Esti in Drept!
    Insa Du-i hat in desert!

    Doamne, Da-i la Neam unire
    Si Da-i demna carmuire.
    Ca-i prea mult blajin si las
    Si supus sta la borfasi!

    O Neam romanesc din Daci
    Nu mai cersi doar pozmaci
    Ci Ridica-te crestin
    Ca sa scapi de cei Hain!
    “Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta.” Octavian Goga

    Ce-si doresc astazi parintii pentru copiii lor si copiii lor, sa plece in lume si sa uite de unde au plecat. Asta este tara pe care au distrus-o unii timp de 30 de ani.

  67. „Cata”, ai confirmat prompt, ceea ce e laudabil, ca am avut dreptate ca nici nu stii pe ce Lume traiesti, lecturile tale fiind sumare, iar lecturarea neglijenta! Flacau, te-am atentionat ca-ti lipesti singur etichetele si ca nu te poti dezbara
    de reflexele ce te demasca! De exemplu expresia „WOW” si chemarea cretina a „Humoroizilor” de a nu-mi da atentie/respectiv de a nu-mi pronunta pseudonimul care va baga-n turbare. Ma refer la reflexele verbale, alea ideologice fiind clare si inca ceva, IDOLUL tau din Padurea Faget e un exemplu „ilustru in competente”, care-ti seamana, la scara corespunzatoare in ceea
    ce priveste rastalmacirea premeditata a realitatilor!!! Nu am nevoie de aprecierile tale care neglijent fiind in planul perceptiilor nu ti-ai dat seama ca te-am abordat elegant incercand sa-ti/sa va deschid ochii…Pentru ca nu va consider „prostocrati” va tratez cu duritate, fiind superior datori in postura de intelectuali sa-i lamuriti si pe altii cauzele
    reale ale tragediei romanesti, dar si universale! Nu numai ca nu o faceti, dar raspanditi si mai mult ceata propagadistica
    a manipulatorilor interesati ca Romania sa ramana blocata, daca nu poate fi inca spulberata in cele patru zari…

  68. Core- subscriu. Părinții mei au fost dascăli și știu bine cât au trudit pentru a-si onora aceasta calitate. Pentru cei care nu s-au trezit la ora 2 noaptea ca să stea la coada la lapte. Pentru cei care nu știu ca pâinea și laptele se cumpărau pe cartela. Pentru cei care nu si-au dus niciodată copiii la creșă la ora 6.30. Pentru cei care nu știu ce-nseamna sa ai apa calda o data pe săptămână și încălzire dimineața de la 5-7 și seara de la 8-10. Pentru cei care nu știu ce-nseamna ca să stai cu lampa de carbit, lanterna și lampa ca accesorii esențiale în casa. Pentru cei care n-au pus nici măcar o cărămidă la construcția acestei tari. Pntru cei care au vândut bucata cu bucata aceasta tara. Pentru cei care au făcut din România o colonie. Pentru securiștii care rad bucuroși de durerea acestui popor. Pentru cei care considera libertatea omului un moft. Pentru toți aceea care privesc cu dispreț spre bunicii și părinții noștri. Pentru toți aceea care au uitat ce-nseamna dragostea, bunul simt, respectul, responsabilitatea, empatia, munca cinstita și cuvântul onorat. Pentru toți aceștia sunt sigur ca va veni și un timp al judecății adevărate. Dumnezeu sa va ofere atat cât oferiți și sa va binecuvânteze exact cu atat cu cât ati binecuvântat aceasta viață, aceasta țară și acest popor. România trezeste-te.

  69. Da, am confirmat!
    Multumesc de atentionare! Chiar aveam nevoie de o minte limpede sa ma lumineze. Multumesc!

  70. „Humoroida”…”core” isi da tot mai vizibil arama pe fatza atacandu-l marsav pe „Ticuta” dupa ce il recrutase in HAITA si
    prin destainuirea directa a ceea ce lasase doar sa se inteleaga, ca e adepta cominternistoid/securistoida a celei mai ordinare si criminale minciuni a ASASINILOR DIN DECEMBRIE 1989, mitul „revolutiei”!!! Faptul ca nu are neuronii la ea e observabil din descrierea cuprinzatoare a stoicismului cu care a suportat regimul bolsevic genocidar, pe care il APLAUDA
    si azi,dar „a luptat la revolutie” ca sa fie continuata tirania cu alti actori!?In ce priveste citatele ample din clasicii ANTISEMITISMULUI romanesc, rect e Goga nu realizeaza ca tocmai prin PROPAGANDA PATRIOTARDA DESANTATA, DUSMANII BOLSEVICI LEGIONARIZATI/NAZIFICATI ai Romaniei au pacalit segmente ale POPORULUI ROMAN impingandu-le in fanatismul legionar…Gogu a fost consecvent in ticalosia lui de culturnic bolsevic din 1914 militand pentru intrarea Romaniei Mici in razboi de partea Triplei Aliante care NE POSEDA ARDEALUL, contra Antantei care reunea tari prietene in timp de pace!!! Pt infamul „core”
    conteaza mai mult o rima care suna melodic oricat de lipsita de poezie ar fi, decat invrajbirea intraetnica cu caracter de razboi civil generator de mii, zeci de mii, sute de mii, milioane, miliarde de victime!!! Aceasta creatura e copia fidela
    a celebrei staliniste „Ileana Rollason”, de aceea opereaza in cardasie cu…”ileana”! Ce a uitat Gogu sa versifice este ca
    stranierii…haini si tradatorii interni care ne vor AUR-ul si ne-au furat miseleste Patrimoniul Ii erau CAMARAZII din Comintern!!!

  71. Salariații care se pensionează acum, primesc pensii cu 20, 30% mai mari decât cei din vremea lui Ceașcă pentru că atunci erau plătiți cu mult sub munca lor, afară bineînțeles de „aparatul represiv de partid și de stat” și vine unul și-i spune, „bă putoare, scoală-te și dă cu mătura, atât poți să faci”, omul îi răspunde îți doresc să mănânci sănătos pensia ceea ce îmi doresc și mie. Dar nu, nu este de ajuns…

  72. Iarta-ma, te rog!

    ” Nu am nevoie de aprecierile tale care neglijent fiind in planul perceptiilor nu ti-ai dat seama ca te-am abordat elegant incercand sa-ti/sa va deschid ochii…”

  73. „Astăzi, partidul Brătienilor mai este ”național” și ”liberal” doar în siglă. Apartenența PNL ca marionetă la Partidul Popular European explică și specificul orientării, atît de agresivă în ultimele decenii pe continentul nostru.”Orientarea agresiva a PPE se vede din programul sau,si slugile si tradatorii l-au dus la extrem prin iohannis uzurpatorul Pnl,iar Sica s-a lasat folosit,a slujit cu „credinta’.La Zagreb nu el s-a laudata ca a dat jos guv.Dancila,pt. a obtine un europarlamentar in plus,sa-l faca -pe Adina Valean -cadou-pt.a avea PPs majoritatea si a o numi pe Ursula sefa Comisiei Europene?Dar ce bine a facutt aceasta comisie europeana ,Romaniei,ea fiind organ de executie pe MCV,pe distrugerea sistemului si structurii energetice a tariipe imixtiune in competente in care nici-o legitimitate,abuziv luind competente partajate, aducind azi Ro in cele mai mari cumpiri,saracie, frig ,datorita tradarii unui Ghinea,tradarii tuturor care au calcat in picioare oUG 114,restbilind dubla liberalizare la preturi ,impreuna cu bursa de la Viena,prin ticaloasa ANRE ?Cele 6 servicii de inf.secrete sunt avanpostul Tradarii Poporului Roman ,necontrolate la bugete si personal-secretizate- infipte ca paduchii in org.internationale de tot felul unde casapesc su strainii ,tara,bogatiile, resursele,vind si jecmanesc prin EXPORTUL dirijat de ei,pt.elevetieni,austrieci,nemti,francezi etc.In final kaizerul a scapat de Lucovid,-au disparut Antonescu,Tariceanu NISTE LASI in fata serv.secrete manevrate de Maior,Coldea, Helwig.SUb egida PPE nu mai este loc de prin noi insine,adio libertate,nationalism,suveranism.Isi pun capul pe butuc in fata globalismului si a resetarii ,admit SCLAVIA,CREZIND TOTI ROMANII,SCLAVI!

  74. @rene ,cu talentul sau descifreaa politicile antiromanesti „liberale”,partid transformat in sluga, si pe buna dreptate nu deplinge soarta lui L Orban,cine tradeaa crezul ideii,de tradare va muri.Pedistii,cu catu vor sa duca RO.spre scopul trasat de ppe,Iohannis este pe felie si baricada,in veci PNL nu va reinvia precum pasarea phoenix ,dar Ro trebuie sa reinvieze.Prin nationalism si suveranism.Fa arte din generattiile despre care vorbeste core si normal ca atunci cind se vede ca toata munca si averrea publica a poporului roman a ajuns pe maini criminalee si nelegiuite,orice om de buna credinta si patriot se gindeste la solutii.Capacitatea astui popor este imensa,el trebuie sa scpe de lipitori si calea este cea legala si armele sale sunt constientizarea,unitatea si increderea in creatie,munca,vointa colectiva spre idealul recistigarii a ceea ce este al nostru:TARA!TARa noastra si a copiilor nostri.TARA nu poate fi partajata intre politicieni,securitate,capital strain – si restul.

  75. Papa Francisc de Ziua Săracilor
    „Vestea cea Bună. Tinereţea celui care seamănă speranţă. Aceasta este o Biserică profetică, una care, prin prezenţa sa, spune celor cu inima dezorientată şi celor respinși de lume: . Fraţi şi surori, să ducem această speranţă în lume. Să o ducem celor săraci cu blândeţe, cu ataşament, cu compasiune, fără a-i judeca”. Lelia Munteanu

    „O vară care înmugureşte în inima iernii.” Ce bine ar fi ca în iarna care ne-a cuprins să înmugurească vara!

  76. O observație: poieții au o înzestrare divină. A greșit Octavian Goga, omul? Greșelile lui sunt consemnate de istorie.
    Versurile din poezia citată de mine, ilustrează situația actuală. Țara este bogată dar milioane de români au plecat din ea și vor încă să plece…

  77. Se remarca aici oameni minunati ca marius,imaginativ si patriot.@cata ,atacul insalubru al „comicului”stiu ca nu-ti va strica echilibul sufeltesc cladit de tine prin pregatire spirituala superioara .Printre altele,’comiul”vrea sa lase impresia ca aspeetul nationalist-suveranist pornit din spiritul si inimile romanilor, lipseste si cu modul unsuros ,ingimfat de tortionar insista pe „comintern” nu-l vede pe Klaus Schwab ,tartorul de la Davos,bilderbergul, si daca a fost o molecula de comintern la inceputuri,exista alta configuratie si alte scopuri decit acelea in care a ramas impotmolit torionarul-mult mai grave si care semnifica sclavagiarea mondiala.ASA CUM @tICA NU INTELGE CA rene este un patriot cu privire de ansamblu, core etica si omeneoasa pina in strafunduri si el,tica,cramponat pe o specificitate dincolo de care nu vede sistemul.Da,tica, a furat si psd-ul,ce propui ?juristi din israel, tu cel mai mare leonardo da vinci,cenurind ce spune rene?de unde pina unde?tu ai teorii partiale,in karma si cuantica le cam incurci,dar conteaza sufeltul tau, de buna credinta desi citeodata te tradeaza „ambitzul”pregatirii tale ,care sa stii ca nu e unica ar tb.sa fii mai modest!raduhumor a linistit spiritele,dar tu o iei iarasi circular,sa stii ca nu noi ,cei de aici am fi fost „complici si hoti” la regimurile respective,iar cine a fost ,se vede.sunt aici cititori eextrem de bine pregatiti ,informati si nu merita sa aruncam vorbe in vint.de multe ori cind nu sunt de acord,tac.

  78. Când citești o poezie, un pamflet, nu cauți corespondența mot-a-mot în viața reală. Sunt figuri de stil, metafore, comparații, accente… exact ca într-o pictură, tușe groase, imagini sugerate, culori tari sau pale… Nu oricine poate fi poet/pictor. Trebuie să ai suflet și înzestrare divină. Dar și ca să înțelegi ce citești/vezi îți trebuie inteligență, rafinament…

  79. Stimată dna Ileana! Să știți că nu este prea relevant ceea ce postez sau cât o să mai postez EU! Eu gata! Imi ajunge! Sunt”lamurit” in ceea ce privește clasa noastră politică compusă din Șarlatani, Borfasi, absolvenți de Bioterra și Ecologică la FF, de Cantemir la Drept, de Vasile Goldis in piața din Arad ca Prisca de la PNL! Eu nu mai cred in borfasii ăștia de doi lei! Acum stimata Doamnă nu mai este rolul meu sau al dvs pentru „denazificarea” creierului românului de rând, creier spălat de ăștia ci este rolul dlui Nistorescu! Dânsul are Trust de Presă, dânsul apare la TV și are notorietate! Eu ce sau de ce să mai postez dacă sunt vaccinat? Credeti că mai pot FI driblat de ăștia, mai pot fi carotat? Cine să mă dribleze? Dumitru Coarna de la PSD, de meserie electrician de forță, subofițer 10 ani in comună Bărăgan, ofițer datorită la Romano Americana la FF, șeful sindicatului Polițiștilor Români, bolnav incurabil și pensionar la 44 de ani și acum ditai Parlamentar PSD? AM scris un Terra de biți despre o nulitate ca el! Și câți ca el in Parlament? Așa că stimată doamnă eu sunt vindecat urmează alții la rand. Citez din „Fantasica intalnire din zori” la Ceaiul verde citez: „Dacă bolnavul nu se solidarizează cu boala vindecarea lui este certă” Dvs dna Ileana sunteți vindecată de minciunile borfasilor ăstora? Eu da!

  80. Să știți stimată Doamnă (cu D mare) că cea mai mare lecție de ” bine” am primit-o de la persoana din spatele pseudonimului „Rene”, nici nu aveți idee cât de bine mi-a Facut această persoană! Stimată doamnă la boli de inimă la fibrilatii Atriale, Ventriculare, de Nod SinoAtrial, etc, pentru a-i salva viața pacientului inima lui trebuie oprită și apoi repornita cu electrozi, cumva cordul „resetat” pentru Sistole și Diastole normale! Nu ghicititi niciodată binele care mi l-a facut de fapt sunt 2 de bine! Deci și postatile ASTEA au avut un rol benefic! Referitor la postarile cititorilor scrise intr-un editorial de dl Nistorescu 3 au fost ale mele și ii multumesc dlui Ziarist! 1= Nu am inteles nimic din acest editorial da’ nimic, 2= Piersicul și Fisticul, Porumbul și cartoful, 3= Tică. Cred că ușor,ușor este rândul altora CA să posteze și al altora vaccinati impotriva postiei și manipulării clasei politice CA să citească!

  81. De cate ori cate un comentator care si-a pastrat o urma de umanitate si o scoate la suprafata, fiind elogiat de mine, sare
    imediat HAITA trimitand in valuri masculii si femelele fiind manata de „Chemarea strabunilor”…fiarelor turbate ca ele nu
    au putut evolua la conditia de OM, vorba ATEULUI militant „doru popescu”… Mi-e mila de sarmanul „marius” care a picat din nou in mrejele recrutoari „core” fara sa-si dea seama de frantura logica dintre a suferi scrasnind din dinti lipsuri si umilinte dezonorante sub Ceausescu si sa-l idolatrizezi dupa ce invoci parsiv „revolutia oropsitilor”!!! Una este realitatea ca NOI ROMANII am trait in injosire construind ceea ce AGENTII Comintern din ESALOANELE DOI-TREI ale PCR si Securitate au demolat PLANIFICAT si alta e ca dupa MINCINOASA ELIBERARE sa te transformi, eu cred ca sa continui, intr-un
    si mai fanatic adulator al regimului care ti-a distrus viata incarcerandu-te intr-o inchisoare cat o TARA!!! Sinistra „core/ileana” si-a dat din nou masura mizeriei caracteriale insistand, dupa ce am atentionat-o generos, ca o versificatie
    oricat de melodioasa nu face dintr-un CRIMINAL BOLSEVIC/NAZIST CONTRA UMANITATII…UN „INGER”!!! Cu ce/cum ne silnicesc de 32 de ani odraslele de cominternisti? Cu JUMATATI DE ADEVARURI si cu REALITATILE PE CARE LE-AU CREAT EI!!! Deceniul NEGRU
    care a fost anii 1930 e creatia COMINTERNISTILOR Mann IuIu, Lupeasca, Iorgu, Gogu, Titulescu, Zelensky, Hans Sima si cu efect nimicitor si in anii 1940, Antonescu…

  82. Comentatorii ce si-au pastrat umanitatea azi si aici sunt „Emile” si eternul „Tica” care e in continuare urmarit de ghinion, de data asta „ARC” catandu-i cu tronc fara sa-i inteleaga mesajele subliminale „patriotarde”, ba chiar cade in genunchi din nou in fata recrutoare-i sale „core/ileana”…I-a fost usor sa-l recruteze avand o viziune identica in chestiunile „mitul criminal al revolutiei” si rastalmacirea contributiei Securitatii la distrugerea Romaniei prin trimiterea la „mafii/oculte”ale „STRAINEZILOR CAPITALIST HRAPARETII”…”Tica” stie cacalaul „rene” a fost trimis sa-l nimiceasca de „core/ileana”, de aceea se milogeste sa-l ierte ca nu mai face…

  83. Bravo Tilisca, trage in Dulapu ca la fasole, acum nu mai ai ce pierde…sper sa gasesti banii sa it faci partid sa mai iei din voturile dulapoist-liberale…intarita-i Doamne…:))

  84. Charlie cel viteaz și merele de AUR. M-au incantat gagurile domniei tale. E tare aia în care ești vagabond și fug câinii satului după ideile exprimate în limbaj corporal, iar pantofii exagerat de mari pentru călcâiul lui Ahile te impiedeca ca să alergi pe culoarul din exterior a vieții în căutarea merelor de AUR și a Zmeilor. Se vede de la o posta electronica ca ai hrănit vulturul cu o bucata din pulpa de mar bot de iepure și ca regreți amarnic faptul ca ai revenit pe acest tărâm numai în pantaloni scurți și cu abonament de navetist pe Valea Oltului. Ai calitati de vedeta și un regizor, gen Lukas, ruda cu promotorul neomarxismului cultural ar putea ca sa-ti valorifice la maximum talentul de intrigant. Am înțeles ca ai jucat rolul lui Iago. Dupa ce l-ai trantit în mocirla pe domnul Tică, acum când a existat un ușor, dar interesant schimb de idei între noi, te-ai trezit ca sa-i ridici statuie. Nu tine cu bagatul batului prin gard în semn de solidaritate cu castraveții care cresc cum vor și cât vor în zilele lucrătoare și perpendicular pe cateta in cele de sărbătoare. Cat privește plasa întinsă de Core, în care am căzut, îți aduc la cunoștință ca i-am luat-o din mana pentru am simțit ca era grea și fiindcă eu sunt un domn, iar Core o lady în adevăratul sens al cuvântului si de aceea m-am gândit ca ar fi cazul ca să petrecem o bucata din drumul amintirilor împreună. PS. De ce ai obiceiul ca sa subestimezi inteligenta celor care postează pe aici? Uneori ma gândesc ca ești Maur, alteori Ofelia și de cele mai multe ori Procust in pat cu Iago. Știu Procus a fost cominternist, iar Iago a fost instruit de Marx intr-o regresie hipnotica care a ținut în frau imaginația bolnăvicioase a unei amărâte de batistute, care din fericire pentru tine s-a reincarnat în distinsul Euro s-o parlamentar, Rareș Bogdan.

  85. Stimate domn! V-am citit cu plăcere și nu regret! Nu vă port pică nici dacă ma jigniți, eu nu mai port politica NIMANUI CI numai a MEA. Politica muncii, a travaliului fizic si intelectual cinstit, in care nu imi rusine ca să mă uit in oglindă ieri azi, mâine, poimâine..
    NU vă port pică și v-am citit cu plăcere! V-am dat exemplu… o seară plăcută…

  86. Pe cine vede iobagizatul securisto secular ideologizat „comic”,”sa te transformi, eu cred ca sa continui, mai fanatic adulator al regimului care ti-a distrus viata incarcerandu-te intr-o inchisoare cat o TARA!!! Sinistra „core/ileana” si-a dat din nou masura mizeriei caracteriale insistand, dupa ce am atentionat-o generos, ca o versificatie oricat de melodioasa nu face dintr-un CRIMINAL BOLSEVIC/NAZIST CONTRA UMANITATII…UN „INGER””.
    Ma,imbecilule, noi nu adulam fanatic regimul „esaloanelor2 si3”,si relativ la poezia lui O Goga il faci tu criminal ,cine esti tu, analfabetule,mai tolic decit Niuremberg,Inst.elie wiesel, esti vreun procuror si daca ai fi, ai vreun temei legal sa-l faci pe O Goga „criminal „?cu mintea ta murdara ,de tortionar al culturii romanesti ?Cine esti tu, nulitate securista ,spectru sovin antiromanesc si antinational sa judeci neavind nici-o abilitate ,indreptatire ?Despre ce „versificatie oricit de melodioasa”explici tu,mai, analfabet nespalat ?O poezie ce spune durerea,jalea,cersetorilor din tara lor bogata mai actuala ca oricind-s-au schimbat doar stapinirile aduse prin tradare si la 1944 si la 1989 , peozia ramane ca un stindard realal sentimentelor pe care le traim.Un analfabet neroman nu poate pricepe,tu, tortionarule, esti cel care „purifici”poezia si creatia literara a „dusmanilor regimului”acum, dupa aproape un secol,esti „istoric”precum Mihai Roller,evreu,propagandist,pseudoistoric ? Te-a uitat, pe aici ?Ce meserie ai,tu spui oamenilor,lui core si altora ce sa simta,ii critici cind recita din poet roman ? Mai, „Tzurcane”redivivus ,nerusinat nespalat,pleaca mai in Israel sau in Ungaria sa te” impuste „aia daca ai indrazni sa le batjocoresti creatiile lor literare ,sau ca nu le dai tu voie cu mirosul tau pestiential de lichea infiltrata, sa recite un autor al lor National-pe care il proclami tu, un zombi, ca „criminal”!

  87. @Ileana, daca-m permiti un sfat: nu te mai lasa dusa de valul altora. La tine in suflet esti doar tu si Dumnezeu! Fii lumina pe care o primesti! Lasa emotiile in exteriorul fiintei tale pentru ca factorii decalnsatori ai emotiilor sint in afara ta. Ele nu au legatura cu tine. Nu are niciun rost sa traiesti traumele altora.
    Ramai la sentimente pentru ele vin din interirorul tau si sint doar ale tale. Pace, frumusete, bucurie!

  88. Cei ce se considera „ALESII DOMNULUI” probabil ca nu sunt oameni !!! Sunt doar niste RASISTI non-umani ??? Sau, forme de pre-viata de tip ARN (precum virusul covid) ???

    Ceilalti, noi cei claditi pe baza de ADN, ne consideram OAMENI, conform SCHEMEI de CLASIFICARE de tip STIINTIFIC:
    Kingdom: Animalia
    Phylum: Chordata
    Class: Mammalia
    Order: Primates
    Suborder: Haplorhini
    Infraorder: Simiiformes
    Family: Hominidae
    Subfamily: Homininae
    Tribe: Hominini
    Genus: Homo
    Species: H. sapiens

    Binomial name
    Homo sapiens
    Linnaeus, 1758 .

  89. Cei ce se considera „ALESII DOMNULUI” probabil ca nu sunt oameni OBISNUITI ??? Sunt niste non-umani extraterestri ??? Sunt niste non-umani subterestri ??? Sau, doar forme de pre-viata, de tip ARN (precum virusul 19) ???

    Ceilalti, noi cei claditi pe baza de ADN, ne consideram OAMENI, conform SCHEMEI de CLASIFICARE de tip STIINTIFICA:
    Kingdom: Animalia
    Phylum: Chordata
    Class: Mammalia
    Order: Primates
    Suborder: Haplorhini
    Infraorder: Simiiformes
    Family: Hominidae
    Subfamily: Homininae
    Tribe: Hominini
    Genus: Homo
    Species: H. sapiens

    Binomial name
    Homo sapiens
    Linnaeus, 1758 .

  90. Cei ce se considera „ALESII DOMNULUI” probabil ca nu sunt oameni OBISNUITI ???
    Sunt niste non-umani extraterestri ??? Sunt niste non-umani subterestri ??? Sau, doar forme de pre-viata, de tip ARN (precum virusul 19) ???

    Ceilalti, noi cei claditi pe baza de ADN, ne consideram OAMENI, conform SCHEMEI de CLASIFICARE de tip STIINTIFICA:
    Kingdom: Animalia, Phylum: Chordata, Class: Mammalia, Order: Primates, Suborder: Haplorhini, Infraorder: Simiiformes, Family: Hominidae, Subfamily: Homininae, Tribe: Hominini, Genus: Homo, Species: Homo sapiens (Linnaeus, 1758 ).

  91. doamnelor si domnilor comentatori va propun o tema comuna : sa gasiti sursa expresiei „ciuma rosie ” expresie lansata de cetateanul k.w. iohannis la adresa „adversarilor politici” – a unui partid politic desi ca presedinte al unei tari este presedintele tuturor romanilor , al tuturor partidelor si nu trebuie sa considere ca „adversar politic ” un partid care nu ii „sta la locul unde ar trebui sa aiba inima pentru toate partidele” si folosind expresia in cauza se vede ca locul acela, locul unde ar trebui sa aiba inima , este gol !!
    Veti observa ca „expresia originala era „ciuma neagra ” si purtand o vesta rosie a vrut sa se auto caracterizeze si abia acum am observat acest lucru -„ciuma rosie” – „cine zice ala este” -lucru demonstrat de faptele sale !!
    Cel care a lansat expresia „ciuma neagra ” si cel care a lansat expresia „ciuma rosie ” in afara de cuvantul „ciuma” mai au in comun si faptul ca au ca limba materna limba germana -unul nascut in Austria _cel cu ciuma neagra iar cel cu ciuma rosie nascut in Romania ; sa speram sa nu aiba mai multe in comun !!
    Si in final bibliografia : lucrarea : Mein kampf – Lupta mea – autor unul dintre cei mai sinistri criminali ai lumii – adophf hitler !!!! Lucrarea este in limba romana -la un clic distanta pe internet !! „SUCCESURI” !Q! la lectura !!Asteptam concluziile dvs.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.