Boc acuză

Boc acuză, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Boc acuză, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

2 Comentarii

  1. Niciun primar din România nu a promis atât de multe lucruri, și a realizat așa de puțin, precum Boc Emil. În plus, bugetul municipiului Cluj-Napoca a fost mereu mare. În 2023 bugetul Cluj-Napoca este de 618 milioane de euro.

  2. Cat a fost mare mahar in guvern a transferat sume incomensurabile la Cluj ca să-l aleagă clujenii. Clujenii nu au fost interesați că e un impostor ca toți liberalii care au patru plagiatori în vârf: Ciuca,Bode,Câmpeanu și Român. Acum s-a urcat pe statuia lui Iuliu Maniu sa ajungă la Cotroceni!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.