Cristi Danileț se compară cu Şoşoacă

Cristi Danileț sau Şoşoacă, cine o are mai mare?

Fostul judecător Cristi Danileț compară pensia sa specială „cu salariul de 8000 de euro pentru Şoşoacă”, negand ca are pensie de lux. Totodată atacă PSD si PNL.

Danileț i-a dat replica unui internaut care i-a amintit de pensia sa „de lux” la 48 de ani.

„Eu am curajul sa spun ca PSD a nenorocit tara in complicitate cu PNL. Dvs aveti acest curaj?! Iar pensia mea nu e de lux. De lux este salariul de 8000 de euro pt Sosoaca sa faca scandal in UE”, a răspuns Danilet pe Facebook.

 

 Intr-un interviu la începutul anului pentru aktual24.ro, Danilet anuntase că îşi doreşte să intre în politică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

23 de Comentarii

 1. Bai prostanaculeee,te vezi ce moaca ai ? Pai numai Sosoaca are 8000 de Euro/luna ? Da’ de Batistuta,Falca,Busoi si toata tagma lor neadormita ce stii ? Si mai de lux decat aveonul meu de lux,cu Cina cea de taina de 5 steeellee,ce eeee? Si-acum daca Sosoaca are 8000/luna,gasisi scuza.Adica tu dece n-ai avea ? ‘Ti-ai dreacu’ de caricaturi,tagma jefuitorilor.

 2. Bine ca nu se compara si cat de maimutzoi sunt ei. Aici ar fi o egalitate perfecta. Niciunul nu-l surclaseaza pe celalat, ambii sunt la inaltime……[Rumburak]

 3. @ Care pe care,o are mai mareee: „Bai prostanaculeee,te vezi ce moaca ai ?”
  Chiar daca intrebarea este retorica eu totusi am sa-i raspund comentatorului.
  Fostul jude are o fatza de preputz si o gandire asemenea, caci de aia a si fost ales de sorosisti sa fie obraznicul si libertinul justitiei pe care nu a respectat-o.
  Cu fatza lui sexual configurata va produce toata greata necesara care sa-i asigure tot dispretul si ura necesara sa le traieasca pana va fi judecat pentru tradarea sa de tara si asta o sa fie curand.

 4. jude a fost intre putinii magistrati corecti. Tocmai de aceea, intr-o tara de hoti nu mai are loc.
  Culmea, niste nimeni il judeca pe acest adevarat judecator.

 5. Ha, ha! Problema-i falsă din start! În primul rând, Dănileț n-o are, sau altfel spus are lipsă…

 6. Păi dacă te deranjează salariile europarlamentarilor protestează la Bruxelles şi cere să li se scadă. Şi vezi că şi comisarii europeni le au cam mari. Salariile, evident.
  Hai Danileț, să te vedem la treabă! Sau eşti papițoi şi numai gura-i de tine?

 7. In acest caz, cu scuzele de rigoare, gura bate popoul, nimic serios de capul acestui individ, nimic bun nu a lăsat în urmă după pensionarea la vârsta fragedă. E apt pentru scandaluri in politica. P.s. nu am căutat datele personale ale acestui individ, dar după inițiala prenumelui ‘C’ pare că vorbele goale de conținut care învrăjbesc pentru răutăți in societate, sunt litera de lege și practica.

 8. C. Danilet: 14.12.1975, Vatra Dornei.
  D. Sosoaca 13.11.1975, Bucuresti.

  @parere:
  „dar după inițiala prenumelui ‘C’ pare că vorbele goale de conținut care învrăjbesc pentru răutăți in societate, sunt litera de lege și practica.”
  aha!
  Ce glas frumos ai! De privighetoare! Mai zi!

 9. „Eu am curajul sa spun ca PSD a nenorocit tara in complicitate cu PNL. ”
  Asta nu este o noutate. O stim cu totii.

 10. Danilet nu are nici o vina. De vina sunt tolomacii slugarnici, inculti si tematori care le-au votata pensiile nesimtite acestor indivizi mediocri profesional si moral. Cazul Coldea&Co le-a dovedit romanilor ca toate aceste pomeni executate la ordin de alesii neamului pentru speciali au fost iresponsabile si total nejustificate. Cei care le-au aprobat pensiile cerute ar trebui sa iasa acum retroactiv cu banul.

 11. Nu mira pe nimeni ca Cristinel a avut anii de glorie ca super judecator printre sorosistii sai din fiefurile Cluj si Oradea. In tara ‘orbilor’, ‘chiorul’ este sef.

 12. Gasca de profitori pnl si psd care sa mearga la guvernare impreuna a fost voia lui KW Iohannis. Pe noi nu ne a intrebat nimeni. Trebuia referendum sau dezbatere publica. O democratie de doi lei!!! Ce mi-e Ro ce mi-e Turcia ori China…

 13. Sa o ovationezi pe Luluta , Kövesi ,insemna sa fi si tu complice – cel putin moral – la distrugerea justitiei , si implicit la a distruge adevarul si economia Romaniei , bazate pe fraude acoperite .
  D-zeule, multe care cu prosti ,rasturnate la poalele Carpatilor . Daca prostia ar durea ,strigatele din Ro. s.ar auzi si de pe Luna .

 14. Si Danilet, si Kovesi si Portocala trebuie dusi la puscarie pentru mizeriile facute in timpul regimului Basescu!
  Cand vad hashtagistii de mana cu Macovei si Danilet..

 15. Șoșoacă nu încasează degeaba 8000 de euro lunar. Are misiunea sacră de a mima democrația în UE. Ea și toți ceilalți europarlamentari! Tot așa frumos a mimat și Danilet statul de drept în România!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.