La Sibiu. Crimă în curtea bisericii

Un bărbat de 40 de ani a fost ucis, vineri noapte, fiind găsit în curtea bisericii de pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu.

UPDATE Un individ de 28 de ani, din judeţul Vâlcea, bănuit că l-ar fi omorât pe bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reţinut.

„Din probatoriul administrat până în prezent s-a reţinut că în data de 21.06.2024, în jurul orei 22,00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 28 ani i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o bâtă în zone vitale ale corpului, lovituri care au provocat decesul”, a informat duminică Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În cauză va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanţelor comiterii faptei”, a precizat IPJ Sibiu.

Totul ar fi plecat de la o remarcă nepotrivită pe care victima ar fi făcut-o la adresa unei femei de pe stradă. Însoţitorul acesteia s-a întors furios cu o bâtă şi l-a omorât în bătaie.

Anunţul iniţial al Poliţiei

„La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconştientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Şura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter.

 

 

Foto Oradesibiu.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Incredibil! In Ardealul ala cu oameni culti si emancipati, nu ca noi, prapaditii aia de Mitici!……[Rumburak]

  2. @Yoi! Subscriu
    M-am și „speriat”: am crezut ca un cult/emancipat din Ardeal, supărat ca ineptul iohannis s-a retras din cursa ptr. sefia nato(North Atlantic Terorrist Organization) ar fi atentat la viata ineptului!

  3. Politia sibiu a comunicat ca ucigasul a fost prins. Era un oltean din Valcea care locuia fara forme legale in Sibiu.
    Multumit Yoi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.