”Există acest joc… Singurul mod în care poate să fie ales un candidat de la PSD!”

Claudiu Năsui acuză un joc între PSD și George Simion, joc care ar putea ajuta PSD-ul să câștige alegerile prezidențiale. Singurul mod în care poate să fie ales un candidat de la PSD este în turul 2, cu un candidat care este vădit mult mai periculos, spune deputatul USR.

“Există acest joc, haideți să fim serioși. PSD-ul câștigă alegerile prezidențiale cu Ion Iliescu în momentul în care a fost în turul 2, cu Corneliu Vadim Tudor, în care era răul cel mai mic. Ori, e greu să nu vezi că e inventată și promovată această mișcare, a spus fostul ministru al Economiei, la un post TV.

Este aceeași mișcare, doar că singurul mod în care poate să fie ales un candidat de la PSD, este în turul 2 cu un candidat care este vădit mult mai periculos. Eu sunt primul care spune că Marcel Ciolacu e probabil cel mai mare pericol la adresa României prin prisma politicilor pe care le apără și lucrurilor pe care a declarat clar că vrea să le facă și în privința cotei unice, și în privința pilonului II, și mai multe privințe, dar e singurul mod în care poate să facă lucrul acesta.

Eu văd ce se întâmplă în Parlament. Și în Parlament, îmi pare rău, USR-ului i se taie microfonul. Dacă ai 2 minute de vorbit, la 120 de secunde s-a terminat. La AUR, dacă au 2 minute de vorbit, poate după 5 minute se întrerupe microfonul, adică sunt niște lucruri de genul acesta care sunt făcute să dea tribună. Eu nu cred că domnul Manole are vreo iubire pentru AUR sau că mulți de la PSD au vreo iubire pentru AUR. Nu asta spun, dar ajută, pentru că le dă această perlă a coroanei, care e Președinția.”, a declarat Claudiu Năsui.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Concluzie rumegata după ce i-a explodat nasul și a ucis 10 sildati mititei cu usturoi. Așteptăm alte producții stintifico fantastice și din partea altor gânditori cu nasul gen Pinochio. Pana atunci e bine ca să ne amuzam pe seama celor care nu cuvanta, ci guita precum Ghiță educatu, produsul României educate și al lucrului bine făcut pe vapor și în Casa Neagra a celor cu coasa intr-o mana și arma in cealaltă.

 2. Ati uitat jocul prin care a fost scos plavanul din joben? Se intoxica tara cu ponositi la maximum si imediat pe ultima suta de metri, e scos un jagardea despre care nu ai timp sa te informezi si poate nu ai resurse de informare, si, cetatenii voteaza ca sa scape de hoiturile pitice fin yot spectrul politic! Atentie la manevra, asta, sigur, se pregateste la secunda.

 3. Liliana, nu fi asa de sigura ca lumea ar vota reprezentantul PSD-ului numai sa nu cistige cel al AUR-ului !
  Daca Ciolacu va face greseli in actul de guvernare, in sensul de a „lovi” in populatie, eu cred ca scenariul Iliescu-Vadim, nu se va mai repeta !

 4. USR e un partid de LGBTisti trepanați .Păcat de Drulă că e puțin mai serios restul sunt toti o apă ș- un pământ:năsui,bulei și alți sectari ai democrației dâmbovițene.

 5. Claudiu Năsui e un prefabricat USR/SIE care nu are o meserie certa atat timp cat face politica,pacat de CV-ul lui impaunat cu diplome dar de pomana,vorbeste gura fara el,ca la orice USRist la colt de strada
  USR are o grava problema ,Barna a luat bani pe persoana fizica sa iasa de la guvernare,cine il judeca pe tradator?
  SSmion Fascistoidul stie ca NU poate fi ales pe cale electorala pres al Romaniei,de aia incearca sa-l determine inclusiv pe Mugur Isarescu sa candideze la prezidentiale,asa cum l-a cumparat in carcasa pe infatuatul Piperea pentru europarlamentare, contra plata cuvenita

  De ce este interdictie pentru partidul comunist,dar nu este interdictie pentru legionarii AUR, cine stie?
  il fascismo non passera !

 6. Abia aștept să te văd *guițând cu Escopitul , Guițâ, E. Pompa , Doran us, Bulai și Bulică etc.sloganul vostru electoral : ^ Votați-l pe Ciolacu , că ne ducem dr..u! ^ _^ Cădem de pe hartă ^ ! ^ E mai ciocolatiu , mai Prrro Ioropa , Crrrau-crrrau ! etc. Bă , în ce hal ați ajuns, dar ne-ați adus și pe noi și Țara …

 7. Poate ar fi necesar un singur tur la presidentiale , ce spuneti ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.