Mario Iorgulescu scapă de pușcărie, victima ”se îmbolnăvește de inimă rea”

Condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare, Mario Iorgulescu  a scăpat de sentință.  Procesul se va rejudeca din faza de apel, după ce instanța a anulat hotărârea în dosarul în care fusese condamnat pentru că  urcat beat și drogat la volan și a ucis un om.

Văduva lui Dani Vicol, victima lui Mario, și-a strigat disperarea pe rețelele sociale. Femeia e îndurerată că nici la cinci ani de la producerea accidentului soțului ei nu i s-a făcut dreptate.

„Mi-e foarte greu să vorbesc, dar nu mai rezist. Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum, mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit. Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit. În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta?

Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat. De ce? Păi haideți să ieșim beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi, se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a susținut văduva victimei lui Mario Iorgulescu, pe TikTok.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, recursul în casație formulat de Mario Iorgulescu la sentința definitivă de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr când conducea drogat.   Procesul se va rejudeca din faza de apel

În octombrie 2023, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

Iniţial, el primise la instanţa de fond (Tribunalul Bucureşti) o condamnare de 15 ani şi 8 luni, pedeapsă scăzută de Curtea de Apel Bucureşti la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Ce inseamna in „justitia” din Romania sa ai pile si bani, nu faci puscarie chiar daca ai comis vreo crima!

 2. Asta-i tara ! Puscarie fac numai fraierii de rand! Unul ,impins de foame si nevoi , a furat de la un vecin o gaina! A fost prins si „criminalul , banditul, excrocul” , a fost dat pe mana justitiei , care , in „maretia” ei, l-a condamnat la inchisoare! Altul , beat si drogat, se suie la volan, omoara doi nevinovati si se considera de justitie , omor din culpa , adica , din culpa s-a imbatat, din culpa s-a drogat, din culpa s-a urcat la volan , si in final , din culpa(???) a ucuis trei oameni nevinovati ! Justitia se „chinuie” sa-l scoata nevinovat, deoarece este „baiat bun si de familie buna”! Aoleu , se pare ca are si probleme psihice , precum Iorgulescu ….saracii de ei !

 3. Este atit de revoltatoare aceasta sentita data de faimoasa aparatoare a drepturilor infractorilor LIA SAVONEA , incit ramii fara aer ! Cum s-or simti urmasii celui omorit de drogatul betiv ? Cum s-or simti oamenii care conduc JUSTITIA si TARA ? JOHANNIIS , CIUCA , CIOLACU , MINISTRA JUSTITIEI ?

 4. A scapat de puscarie? Bravo lui! Sa vedem daca putem sa-i zicem la fel si familiei mortului-„bravo voua”! Ati facut dreptate, ati facut ce era de facut. Altfel?

 5. Strigoiul Savonea a mai lansat o „nucleară” în dosarul revoluției – acolo sunt 1116 oameni ucişi cărora nu li s-a făcut dreptate de 35 de ani. Aceasta este „justiția” lui Predoiu, Stoica şi asociații.

 6. O intrebare pentru militienii profesionisti de la investigatii speciale:

  Este Legala monitorizarea subiectilor umani 24 de ore din 24 oriunde s-ar afla cu tehnologie rulata de un soft cu acces satelitar adica Remote Neural Monitoring Viewing? Adica pe sleau oamenii tinta sunt monitorizati pretutindeni oriunde se afla ei, se stie fiecare vorba scoasa oricand si se vede pe monitor absolut tit unde priveste subiectul tinta? Pai spectacolul securistilor este viata omului? Adica monitorizam oriunde ca pe animale, chiar fara acoperire legala? Desi cerem mandat clasic…

  Ba baietZZZii investigatorii, totul trebuie sa fie Legal, pentru ca altfel Operatiunea voastra Ilegala este NULAAA!!! :))) 800 WIN?:)))

  Coordonatorul cazului e Gheneral? Nu a priceput pana azi ca Obiectivul Tinta l-a facut SaH MAT cu mainile goaleee! YDF ? Profesionistilor, nu mai oncalcati Legea, Constitutia, ca ceea ce faceti voi e Haituire publica! Nu e operatiune speciala! Psihologilor operativi! Si nici nu plasati voi nimanui nimic! Viata omului NU o stabiliti voi! DEW este esec total…

 7. O sa vedem cand unul ca Iorgulescu o sa va ucida cu masina si pe voi alde Savonea, Goghiu sau alt judecator corupt sau vreun parlamentar care a dat legea in favoarea criminalului…. ce mai faceti atunci? Statistic vorbind e doar o chestiune de timp pana cand cel putin unul dintre voi sa cada prada unui criminal drogat si baut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.