Necazurile se ţin lanţ la Casa Regală britanică

Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a fost internată după ce a suferit răni minore şi comoţie cerebrală pe proprietatea sa din Gloucestershire, a transmis Palatul Buckingham.

Incidentul ar fi fost provocat de un cal.

Prinţesa Anne, în vârstă de 73 de ani, este de aşteptat să se recupereze complet şi rapid după un incident la proprietatea sa Gatcombe Park, se arată în declaraţie.

Ea rămâne în spital „ca măsură de precauţie”.

„Regele a fost informat îndeaproape şi se alătură întregii Familii Regale trimiţându-i prinţesei cele mai sincere urări de bine şi dragoste pentru o recuperare rapidă”, se adaugă în mesaj.

Prinţesa ar fi trebuit să înceapă o vizită în Canada la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. DA CE-O FI AVUT CU CALUL? LA 73 DE ANI -CHIAR DACĂ EȘTI ZGLOBIE -TREBUIA SĂ ȚINĂ -CINEVA FRÂUL IAR ALTCINEVA -SCĂNELUL DE PE CARE SORA REGALĂ SĂ SE CAȚERE PE „REGAL HORSE”! DACĂ SCAPĂ SE VA ÎNVĂȚA MINTE ȘI A UMBLA CU TROTINETA,CALUL LĂSÂNDU-L LA ALTĂ ALTEȚĂ MAI „YOUNG-Ă”

  2. 15.08.1950, 74 ani. Asta e a doua cumpănă groaznică in viața ei dar nu cred că mai scapă, se va chinui ani de zile. Plus sau minus 80-85 ani. Scuze pentru clarificări. Sa ii de-a zile divinitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.