(FOTO) O toamnă rece pentru comercianții din piețe

O comerciantă de zarzavat înfruntă frigul în apropierea pieței 1 Decembrie, ca să își vândă marfa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Si Calul ce Zicea?!?
  Intreb asa, din Curiozitate… ma-ntelegi.

 2. Lupii Pnl-isti a si usr-isti si-au dat mâna ca sa distrugă tot ce e firesc si normal. Ne amenință cu covidul, închid piețele, ucid sperantele, vand tot ce ne mai apartine, distrug invatamantul si educatia , amaneteaza viitorul copiilor si nepoților noștri.
  Ps. Pana cand o sa mai suportăm umilință acestor alogeni? E timpul sa ne recastigam demnitatea.

 3. E RAZBOI… CORPORATII IMPOTRIVA OMENIRII… IN ROMANIA S-A INSTAURAT DICTATURA CORPORATISTA… BOICOTATI HYPERMARKETURILE, INTRATI SI FACETI MIZERIE IN ELE, SA NE PURTAM CA IN JUNGLA CU CORPORATIILE, CARE PE CARE, TREBUIE SA FORTAM HYPERMARKETURILE SA PLECE DE FRICA DIN TARA

 4. O comerciantă de zarzavat înfruntă frigul în apropierea pieței 1 Decembrie, ca să își vândă marfa.”:))la doua strazi de piata 1Decembrie cunosc locul!D-na nu a vandut NICIODATA in piata !
  Si la Obor vand din statia de metrou,asta inseamna ca astia NU sunt afectati!Mare vrajeala,propaganda autentica..

 5. Se contureaza o situatia cam ca in 2000 Iliescu vs Vadim. Cel putin Vadim era nationalist si era departe sa aiba ek puterea absoluta sa faca ce-si dorea. Spre deosebire de globalisto-sorosistul de la Cotroceni cu sange repede ucide pe orcine face concurenta multinationalelor, ii mai lipste sa aiba pe mana Parlamnetul si CCR e ultimul un pas sa aiba concetrata toata puterea statului.

 6. Astea sunt „realizarile” lui Iohanis: propasirea strainilor si umilirea romanilor.

 7. Ne meritam soarta. Din analele „gandirii” romanesti: „Lasa mah nene mah ca romanu’ se descurca maah!” „Las-o mahh ca merge s-asa maahh!”Ei se prefac ca ne platesc, las’ ca noi ne prefacem ca muncim!” „Si mie ce-mi iese?” „Las’ ca pe mine nu ma afecteaza!”

 8. Din păcate propaganda este la gura matale, stai si rabda in frig vreo 8 ore si apoi deschide gura. Nu este nici o diferență între cei care vând afara lînga piata sau mai departe. Dar când nu te duce mintea din cauza urii nu poți înțelege decât sa răspunzi la ordine politice și prostesti.

 9. Tratament marca pnl-paratrantor de lux. Piete?, asta nu sunt decat sanse clare de imbolnavire sigura a celor care vand in piete! Te uiti in jur si vezi ferestrele scoasa de parca sunt furate si curentii de aer rece te invaluie pana la oase, privesti in jos la picioarele acestor cetateni care vand, calca direct pe caldaram, betonul rece fara nicio protectie, barem o bucat carton sub picioare, nici mica sursa de caldura necesara nu exista! Daca nu vand nimic intro zi, tot platesc taxa pentru taraba, dar nu au bani pentru o paine sau tratamentul zilnic, in comparatie cu restul plangaciosilor care muncesc la dos si caldura, care cer salarii desi au mult peste nivelul obisnuit al cetatenilor, dar cer! Si te intrebi de unde curg bolnavii pe banda rulanta!

  • @parere mengele. -Ce ne-ai mai face tu in plus daca ai fi in locul joianistilor ppe-isti, nu-i asa ? Mananci doar din mall-uri, pui crispie si fast food, legume si fructe din polonia si carne de porc doar din dania ? Hai ia-ne si la palme, da cu toporu in noi ca nu lingem ca tine pe ai de ne talharesc zilnic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.