Poate fi viața surprinsă în cele mai detaliate ipostaze? 

 Asociația pentru Știință și Cercetare în colaborare cu @alesanatomy.official au dat startul primei ediții a „Expoziției de Artă Științifică – Lens of Life”.

Concursul constă în realizarea unor fotografii, desene, picturi cu tematică științifică, fotografii ce se pot încadra în una dintre cele trei secțiuni ale concursului: „Lumea microscopică”, „Plante și insecte”, „Artă anatomică”. „Expoziția de Artă Științifică” este destinată publicului larg, cu vârsta minimă de 16 ani. Termenul limită de înscriere este 3 decembrie. Toate fotografiile/ lucrările artistice vor fi analizate și jurizate pe secțiuni, de către cercetători, fotografi, ilustratori și parteneri ai asociației. Premiile sunt oferite de către sponsorii și partenerii asociației, după cum urmează: @panasonic.romania@ed_humanitas@ezprint.ro@alesanatomy.official și @alidoup_candle

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 13 ianuarie 2024. Cu această ocazie, asociația își sărbătorește 2 ani de existență prin proiectul ScienceForAll, o zi plină de evenimente legate de știință, organizat în diferite localități din țară sau online.

Înscrierile se fac online:

https://stiinta-cercetare.ro/13-ianuarie-2024/expo2024/

Asociația pentru Știință și Cercetare este o organizație non-guvernamentală ce sprijină comunitățile științifice. Scopul lor este să aducă știința mai aproape de publicul general. Un proiect foarte cunoscut al lor sunt seminarele ScienceOngoing unde cercetători din varii domenii își prezintă principalele cercetări realizate de-a lungul carierei.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.